Лидл 120 - Октомври

• 141 589
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 260
     Някой от Бургас има ли 3 точки, които не му трябват?

Имам една.

# 1 261
Взех на децата от Хелоуинската пица, че много настояваха. Очаквах да е гадна, но освен това се оказа и люта. Много тъпо. Никъде по кутията не прочетох такова нещо. Естествено децата не я ядоха...

верно е много тъпо, как може да не пишат?
аз взех от пастата, ометоха я Laughing между другото наистина беше доста вкусна, ще взема още. за мен си взех една блуза с вещица, че и без това ми викат вещер Wink ама много умалени тези блузи, но ще я нося, де, че беше една бройка и не ми се ходи пак. при нас казаха, че не дават точки, но имат книги и дават.

# 1 262
  • София
И при нас (Лидл Надежда) имаше поларени комплекти бол, но само розови и с бяло долнище. Нито един със сиво долнище, какъвто исках. Взех розов комплект, но май ще го връщам. Смао докато го пробвах много яко се наелектризира. Simple Smile

# 1 263
  • в кукувиче гнездо
Някой да има случайно идея дали са хубави чаршафите им? Смятам да купувам етския хелоуин комплект и се чудя материята дали е добра? След пране как са?

# 1 264
  • have faith and be patient ..
Не съм взимала, но ги пипнах, бархетни ми се сгориха, мъхести.. Харесаха ми, щях да взема, но имаме прекалено много и се въздържах

П. П. Скоро лупувах брсшно от лидл софия мел 5кг торба, но май беше на промо, в редовния май го няма, не съю сигурна

# 1 265
  • София
Наистина ли са изчерпани напълно хлебопекарните?! Току що звънях.
Предния път (лятото) стояха 1-2 седмици...

# 1 266
  • have faith and be patient ..
На телефона всичко винаги е изчерпано... Не разчитай на него, а на добри съфорумци

# 1 267
  • София
На телефона всичко винаги е изчерпано... Не разчитай на него, а на добри съфорумци
Затова и писах тук, имам чувството че ги мързи да проверяват...

# 1 268
Мнения за ботите на Есмара? Всички ли, които пускат са с тази марка?

# 1 269
Никой ли не си е взел от дигиталната мерителна лъжица? Не ми се взима и после пак да ходя да я връщам, ако не може да ми премери 1 мл. течност.

# 1 270
Аз я имам тази лъжица от 2г може би. Върши ми работа но не става примерно да загребеш и да ти премери. Трябва да е сложена хоризонтално и да сипваш.

# 1 271
На мен ми трябва основно за мерене на течност и да започва от 1 мл., тъй като трябва да меря едно течно лекарство. В описанието пише със скала 15-45 мл и не ми става ясно. Иначе за грамове имам електронна везна.

# 1 272
Мисля че ще ти е по леснои евтино със спринцовка в такъв случай. Има 20 кубикови има и 50.

# 1 273
  • където ми е най-добре
Някой да има случайно идея дали са хубави чаршафите им? Смятам да купувам етския хелоуин комплект и се чудя материята дали е добра? След пране как са?
Купих от синия комплект + ластичен чаршаф и ги изпрах. Меки и плътни са и не са се свили. Надявам се да има останали бройки утре, че искам да взема и от сивите.

# 1 274
Мисля че ще ти е по леснои евтино със спринцовка в такъв случай. Има 20 кубикови има и 50.
Със спринцовка не става, защото шишето, от което се взима е доста високо и накрая няма как да се изтегля. Иначе засега в началото действаме със спринцовката, но после няма да може. Затова мислех, че тази лъжица ще ми свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт