Лидл 120 - Октомври

• 140 615
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 420
  • София

СЪЖАЛЯВАМ за качеството на снимката, но дано поне в упътването става ясно какъв точно процент частици попадат в белите дробове....Stuck Out Tongue Winking Eye
Нищо не е ясно, вече написах че е важно колко микрона са частиците, трябва да са под определена големина за да навлязат и до най- малките части -алвеоли в белият дроб, иначе за лекарствата няма да са ефективени.

# 421
  • Бургас
Преди време бях проверявала упътване на лидълски инхалатор и в една графика за процента и големината на разпрашените частици, се виждаше че е по-малък от препоръчвания. С други думи, да, разпрашава разтвора (със или без лекарство в него), но частиците с нужния размер за достигане до алвеолите на дробовете е малък и дефакто до тях достига недостатъчно количество спрямо други инхалатори с по-добри показатели.

# 422
  • Бургас
Никога не съм приготвяла прясна паста. Набъбва ли като другата? Колко да взема за вечеря за четирима, не мога да преценя изобщо...?!

За двама възрастни с две деца, две кутийки ще са ти точно. Не набъбва като другата, увира много бързо и е страшно вкусна.
Миналата седмица се оплаках, че не ми дадоха точка, сега да се похваля, че дори не ме попитаха, направо ми подадоха 2 точки. И една на паркинга си намерих Simple Smile Ако си бях взела и онази миналата седмица, почти щях да съм готова за книга.
Маркираха ми зелени тиквички като краставици днес. Имам навика да си гледам бележката след като мина на касата и ги видях. Извини ми се момичето, ама те верно си приличат Simple Smile
Другата седмица американска седмица, дрехи за по-големи деца и другото го забравих ...

# 423
# 424
  • велико търново
От мястото на събитието- бяла ряпа няма.
А детски спортен клин?

# 425
  • София
Аз имам детски в къщи, който се ползва и за възрастни , в упътването пише от 0,5 до 10 микрона. Така че ми изглежда,че не е с много високо разпрашаване.

# 426
Таблетките за миялна трябва ли да се събличат? Или направо се слагат?

# 427
  • София
Трябва, само таблетките с течност не се събличат.

# 428
  • София-Младост
Има и облечени, които не се събличат, но си го пише изрично на кутията...не са на лидл.

# 429
Аз такива си имам, питам за лидълските.

# 430
  • София
Има и облечени, които не се събличат, но си го пише изрично на кутията...не са на лидл.
Всъщност си права, по- точно е да се каже ,ако таблетката е пресована се съблича. Има и с течност и с прах, те не се събличат.

# 431
  • Варна

Много ли са миниатюрни? За кекс, сладкиш на 3-членно семейство ме интересува или е малка формата?
По принцип за какво са предназначени с този диаметър 17см?

Иначе имам подобна 26см, която пък ми идва твърде голяма...

# 432
  • София-Младост
Начертай един кръг с диаметър 17 и ще се ориентираш:)
За мен е идеално за вкъщи и приготвяне на  торта без повод.

# 433
  • София
О, добре че ми обърнахте внимание, че е малка! Имам нужда от таква, точно за торти и сладкиши за вкъщи.

# 434
  • София
Аз сега ги гледах, съвсем мини ми се сториха,но пък и аз обичам като пека кекс да има и за следващия ден примерно. Това ми се видя супер мъничко.

Взех прясна паста, кайма, че мисля утре едно руло Стефани да завъртя и някакви домати с босилек.

Общи условия

Активация на акаунт