Лидл 120 - Октомври

• 141 605
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 335
Аз го пробвах бонбоните, претеглиха ми ги на касата. До тях има торбичка с дръжки, удобно.
Бонбоните не са нищо особено.

# 1 336
  • Somewhere in Spacetime
Имам 1 точка, ако някой има нужда. Може да я изпратя и по пощата.

# 1 337
  • София
РРР , ако чадърите са тези със светлоотразителите и автоматичното отваряне- да, тежички са, обаче вкъщи имаме 2 броя (тогава бяха по 15лв) и са си още като нови. Просто взимам "този" чадър когато е сигурно, че ще вали или когато вече вали (преди да изляза). Peace За други случаи когато взимам чадър "за всеки случай" взимам някой по-лек- примерно, в ХМ има едни дамски много малки, леки и компактни по около 15лв, те са идеални за по-често носене.

Благодаря ти, dolce miele! Simple Smile
Скрит текст:
Имам dm-ски за 8 лв, пак е стабилен и тежичък, само дето не е автоматичен, затова не се втурнах много към лидълските.
Много ти благодаря за инфото за ХМ, ще мина да ги видя. А иначе бях харесала в АРТ едни тройносгъваеми, много мънички и леки, но са към 35 лв, нещо не ми се дават толкова пари за чадър. Simple Smile

# 1 338
Върши работата на метла...имам я, но не я ползвам. Не знам какво да кажа. Имам и прахосмукачка малка и голяма, метла, моп, робот за под. Ми само мопа ползвам честно казано, зависи какъв тип човек си.
Хепи, това вътре въртящи се четки ли са?
Защо не си ползаш робота?

# 1 339
  • пловдив
От предстоящия каталог харесах акумулаторната метла. Някой има ли отзиви за нея. Имам бебе вкъщи и не ми е удобно всеки ден да пускам прахосмукачка,още повече, че е и доста шумна. Ще се радвам да споделите дали.почиства добре.

# 1 340
  • София
Акумулаторната метла я взимам, ако върви в комплект с младежа от брошурата дето я бута, да ми чисти вкъщи. Simple Smile

# 1 341
От предстоящия каталог харесах акумулаторната метла. Някой има ли отзиви за нея. Имам бебе вкъщи и не ми е удобно всеки ден да пускам прахосмукачка,още повече, че е и доста шумна. Ще се радвам да споделите дали.почиства добре.
На предната страница се коментираше.

# 1 342
Да, и може да потърси също в гугъл информация за акумулаторната метла госпожата.

# 1 343
Момичета, недейте така Simple Smile акумулаторната метла не става! Вкъщи сме с гранитогрес, не вдигаше трохите добре. Много бързо я зарязах. И моята баба имаше и помня, че много я ползваше. Даже търсехме да й купим нова, но тогава нямаше по магазините.

# 1 344
Кое и кой да недей....

Казах още на предната страница, че не съм чела за толкова години висене в темата, хвалебствия за този уред.

Препоръчах и търсене в гугъл, защото там реално е възможно да има повече мнения, отколкото тук някой ще даде - това не е масово купуван уред и е малка вероятността някой да пише...

И като се влезе с питане, се прелистват поне предните две странички, нали...

# 1 345
Аз влизам да кажа , че си взех ликьорчето на Маргото Blush
Ми много е приятно, турих две ледчета и дори си долях още. Пивко е , не зная как се отразява обаче.
И серума си взех от златната серия , но е рано още за отзив. От два дни го ползвам и си има нужда от допълнителна хидратация и омазвация, поне при мен , но аз съм си  с егеноза.

# 1 346
Внимавайте с тия захарни ликьори, от опит Head Band Аз пък се радвам на пуешкото, че напоследък нищо не ми харесваше от нещата на промо. Трябва да му измисля подобаващ сос. За другата седмица се нареждам за чорапогащници иии май това е.

# 1 347
  • София
Внимавайте с тия захарни ликьори, от опит Head Band Аз пък се радвам на пуешкото, че напоследък нищо не ми харесваше от нещата на промо. Трябва да му измисля подобаващ сос. За другата седмица се нареждам за чорапогащници иии май това е.
Пуешко май не съм готвила до сега, по-бавно ли е от пилето?

# 1 348
  • Асеновград
Относно пастелите за лице сякаш имат нещо отгоре на писците потъркайте ги с пръст и се разписват.Но с бои рисунъка е по плътен и не се изтрива толкова лесно.

# 1 349
Пуешкото не се готви по-бавно от пилето, а и понякога е по-вкусно.
Не е ясно до колко е по-полезно, защото там произхода има значени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт