Лидл 120 - Октомври

• 140 634
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 405
Начи този инхалатор в Лидл НЕ става за лекарства. Или поне при моето дете не върши работа. Правим ние инхалации с Вентолин и се чудим защо се влошава и не му действа. Откакто купихме Омрон се родихме. Иначе аз си го ползвам Лидлския за мен, за настинка и хрема.

от лекари + от хора в бранша знам, че омрон са най-добрите инхалатори.

# 406
Начи този инхалатор в Лидл НЕ става за лекарства. Или поне при моето дете не върши работа. Правим ние инхалации с Вентолин и се чудим защо се влошава и не му действа. Откакто купихме Омрон се родихме. Иначе аз си го ползвам Лидлския за мен, за настинка и хрема.

Също и цените им не са като Лидълските, както и да е.
Днес ще ходя за италиански неща.
Какви клинчета да гледам, някой искаше да проверим. Много сте писали бе хора, спрете се.
 Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 11:30 от So Lucky*

# 407
Скрит текст:
Също и цените им не са като Лидълските, както и да е.
Днес ще ходя за италиански неща.
Ккави клинчета да гледам, някой искаше да проверим. Много сте изписали бе хора, спрете се.
 Laughing Laughing Laughing

е като не вършат работа кел файда, че са по-евтини. от блуза може да се пести, но от детското здраве - не. а и омрон имат по-евтини модели между другото. моделът, който ние ползваме за път, е около 70 лв. вече.

# 408
  • София
Да, по-скъпи са Омрон, но здравето е по-важно и да върши работа. Колко мъки (мои и на детето) можехме да си спестим.......
Но пък Лидълския си върши работа за обикновени хреми и настинки. Само за по-серизони не става.

# 409
От мястото на събитието- бяла ряпа няма.

# 410
Да, по-скъпи са Омрон, но здравето е по-важно и да върши работа. Колко мъки (мои и на детето) можехме да си спестим.......
Но пък Лидълския си върши работа за обикновени хреми и настинки. Само за по-серизони не става.
Първият ни инхалатор ПИК го купихме за 30 евро от чужбина (нов, не помня беше ли в промоция, но същия тук се продаваше поне 2 пъти по-скъп), втория- купен от БГ и пак ПИК- беше 135лв, ако не се лъжа. Не съжалявам нито за стотинка дадена за инхалаторите. Peace Когато инхалаторът ще се използва с нещо друго освен физиологичен р-р е важно по-голям % от лекарственото в-во реално да достигне до белите дробове. Всъщност, според мен това е важно и в случаите когато ще се използва само физ. р-р, по-специално за малки деца. Аз лично преди съм разглеждала упътването на инхалатора в Лидъл (не помня дали на точно този модел) и така и не успях да видя размер на частиците. Rolling Eyes
Бях тръгнала към магазина, оказа се обаче, че входната ни врата с чип е блокирала и не се отваря. Mr. Green Crazy Joy

# 411
  • София
Никога не съм приготвяла прясна паста. Набъбва ли като другата? Колко да взема за вечеря за четирима, не мога да преценя изобщо...?!

# 412
В събота си купих от Кауфланд една възглавничка, която се нагрява в микровълнова фурна точно за нагревки на корем, кръст, стави. Преди години имах от Лидл и аз я ползвах за корем и кръст..

Моля за цена и описание - как да я позная, трябва ми такава възглавница.

# 413
Никога не съм приготвяла прясна паста. Набъбва ли като другата? Колко да взема за вечеря за четирима, не мога да преценя изобщо...?!

Aз за 2-ма взимам 1 кутийка, ама не сме много ящни и ни остава малко. Grinning

# 414
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:

Това трябва да е за 2 порции. От сухата знам, че се слага около 70-80 гр. на човек, прясната тежи, значи трябва да е повече. По принцип в рецептите за прясна дават 1 яйце и 100 гр. брашно за 1 порция, което означава около 120-130гр.

# 415
  • София
Благодаря ви. Ще взема две тарелки в такъв случай.

# 416
  • велико търново
Търся спортен клин за момиче ръст 146/152 см  от 10 септември.Били са на комплекти по два броя цена 11,99 лв.
Или спортен клин били са три цвята по 14,99лв. Размер 146/152см. за брой.

# 417

СЪЖАЛЯВАМ за качеството на снимката, но дано поне в упътването става ясно какъв точно процент частици попадат в белите дробове....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 418
  • Варна
Според мен изобщо нищо не става ясно Crazy

# 419
В събота си купих от Кауфланд една възглавничка, която се нагрява в микровълнова фурна точно за нагревки на корем, кръст, стави. Преди години имах от Лидл и аз я ползвах за корем и кръст..

Моля за цена и описание - как да я позная, трябва ми такава възглавница.
https://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0 … 0%B5%D0%BA%D1%81/
на 33 стр има и по- голяма  и нашата възглавничка - 9,99 лв

Общи условия

Активация на акаунт