Лидл 120 - Октомври

• 140 498
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 540
PS: могат да се осребрят точките в друг клон, след обаждане на 080014141 Simple Smile
Ако правилно разбирам newsm78 , точките за книгата мисля, че могат да се вземат от и използват в който и да е Лидъл в страната , без да е нужно обаждане на телефон...

# 541
Може много ясно. То на картончето пише ли от кой клон е издадено-мисля, че не.

# 542
  • Пловдив
Здравейте! Доста време ползвах шампоана с кератин и балсама в червените туби. Прави ми впечатления, че шампоана вече не се предлага. Кой от останалите шампоани е добър?

# 543
  • софия
Днес взех втора книга и ще я подарим на приятелка на детето, която харесва да готви. Според мен, книгата е чудесна - лесноизпълними рецепти с достъпни продукти, без нужда от специални готварски умения, балансирани рецепти.

# 544
Какво бяхте писали за Скир-а? https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=16015 Чак пък и продукт на годината сред 2000 потребители.

Но, ако добър, защо пък не?

# 545
  • Somewhere in Spacetime
И аз събирам точки, но не пазарувам редовно от Лидл, а само ако харесам нещо от брошурата. До 14 -ти едва ли ще имам пълно талонче, но се надявам да я пуснат после по 5 лв. бройката, както сте писали за предната книгата. Simple Smile

# 546
  • София
Какво бяхте писали за Скир-а? https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=16015 Чак пък и продукт на годината сред 2000 потребители.

Има хора които си го харесват, аз лично НЕ, не ядем нискомаслени продукти, и не ми допада вкусът му , нещо като извара и кисело мляко, за мен лично безвкусно.

# 547

Има хора които си го харесват, аз лично НЕ, не ядем нискомаслени продукти, и не ми допада вкусът му , нещо като извара и кисело мляко, за мен лично безвкусно.

и аз не съм впечатлена. веднъж взех, не бих повторила.

# 548

Аз съм от харесващите го. Ползвам го за млечна салата, или със различни сладка, в кремове също.

# 549
Как приготвяте телешкия стек аламинут? Като месце много ми харесва, ама все ми става жилаво Confused

# 550
Вкусове различни, няма как да харесваме едно и също.
Скоро бях в Германия - скир имаше във всички вериги.
Имаха и сладък - с плодове, с шоколад, също и солен - нещо като сух таратор и с горчица.
Явно там хората си го купуват за да има толкова видове.

# 551
Как приготвяте телешкия стек аламинут? Като месце много ми харесва, ама все ми става жилаво Confused
Аз го правя на грил тиган като леко нацепвам месото по диагонал слагам мазнина , черен пипер и сол . Не го държа много по 2-3 минутки от страна .
П.С. Благодаря на момичетата с рецептата за супата от броколи . Много вкусна стана съчетах двете рецепти и стана супер 😚

# 552
  • София
Аз панирам телешкото, но трябва да е младо,става бързо, сочно и вкусно. Случвало се е и на жилаво да попадна. Телешкото, мисля че се киснеше в прясно мляко, за да не е жилаво.

# 553
  • русе
Безкофеиново нес кафе предлагат ли?
Само мляно съм виждала

# 554
Аз имам пълно картонче с точки и утре ще ходя до Лидл и ще взема 2-ра книга ако иска някой ще му я подаря мога да я изпратя с Еконт или поща както предпочитате Simple Smile
Ако поста ми е некоректен кажете Simple Smile

С удовллствие бих се възползвала от предложението Ви! Дъщеря ми много обича да ми помага да готвя и би се зарадвала на такъв подарък!

Общи условия

Активация на акаунт