Лидл 120 - Октомври

• 140 510
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Някой знае ли какво ще правят с книгите след изтичането на промоцията (ако изобщо останат такива Grinning )? Дали случайно няма да ги пуснат на някаква минимална цена за тези, които не са успели да си съберът точки ConfusedGrinning? Заслужава ли си книгата?
Предната беше до свършване, и сега може би ще е така.

# 526
Относно пърхота:
Скрит текст:
дълги години се борех с пърхота и даже и когато от нещо имаше ефект той беше временен. Започнах да си мажа скалпа на косата преди миене с най-обикновен оцет- с напоено памучно тампонче; намазвам, стоя няколко минути, ако много бързам просто втривам хубаво и направо измивам косата. Откакто използвам оцет не съм купувала никакви шампоани против пърхот (които и без това обикновено не действаха), използвам шампоана на Сиен в голямата опаковка с аромат на праскова. Grinning Нямам пърхот, понякога се появява по съвсем мъничко ако не съм си мила косата около седмица (моята коса няма нужда от миене по-често от 5-7 дни), но няма нищо общо с пърхота който имах преди години, нито е толкова видимо, нито по дрехите ми има "снежинки". Simple Smile  
qni_973 , някой като че ли спомена, че миналогодишните се продавали по 5 лева- но не разбрах дали в Лидъл магазини или онлайн... newsm78 Наскоро чух касиер да казва, че вече ги "изчерпват". Не знам какво точно означаваше това.
Потвърждавам, кухненската везна е по-голяма от подобния модел който има майка ми, много е удобна (като изключим махането на винта, за да се задействат батериите Mr. Green ).

# 527
  • София-Младост
Някой знае ли какво ще правят с книгите след изтичането на промоцията (ако изобщо останат такива Grinning )? Дали случайно няма да ги пуснат на някаква минимална цена за тези, които не са успели да си съберът точки ConfusedGrinning? Заслужава ли си книгата?
Според мен, ако имат налични книги ще продължи раздаването на точки, може би при поискване. Поне така стана с тази на М&Ш преди 2-3 години.

# 528
Хаха, сега погледнах в olx, то голяма търговия се развъртяла с тази книга - търгува се и книгата, и точки. Smiley

И предвид една от офертите, че и платена като промо оферта: "При покупка на повече точки, отстъпка - на 10 точки, 5 подарък; на 20 точки,10 подарък и т.н.", разбирам съмненията на някои съфорумки, такова разхвърляне на точки едва ли може да се направи от клиент. Ето заради това мразя факта, че заплатите в БГ не са достатъчно добри - добре заплатени работещи не биха си причинявали това самоунижение за някой друг лев.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 13:08 от soul81

# 529
  • София
Книгата НЕ става!!!
Няма нито една рецепта,която бих изпълнила...
Лично мнение.

# 530
Книгата е много хубава и рецептите могат да се модифицират.
Предполагам, ще удължат срока до изчерпване на книгите.

Книгата НЕ става!!!
Няма нито една рецепта,която бих изпълнила...
Лично мнение.
Подарете я, на човек който би я харесал.

П.П. И аз виждам в маркетплейса са я пуснали - 30 лв. Crazy

# 531
  • София
Упътване за таймер... Сериозно ли Grinning
Не виждам за първи път механичен таймер.
Пазя я.
Я да го видя, защо съм го изгървала
Mda, верно се навива - наобратно Simple Smile

Относно точките... брат ми е купил неща за 6-8 точки тази седмица, но в другия край на София.
Ако мине на 15ти да си ги поиска - ще има ли смисъл или вече ще е минала промоцията с книгата.
До края на седмицата да направя макс 2-3 точки...

Рецептите стават ли и за големи - явно са лесни (а това ме привлича) Simple Smile
Скрит текст:
Хаха, сега погледнах в olx, то голяма търговия се развъртяла с тази книга - търгува се и книгата, и точки. Smiley

И предвид една от офертите, че и платена като промо оферта: "При покупка на повече точки, отстъпка - на 10 точки, 5 подарък; на 20 точки,10 подарък и т.н.", разбирам съмненията на някои съфорумки, такова разхвърляне на точки едва ли може да се направи от клиент. Ето заради това мразя факта, че заплатите в БГ не са достатъчно добри - добре заплатени работещи не биха си причинявали това самоунижение за някой друг лев.
То за това ли не са му дали поне 8 точки Rolling Eyes
Чак и търговия с точки, мале мале... бях чел че изкупват сами по-апетитните електро-инструменти парксайд още в началото на работния ден и не го вярвах, но сега вече си го обяснявам. Не ги ли хващат тези мародери само се питам?! Уж са с желязна политика.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 13:48 от Starrydream

# 532
Starrydream, по принцип акцията е до 14-ти- но не става ясно дали само за даването/събирането на точки или и за взимане на книга...По-добре питай в магазина как ще действат (или да се включи вътрешен човек с инфо). Peace
Днес имам повод и ще правя торта с шоколадов чикзкейк крем който ще се състои от сладкарска извара, какао, шоколад, заквасена сметана и подсладен, разбира се.  Simple Smile
А подобно продаване на точки според мен може да е и от човек който си зарежда стока за магазин.... Crazy Иначе, да, жалко ако някои за някой лев повече правят така... Rolling Eyes
И според мен книгата е много хубава, рецептите могат и да се модифицират....А руло с тиквички съм правила много подобно на това от книгата и става много вкусно. Heart Eyes Но си е въпрос на вкус все пак. Peace

# 533
Според мен, ако имат налични книги ще продължи раздаването на точки, може би при поискване. Поне така стана с тази на М&Ш преди 2-3 години.
Аз книгата на М&Ш,  купих август месец, за 5 лв. от Лидл. Пишеше разпродажба по 5лв.

# 534
Защо да са мародери?
Плащат си уреда и си го купуват, имат си касова бележка.
Не са го откраднали и да се облажат.
Забелязала съм, че когато пускат уреди и охраната купува също.
Аз ходя рано, редовно дядото заключва в гардеробчетата по 2 - 3 кутии.
Като се прибирам от работа е с мене в автобуса с тях.

# 535
  • до най-прекрасния мъж
Предвид това, че много от нещата се изчерпват за минути, не за часове, твърде вероятно е хората, работещи в магазина, до купуват по някоя бройка за близки, приятели и познати. Не е задължително да е с цел търговия.

# 536
  • София
Предвид това, че много от нещата се изчерпват за минути, не за часове, твърде вероятно е хората, работещи в магазина, до купуват по някоя бройка за близки, приятели и познати. Не е задължително да е с цел търговия.
Да, да вярвайте си. На чичо, на лелинчо, на съседа... 10 бройки ей така.
Все пак трябва да има ограничения срещу злоупотреба със служебно задължение.
В един клон бях чел че дори не са били поставили табелка с цена...

PS: могат да се осребрят точките в друг клон, след обаждане на 080014141 Simple Smile

# 537
  • до най-прекрасния мъж
Тук говорим за 2-3, не за 10. Пък който иска, с подставени лица може и 20 да купи и после да продава в OLX. Хора има за всичко.

# 538
  • Козлодуй
Аз имам пълно картонче с точки и утре ще ходя до Лидл и ще взема 2-ра книга ако иска някой ще му я подаря мога да я изпратя с Еконт или поща както предпочитате Simple Smile
Ако поста ми е некоректен кажете Simple Smile

# 539
  • Стара Загора
Аз благополучно и съвсем безпроблемно събрах точките от двете картончета и имам книга Simple Smile А след като напазарувахме днес, имам и една излишна точка (без малко да са две, но 85 ст.не достигнаха Simple Smile ), подарявам я на някого от Стара Загора.

Общи условия

Активация на акаунт