Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам гаранционния сервиз на Lidl за продукти, които имат гаранция?
Какви са работните часове на Lidl?
Как мога да търся информация за продукти, които ме интересуват в дадена тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам гаранционния сервиз на Lidl за продукти, които имат гаранция?
Ако имате проблем с продукт, закупен от Lidl и покрит от гаранция, можете да използвате гаранционния сервиз. Първо опаковайте продукта и прикрепете касовата бележка или копие към него. След това го занесете в най-близкия офис на Еконт, където ще бъде изпратен до адреса на получателя: София 1000, ул. 'Искър'55 за сметка на получателя. След ремонт продуктът ще ви бъде върнат с куриер за тяхна сметка. Сервизът е валиден за период от 3 години.
-
Какви са работните часове на Lidl?
-
Как мога да търся информация за продукти, които ме интересуват в дадена тема?
-
Как да отворя капачката на бутилката със сметана?
-
Как да отворя чопър?
За други случаи когато взимам чадър "за всеки случай" взимам някой по-лек- примерно, в ХМ има едни дамски много малки, леки и компактни по около 15лв, те са идеални за по-често носене.

Аз пък се радвам на пуешкото, че напоследък нищо не ми харесваше от нещата на промо. Трябва да му измисля подобаващ сос. За другата седмица се нареждам за чорапогащници иии май това е.