Лидл 120 - Октомври

• 140 472
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 555
Сега разбрах защо бяха на промоция кърначетата Стара планина миналата седмица. Ужасно са солени. Децата ги обичат и често купувам. Толкова солени никога не са били.

# 556
Безкофеиново нес кафе предлагат ли?
Само мляно съм виждала

Няма

# 557
Сега разбрах защо бяха на промоция кърначетата Стара планина миналата седмица. Ужасно са солени. Децата ги обичат и често купувам. Толкова солени никога не са били.
Нашите не бяха така, поне двете опаковки които бяхме купили първия ден от промоцията. Другите (купени следващия ден) заминаха към фризера.... Thinking
Какво мислите за кефира? Видях съвсем случайно, че се предлага кефир в бутилка... newsm78
Искам да похваля свинското месо за готвене- този път се оказа наистина крехко, без прекалено много мазнини по него (видими), режеше се лесно на парчета....стана много вкусно! Heart Eyes
Забелязах 2 вида спрей-сметана, едната беше някаква нискомаслена. Не знам дали другата е по-маслена или пък едната е животинска, а другата растителна....всъщност май единия вид е нов... newsm78
И, като заговорихте за този скир, стана ми много чудно, че 2 жени на възраст имаха в списъка си за пазаруване точно този скир "да не забравим, непременно да купим скир", "само му виж срока на годност" (не беше намален, но говореха за него така все едно е някакъв сензационен продукт... newsm78 ). Аз лично не съм го опитвала, не си падам по нискомаслени/обезмаслени продукти.
Тета, да, и аз мисля, че картончетата на които се лепят точките, както и самите точки, са универсални, не мисля, че пише някъде къде са ти дали точките  Laughing Вече сигурно служителите слагат печати на филиала откъдето е дадена книгата, предполагам трябва да се отчитат някак за бройките.

# 558
Момичета, кажете за прясната паста. Хубава ли е?

# 559
На нас кефира ни харесва, но е специфична напитка и не на всеки допада. Ако не сте пили има плътен и киселеещ вкус. Когато бяхме в Испания ме спасяваше като ми се препиеше айрян.

# 560
  • Бургас
Скирът и аз съм го похвалвала. Не че съм фен на обезмаслените продукти, даже хич. Единствената причина, поради която го купувам, че идеално замества цеденото мляко за тракийска салата (млечна, снежанка - кой както я знае). Ако не съм планувала авансово правенето ѝ и не съм се заредила с мляко, което да съм оставила да се изцежда през нощта, наличието на скир, крема сирене и малко кисело мляко + малко олио, ми осигуряват идеалната основа за салатка. Всякакви цедени млека съм взимала и ни едно не ми е допадало, а скирът смесен с горните неща е точно по наш вкус Wink Та яде ли ми се тракийска салатка, мога да я имам за около 10 минутки Simple Smile

# 561
Момичета, кажете за прясната паста. Хубава ли е?
и аз днес взех, но вечеряхме друго, и на мен ми е любопитно Simple Smile

# 562
Мисля, че тази прясна паста беше хвалена преди.
Брадата, на мен ми е любопитно как ще е на вкус този скир, може и да ги пробвам. Thinking
Да докладвам- сладкарска извара+ заквасена сметана+ какао+ подслаждане и ванилия= много вкусен крем за торта! Heart Eyes Много ни хареса вкъщи тази комбинация, прилича на крема от цедено кисело мляко който правеше майка ми когато бях малка... Heart Eyes Peace

# 563
  • Somewhere in Spacetime
Аз съм купувала прясна паста от предишни италиански седмици. Много по - вкусна е. Лятото бяха пуснали машина за домашна паста и си купих. Да, отнема време, но вкусът е друг.

# 564
Скирът го вземат заради костите и остеопорозата май...нали имал протеини повечко. Така чувам около мен по-зрелите жени ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 565
  • Козлодуй

Mihaide, Вече обещах книгата Simple Smile

# 566
Вчера за втори път взех книга с 4 залепени точки на картонче. Просто попитах касиерката дали може да ми даде 1 точка, че не ми достига и тя не отказа. Питайте, нищо не губите. А те са настроени положително, а и винаги им остават в резерв според мен.

# 567
УМАЛЕНИ са ботите. Да знаете. 39 от кожените ми опират . За 40 не се вредих. В 8ч имаше буквално по 3 чифта от трите модела. А хората пред магазина бяха двойно.
Взех сини 40..ще оглеждам вкъщи.

# 568
# 569
  • Somewhere in Spacetime
Събрах точките и имам книгата. Една жена ми подари точки. Хубава е книгата, добре оформена и с красиви снимки.

Общи условия

Активация на акаунт