Лидл 120 - Октомври

• 140 591
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 450
Взех два  кокошки-разделих на две ,оставих една половинка и другите ги метнах във фризера.Грабнах и две опаковки равиоли със спанак ,сварих ги,ма нещо не съм възхитена .

# 451
Аз взех две малки тави, точно такива ми трябваха - за 4-етажна торта (по един по-дебел блат във всяка форма, който после се разрязва на 2 тънки).

# 452
  • Somewhere in Spacetime
И аз си купих две малки формички, а също и силиконови форми за мъфини, и правоъгълна форма за хляб/кекс. Заменям металните със силиконови - повече издържат и много по - лесно е с тях.

# 453
  • Мадрид / София
Днес съседка ми подари две точки, точно колкото ми трябваха Blush Но са залепени... Дали да се опитвам да ги отлепя (и много вероятно да ги скъсам), за да ги прехвърля на моето картонче, или ще ми дадат книга и така, как мислите?
Пробвай да ги отлепиш на пара.

# 454
Днес съседка ми подари две точки, точно колкото ми трябваха Blush Но са залепени... Дали да се опитвам да ги отлепя (и много вероятно да ги скъсам), за да ги прехвърля на моето картонче, или ще ми дадат книга и така, как мислите?
Пробвай да ги отлепиш някак. Точките трябва да са на едно талонче, иначе няма да ги приемат. Simple Smile

# 455
Аз пък не виждам проблем да ги приемат. Нали са 5. Дали са на едно или на 5 отделни картончета, разлика няма.
Аз не бих рискувала да ги разлепям. Просто бих ги изрязала от едното талонче и залепила на другото. Но първо бих пробвала да ги дам както са си - на две талончета.

# 456
Изрежи ги и ги залепи за твоето талонче !

# 457
  • София
Аз пък не виждам проблем да ги приемат. Нали са 5. Дали са на едно или на 5 отделни картончета, разлика няма.
Аз не бих рискувала да ги разлепям. Просто бих ги изрязала от едното талонче и залепила на другото. Но първо бих пробвала да ги дам както са си - на две талончета.
Не може две картончета, нали го маркират преди да дадат книгата.
Най-добре изрязване на точката заедно с хартията отдолу и лепене на другото.

# 458
Не са ми маркирали талончето. Маркираха книгата. А и не виждам проблем да маркират едно талонче и към него да прикрепят второто. Нещо ще се случи ли? Точките са 5. Книгата е една....какво значение има колко са талончета?

# 459
  • shumen
Какви размери ще са детските дрехи от другата седмица?

# 460
Здравейте, от къде мога да си взема бъркалка за хлебопекарна. Изхвърлила съм моята без да искам .И ножчето на чопъра също съм загубила..

# 461
Вижте в сервиз "Бушона "-по тел.питайте имат ли точно за вашия модел.,погледнете в книжката-упътване-преди имаше талон за поръчка.

# 462
Точките трябва да са на едно картонче, защото всички картончета, срещу които сме дали книга, се събират, поставя им се печат и се пращат, където трябва.
Иначе книгите се маркират, не талончетата.

# 463
  • София
Книгите съвсем без пари ли са?

# 464
Не плащаш за тях. Ама 5 пъти по 25 лв си е скъпа книжка..

Общи условия

Активация на акаунт