Лидл 120 - Октомври

• 140 521
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Похвалиха ми сладкото от люти чушки. Търсих го, но не го намерих на рафта при другите сладка.
Да не са го спрели от продажба?
Не стои при другите сладка, а на стелажа, където са нещата на Родна стряха Wink

# 601
  • София
Похвалиха ми сладкото от люти чушки. Търсих го, но не го намерих на рафта при другите сладка.
При нас има стелаж на "Родна стряха" с различните им продукти, там беше сладкото. Ха, с Брадата заедно сме писали.
Взехме светещия смесител и душ комплекта, ама как ще са ще се види след ремонта на банята. За 160 сметка ми дадоха направо книгата, без картонче и точки. После се усетих, че точките за тази сметка са повече от пет.😕

# 602
  • Somewhere in Spacetime
Ясно, благодаря за инфото! Simple Smile

# 603
Имам само две точки за книжката - ако знаех, че няма да мога да ги събера, щях да ги дам на някого... Дали няма да удължат промоцията?
Харесвам ловджийските панталони, които ще пускат другата седмица. Жалко, че не им се откопчават крачолите като на туристическите.

# 604
Ами на мен ми опира пръста отпред на ботите. За ширина нямам претенции....влиза си ми. Ама на дължина са поскъсени...поне кожените.
Честно казано в 40 номер сини се чувстваше перфектно кракът ми...а аз 40 не съм купувала. 38 и 39 са ми обувките.
За това така написах.
Също им мерих ходилата с др.боти 38 вкъщи...почги без разлика са.

# 605
Не стои при другите сладка, а на стелажа, където са нещата на Родна стряха Wink

И аз го търсих няколко пъти. Оказа се, че сладкото е поставено и върху витрината с месото. Идеята е, че се комбинира добре и с месо. Това беше обяснено тук в темата от персонал на Лидл. Има логика. Та може и върху витрините да хвърляш по едно око :=)

# 606
Търсих да погледна и аз сладкото от лютиви чушки- не намерих (при нас над месото не съм забелязала да има място за сладко и за каквото и да е newsm78 ).
Гледах ръкавиците- много ми харесаха, много...изглеждаха удобни, топли....Но ме възспря цената им (не знам дали за подобни ръкавици е нормална, иначе имам нужда от такива за смартфон newsm78 ), отделно сивите които ми бяха харесали размер 8 се оказаха с много по-дълги пръсти от черните които бяха същия номер- 8. newsm78 Черните пък ми се стори, че ще хващат мъхчета разни, отделно на едната ръка около китката ми беше по-тясно.. Crazy Ако се позадържат може да си взема, но като гледам- доста поизчерпани бяха... Thinking
Взех си мокри кърпи за почистване на грим- този път са сините с аромат, не мога да преценя кои ми харесват повече. Розовите без аромат уж са без аромат, но самия материал мирише на нещо което все пак усещам...На сините ароматът ми е малко странен, инач емай и двата вида почистват добре, за мързеливо почистване понякога вечер/следобед вършат работа Simple Smile
Продуктът за махане на грим от очи Сиен хубав ли е?  newsm78 И кой парфюм ще ми препоръчате- има цели 4 вида...? newsm78 Пръснах си на двете ръце от по-евтините- жълто-оранжев и син, на излизане от магазина едни хора до мен твърдяха, че им мирише на...мента?! newsm78 Не бяха купили мента Mr. Green , после пак споменаха, че наистина им мирише на мента (пак бях близо до тях) Mr. Green Mr. Green Thinking Въобще, трайни ли са им парфюмите?
За детето взех намалено долнище (онзи ден купих същото на редовна цена Mr. Green ).

# 607
Аз пробвах двуфазния на Сиен, малка опаковка - за пътуване ми е идеален. За спирала трябва малко повече търкане, но далеч не е непоносимо. Не дразни и не люти, но определено оставя филм, който трябва да се измие.

# 608
  • Асеновград
Търсих да погледна и аз сладкото от лютиви чушки- не намерих (при нас над месото не съм забелязала да има място за сладко и за каквото и да е newsm78 ).
Гледах ръкавиците- много ми харесаха, много...изглеждаха удобни, топли....Но ме възспря цената им (не знам дали за подобни ръкавици е нормална, иначе имам нужда от такива за смартфон newsm78 ), отделно сивите които ми бяха харесали размер 8 се оказаха с много по-дълги пръсти от черните които бяха същия номер- 8. newsm78 Черните пък ми се стори, че ще хващат мъхчета разни, отделно на едната ръка около китката ми беше по-тясно.. Crazy Ако се позадържат може да си взема, но като гледам- доста поизчерпани бяха... Thinking
Взех си мокри кърпи за почистване на грим- този път са сините с аромат, не мога да преценя кои ми харесват повече. Розовите без аромат уж са без аромат, но самия материал мирише на нещо което все пак усещам...На сините ароматът ми е малко странен, инач емай и двата вида почистват добре, за мързеливо почистване понякога вечер/следобед вършат работа Simple Smile
Продуктът за махане на грим от очи Сиен хубав ли е?  newsm78 И кой парфюм ще ми препоръчате- има цели 4 вида...? newsm78 Пръснах си на двете ръце от по-евтините- жълто-оранжев и син, на излизане от магазина едни хора до мен твърдяха, че им мирише на...мента?! newsm78 Не бяха купили мента Mr. Green , после пак споменаха, че наистина им мирише на мента (пак бях близо до тях) Mr. Green Mr. Green Thinking Въобще, трайни ли са им парфюмите?
За детето взех намалено долнище (онзи ден купих същото на редовна цена Mr. Green ).
Парфюмите са трайни.На мен двата по евтини не ми допадат.https://www.lidl.it/it/Cien-Profumeria.htm?articleId=8630
От другите по скъпи харесвам само единия , не този на линка https://www.lidl.it/it/Cien-Profumeria.htm?articleId=8631
Ама и аз как го обясних, но не го намирам за да го покажа.
Освен тях в чужбина има още https://www.lidl.it/it/Cien-Profumeria.htm?articleId=8636 ето този е моя аромат , купувам го от Гърция на 4 евро.

# 609
  • Варна
 Имам нужда от нова прахосмукачка  newsm78. Стария Самсунг сдава багажа. Ще я мисля тая до другия четвъртък.....Турбочетката я коментирахме скоро. Сбъркана работа е това чудо за мен. Повече я чистя отколкото я ползвам. Навиват се косми отстрани на валовете и блокира. И се започва едно лудо космоскубане. Иначе наистина измъква всичко де що е боклук.
  Два клина си взех днес. Обичам ги Лидл-ските клинове и джегинси. Идеални са ми за работа. На дължина са ОК бая сопа съм си 175см. И две блузи взех. Сметката с дежурния хранителен пазар беше доста над нужната сума за книга. Аз обаче я имам и я подарих на едно майче на паркинга,което обясняваше на момиченцето си,че утре като пазарували щели да вземат книжка  Hug.

# 610
Момичета от днес има инфо,за удължаване на кампанията с книги до изчерпване на тяхното количество. Условията се запазват същите.
Персонала на всеки филиал трябва да информира клиентите. За удължаването няма да има реклама по тв или друг вид съобщение.
И едно уточнение- удължаването става валидно след 14.10.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 19:18 от Thirteen#

# 611
Похвал Blush, подариха ми я.

Не намерих онова силиконовото (?) с окръжностите, от брошурата.
Шприца за сладки хубав ли е?

Дрехите за възрастни рядко ми харесват, защото рядко са памучни, все с визкоза, с полиестер.

# 612
Шприцът за сладки е на първа страницакато "нехаресван "продукт.От няколко години го имам и само си "отлежава "в шкафа.

# 613
Съвсем бях забравила за този списък, благодаря, ще го пропусна!

# 614
Ходих за душ, доволна съм. Имаше доста дами около кошовете с дрехи. На мен нищо от тези неща не ми хареса. Блузите с имитация на риза ги пускат всяка година. Исках да видя клиновете как са, но не ми се блъскаше с жените. А телешкото е от утре, та пак ще се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт