Лидл 120 - Октомври

• 141 611
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Пловдив
Добре,де...може ли да пуснеш ватирани блузки и към тях тънко долнище  #2gunfire Начиии...думи нямам!

# 1 321

Иначе и на мен вчера не ми предложиха точки в нашия Лидл, нито изобщо се виждаше ролка такава, където обикновено ги виждах. Но не го и направих на проблем, защото вече не ми трябват. В малко по-далечния, имаше и точки и картончета на видно място.

и при нас казаха, че нямат точки, но имат книги /аз точно купих много неща и си викам ще взема книга за сестра ми/.
мисля, че мога да дам едни 3 точки на някой в сф.

# 1 322
Някой да има отзиви за детската лампа за 22 лв?

Имаме лампата от две години. Много удачна покупка. Свети така, че осветява стая от 20 квадрата, но ненатрапчиво. Много приятно. Още работи. Плюс това я носим навсякъде, където ходим.

# 1 323
Възмутена съм....простите превръзки са вече на 1.59 лв. За ония тип бабешки модел говоря, които преди време ги хвалех че са ок за цената си. Ужас просто.
Възмутително...

# 1 324
  • велико търново
Каква е тази промоция Дженингс за момичета имаше по 1брой от всеки цвят и размер около 30 клина общо. Възмутена съм как една клиентка купи над 10клина Дженингс и за останалите няма това в 8.01 ч.
Конвектор а от събота за какво помещение квадратура е подходящ? И за него ли трябва да съм в 8ч. пред Лидл?

# 1 325
Здравейте!
Аз ще похваля Дивечовите кюфтенца тази седмица - вкусни и без хрущяли. За днес останаха Тънките наденички. ММ реши, че иска да опита Месото за Гулаш, та следващите дни ще му мисля рецепта.
Нямаше от Хелуимските понички, но видях, че са разширили асортимента на Пекарната. Магазинът претърпя ремонт точно заради нея и сега не ми харесва, че тестените неща стоят отворени. Сменили са витрините с мини секции с отвори.
Взех за тест Хелуинска пица - у нас се яде люто. И за детето Пилешките хапки + разни лакомства Simple Smile
И аз като ♥ HAPPY ♥ не обичам да купувам насипни неща по същите причини.
При нас имаше общо 4-5 пакета от Соленките с Розмарин и другите вкусове.
От другата седмица основно Сьомга и някои други хранителни.
Все още дават точки и книги.

# 1 326
Ккави са тези детски дрешки, смао блузки и джегинкс, те се престарали.  Crossing Arms

# 1 327
  • have faith and be patient ..
Начи Тета вече да не се оплаква, вече втора седмица има поаветена на нейните хранителни порядки, предната даже беше кръстена, нещо за зимата😜😜

П. П. Гледам пускат пак суджуците за сушене, задължително ще метна поне 2 тарелки, тук се застуди от 1-2 дни и точно се чудих кога ще пуснат да ги провеся на балкона

# 1 328
  • София
Тая сутрин ходих за чадър, а си тръгнах с поларен комплект. Бяха извадили от тези в розово и сиво.
Чадърите не ги харесах, тежки и обемни ми се видяха. До мен 2 жени също гледаха, отваряха и се отказаха. Коментираха също, че пръчките са зашити доста слабо.

# 1 329
Момичета, какво ще кажете за акумулаторната метла, някой пробвал ли я е, върши ли работа?

# 1 330
Върши работата на метла...имам я, но не я ползвам. Не знам какво да кажа. Имам и прахосмукачка малка и голяма, метла, моп, робот за под. Ми само мопа ползвам честно казано, зависи какъв тип човек си.

# 1 331
Нямаше ли контролна везна в магазина? Винаги може да се провери там дадено количество колко е, аз и със зеленчуци така правя, че ме няма хич в преценката на око. Не съм виждала някъде бонбоните да ги надписват както маслините по колко са в едно кило, макар че сигурно би било удобно Grinning
Има, разбира се, но аз говорех за насипните бонбони които (поне при нас е така) стоят точно до касите и някак неудобно ми е да взема бонбон и да ходя да си го тегля на контролната везна. Бонбоните са увити в червени найлончета или станиолчета, не съм сигурна какво е, че все от няколко метра ги поглеждам. Вероятно ще взема някой ден за проба.
Наскоро мернах някакъв странен мед в нашия Лидъл- мед от кориандър newsm78 За първи път виждах такова нещо Mr. Green
Другата седмица ще се купуват чайове, лимони, месо и може би мед.... Grinning
 РРР , ако чадърите са тези със светлоотразителите и автоматичното отваряне- да, тежички са, обаче вкъщи имаме 2 броя (тогава бяха по 15лв) и са си още като нови. Просто взимам "този" чадър когато е сигурно, че ще вали или когато вече вали (преди да изляза). Peace За други случаи когато взимам чадър "за всеки случай" взимам някой по-лек- примерно, в ХМ има едни дамски много малки, леки и компактни по около 15лв, те са идеални за по-често носене.

# 1 332
Някоя добра душа да ми припомни Пилинга за дрехи върши ли работа?

# 1 333
  • София
Какъв е смисълът на тази метла за 50лв... Като не го ли мин с мопа не може да кажеш че си изчистил?,!
Като дете баб ми имаше и си играех с нея..

Пп. Мед от супермаркет никога не бих си взел. Еле от чужда верига.

# 1 334
За метлите нямам спомен да е имало възхвали и положителни мнение от миналите пускания. Пък и 50 кинта...

Бонбоните ги видях, до касите са, леки са. Долче, теглят ти ги на касата, няма нужда да се връщаш. Не виждам какъв е проблема да си вземеш дори два бонбона - ще ти ги претеглят и таксуват.

Общи условия

Активация на акаунт