Лидл 120 - Октомври

• 140 581
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 510
Взех днес от сладкарската извара, но на вкус е доста кисела, "боцка" на езика лека. Нормално ли е?
Също, защо спират да продават готварска сметана. Cry

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 18:23 от IvelinaLin

# 511
А аз малко офтопик, може ли някой да ми обясни как се работи с бутер тестото, когато правим сладкиш с плодове? Има ли някакви особености, защото покрай плодовете винаги ми остава полусурово?
остава да, защото плодовете пускат вода, бях чела някъде да се овалят в брашно, но не съм го пробвала

....или в пудра захар.

# 512
  • софия
Взех днес от сладкарската извара, но на вкус е доста кисела, "боцка" на езика лека. Нормално ли е?
Не е нормално. Вероятно е вкиснала.

# 513
Търся мнение за шампоана на Сиен против пърхот, ако някой е ползвал да сподели.

Не е никак лош. Пробвали сме лимона и сега ябълката, доволни. Нямаме пърхут, просто свикнахме на ХиШ профилактично, но ако има проблем не знам как се справя и дали.

# 514
  • София
Търся мнение за шампоана на Сиен против пърхот, ако някой е ползвал да сподели.

Не е никак лош. Пробвали сме лимона и сега ябълката, доволни. Нямаме пърхут, просто свикнахме на ХиШ профилактично, но ако има проблем не знам как се справя и дали.
Ок , благодаря, ще се пробва.

# 515
До момичето,което търсеше клиновете. И в нашия филиал няма. Съжалявам.
Майка ми едно време като правеше кекс с ябълки, ги разбъркваше с галета малко. Да не стои вътре кекса навлажнен.

# 516
  • shumen
И аз гпедах днеска за клиновете,но и при нас няма.

# 517
За сладкарската извара според мен е въпрос на вкус- кое точно "кисело" за един е точно толкова кисело на вкус за друг? На мен ми е по-кисела от заквасена сметана например. Но не знам дали мога да го определя чак като боцкане на езика....По-кисела е от обикновената извара.
Миналата седмица при нас имаше от клиновете големи размери, но бяха в черно с коралово като цвят, не със сиво. Последно една бройка беше намалена с 30%. Не нам дали още важи, но преди изтегляха продукт около 6 седмици след акцията когато е бил пуснат....
Днес купих още малко вино от 2.49лв. Предимно розе Mr. Green , червеното яко го грабят hahaha Взех и едно беличко за проба. Купих си и кухненска везна- варианта в бяло "BAKE SOMEONE HAPPY"- разкошна е просто! Heart Eyes Последна бройка беше в цвета който исках и си я взех, по-голяма е от моделите които бяха пускали преди години, работи с 2 батерии, а голямата новост за мен е, че трябва отвертка, за да се поставят батериите Laughing

# 518
Ако имате проблемен скалп или пърхот шампоана на Cien не върши никаква работа!

# 519
  • София
По повод отворените пликове храна, пробването на кремове и чопленето с нокът, онзи ден в Била се натъках на отворен пакет дамски превръзки. Нямам идея има ли липси в плика, но очевидно някой нещо е търсил.

# 520
  • Шумен
Ами има, има, то се вижда. От какъв зор ще отваряш пакета, ако не ти трябва превръзка, да видиш колко е тънка може би...Тотална простотия се шири , няма оправия просто!

# 521
Да видиш как изглежда.

# 522
  • Бургас
Или да си я сложиш да я пробваш ...

# 523
  • Мадрид / София
Това масово го има в тукашните магазини (Испания) и ръководството слагат някакъв процент за повредена стока, така че не ги мислете.

# 524
Някой знае ли какво ще правят с книгите след изтичането на промоцията (ако изобщо останат такива Grinning )? Дали случайно няма да ги пуснат на някаква минимална цена за тези, които не са успели да си съберът точки ConfusedGrinning? Заслужава ли си книгата?

Общи условия

Активация на акаунт