Лидл 120 - Октомври

• 141 582
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Мисля че ще ти е по леснои евтино със спринцовка в такъв случай. Има 20 кубикови има и 50.
Със спринцовка не става, защото шишето, от което се взима е доста високо и накрая няма как да се изтегля. Иначе засега в началото действаме със спринцовката, но после няма да може. Затова мислех, че тази лъжица ще ми свърши работа.
Обикновено лекарствата се мерят в МЛ, а тази мери грамаж, има голяма разлика, и шанс да предозираш.

# 1 276
Мисля че ще ти е по леснои евтино със спринцовка в такъв случай. Има 20 кубикови има и 50.
Със спринцовка не става, защото шишето, от което се взима е доста високо и накрая няма как да се изтегля. Иначе засега в началото действаме със спринцовката, но после няма да може. Затова мислех, че тази лъжица ще ми свърши работа.

Ще сложиш игла на спринцовката. И да не достига до дънотото на шишето (което е малко вероятно), ще можеш с иглата да изсмучиш, ако наклониш шишето, и около стените му.

# 1 277
  • Мадрид / София
 Продават се кухненски везни, които мерят и ml. От 1 гр до 5 кг. Но за течности най-малкото е от 2мл. Поне мойта е такава.

# 1 278
  • пловдив
Някой да има отзиви за детската лампа за 22 лв?

# 1 279
Според мен е сравнително точна но не бих я ползвала за лекарства все пак не се знае какво е отклонението. Пресипете лекарството в по-удобно шише и си действайте със сприцовката.

# 1 280
  • Somewhere in Spacetime
Никой ли не си е взел от дигиталната мерителна лъжица? Не ми се взима и после пак да ходя да я връщам, ако не може да ми премери 1 мл. течност.
Аз имам тези мерителни чашки , има и 1 мл.
Иначе и аз загледах тази лъжица, но ММ ме разколеба и не я купих. Имам си везна, тези чаши, които мерят в мл, и едни, които мерят в чаши и дробни части.

# 1 281
Здравейте момичета.
Случайно да сте виждали в Пловдив оатанали от тези суичъри. Трябва ми размер S. По телефона ми казаха, чд никъде няма та реших тук да питам за по сигурно

# 1 282
  • София
За точност под 1г/мл бих си взел за 8лв мини бижутерска везна - с точност 0.01 гр. до 200 или 500 гр.

# 1 283
Досега май не съм се оплаквала от лидълски продукти и се чудех дали да споделя..
Майка ми си е взела сирене,но поради здравословен проблем не може да си го отвори.Отивам днес при нея,тя вади опаковката от хладилника и...виждам това
личи си, че е като топкаИзхвърлила е бележката и се чудя има ли смисъл да ходя да го връщам,не съм за 5 лв.?Какво ще ме посъветвате?Благодаря!

# 1 284
  • София
Издула се е опаковката ли?

# 1 285
Принципно ако е като топка...това се вижда още там на място. В смисъл видимо е. Не е скрит дефект.
Може да го върнете без обяснения дори...такава е политиката.
Вие се решавате...

# 1 286
Върни го, ако има начин да се разбере от опаковката, че е закупено точно от Лидл. Защото иначе без касовата бележка може и да не се разбере.

Аз съм влизала с кисело мляко, закупено от друго място, във Фантастико, не бях взела касовата бележка и изобщо не успях да докажа, че не е закупено от тях. Маркираха ми го по баркода, че и на тях го платих.

# 1 287
Аз да ви питам миналата седмица се купих млад кокосов орех за пиене беше в срок до 04.11 като го разопаковах вкъщи миришеше на дрожди достраша ме да го цепвам помислех че е развален и го хвърлих.Някой купувал ли е така ли е нормално да миришат от вън а вътре да е ок или трябваше да им го върна че май и всички останали бяха така

# 1 288
Купувала съм кокосов орех...беше черен вътре. После пак...беше си ок.

# 1 289
  • от Луната
Да ви питам от хелоуинските бои за лице кои са по хубави - пастелите или боичките?

Общи условия

Активация на акаунт