Лидл 120 - Октомври

• 140 613
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Мдам, 17-см форма ще ми стигне, ако си правя торта само за мен. Какви са тези тортенца, които мислите да правите за вкъщи, те като тарталети ще станат Laughing

# 436
Не бях обърнала внимание, точно такива тортички ми трябват.

# 437
  • Перник
Мдам, 17-см форма ще ми стигне, ако си правя торта само за мен. Какви са тези тортенца, които мислите да правите за вкъщи, те като тарталети ще станат Laughing

17 см. торта... Ако направя по една на човек, може и да е ОК Grinning

# 438
  • София

17 см. торта... Ако направя по една на човек, може и да е ОК Grinning
Joy ще ти трябват няколко формички, и все пак 17 см е торта за двама, по половинка.

# 439
Само да обърна внимание, че италианските питки пак са с мухъл по тях. По време на предишната италианска седмица, пак имаше този проблем. Мухълът е ситен и черен. Лесно може да се сбърка със сажди от изпичането. И аз така си бях помислила предния път. Когато обаче отворих пакета, установих че е мухъл и изхвърлих три пакета.
Сега ги огледах много добре. Два кашона прегледах - всички бяха такива. Не знам по всички филиали ли е така. Много неприятно. Бяха ни любими тези питки.

# 440
Съжалявам,не съм видяла запитването за клиновете. Писах от работа набързо. Кой точно размер трябваше да търся и изобщо от коя седмица е акцията. За да мога по-лесно да се ориентирам.

# 441
  • велико търново

# 442
  • велико търново

Размер 146-152см.

# 443
  • Варна
Joy ще ти трябват няколко формички, и все пак 17 см е торта за двама, по половинка.
Да де, ама да се занимавам да правя по едно парче торта... по-добре да си купя. Като ще правя да има поне по няколко парчета на човек, то едно парченце само ще ме раздразни.

# 444
Високи...високи ги правете тортите.....😂😃

# 445
  • Somewhere in Spacetime

Много ли са миниатюрни? За кекс, сладкиш на 3-членно семейство ме интересува или е малка формата?
По принцип за какво са предназначени с този диаметър 17см?

Иначе имам подобна 26см, която пък ми идва твърде голяма...
Тези форми са за "високи" торти, като тази:
Скрит текст:
Или за малко печиво без захар или без глутен, което да е за дете.

# 446
  • София
Да де, ама да се занимавам да правя по едно парче торта... по-добре да си купя. Като ще правя да има поне по няколко парчета на човек, то едно парченце само ще ме раздразни.
Или ако има и среден размер, са идеални за 3-етажна торта, и вече навлизаме във занаята на профес. сладкари.

# 447
Днес пак взех малка форма. все пак, във фурната влизат по няколко Joy освен за малки торти и за високи торти, са идеални и за втори етаж на торта. Имайте предвид, че опеченото всъщност не е 17 см, а по-малко. за мини солен чийзкейк също стават. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 448
Видях клина. Ще проверя утре и ще пиша.

# 449
  • Стара Загора
Днес съседка ми подари две точки, точно колкото ми трябваха Blush Но са залепени... Дали да се опитвам да ги отлепя (и много вероятно да ги скъсам), за да ги прехвърля на моето картонче, или ще ми дадат книга и така, как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт