Лидл 120 - Октомври

• 140 552
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 585

Засилих се и извара сладкарска да взема, ама явно е от утре, че си беше на нормалната цена.
От петък, сега видях.

# 586
  • София
След гредата с турбо четката на К сега се чудя дали да тествам и тази в Лидл ! 
ЗАщо "греда"?
 Аз исках да питам става ли за Керхер прахосмукачка? Пише, че е за стандартни прахосмукачки, и се чудя Керхер от тях ли са?

# 587
  • София
Някой с отзиви за тези боксерки. Удобни ли са?

# 588
ММ носи такива, не се оплаква. Peace

# 589
Взех боти от черните -по принцип нося 39 -а от тези 38 ми бяха добре-не са лоши,нито са нещо особено,от много време търся такава подметка за дънки и клинове и взех ги...сив клин на мене и на дъщеря ми и една рокля цикламена ,аз ги нося като туника,материята е страшно комфортна .Доволна съм!

# 590
  • Асеновград
След гредата с турбо четката на К сега се чудя дали да тествам и тази в Лидл ! 
ЗАщо "греда"?
 Аз исках да питам става ли за Керхер прахосмукачка? Пише, че е за стандартни прахосмукачки, и се чудя Керхер от тях ли са?
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/vsekidnevna_pomosht/prahosmukachki/602637
Тази беше в К. Върнах я защото четката не се въртеше при обиране.Във въздуха се върти а когато опре на пода спира, което за мен е ненормално.Малката турбо четка в комплекта на прахосмукачката върти по килими и дамаски и изважда всичко от тях.А най странното е че и двете са една и съща марка. Тази която бях взела имаше уплътнител и за по тънки тръби.

# 591
Здравейте!
Минах и аз да видя дрехите - ботите имат вид, но не ми хареса изкуствената кожа. За клин ще си помисля дали да взема, имаше достатъчно. Роклите са много тънки и не ги одобрих.  Якета имаше достатъчно - всичко им се сваля: качулка, пух.

# 592
  • Варна
Момичета, някой има ли такава прахосмукачка за пепел - от следващата брошура? Струва ми се, че е по-добра от други подобни, но питам някой с опит bouquet

# 593
  • Бургас
При нас дрехите в 11:30 бяха на привършване. От блузите имаше само една бройка моя размер, поли 3-4 бройки общо, клинове малко повече. Сдобих се с лилава пола, лилави блузи и сив клин. Много ми харесва как ми стоят, удобни са. Дъщерята и тя ги хареса, утре ще отида пак с надеждата да са извадили още, за да и взема (един размер сме с нея).
Направих сметка за две точки, точно колкото ми трябваха за книга. Много е хубава, на щерката също много и допадна, вече си отбеляза какво ще си прави утре Simple Smile
Да похваля чорбаджийските чушки в буркан на Chira. Само вода и сол, люти по мой вкус, като ги метнах на обяд, почти преполових буркана.

# 594
Много добри.

# 595
  • Мадрид / София
Малко извън темата, но ме подсетихте за един “крем” дето е хубав за декорация я на мъфини, я на друг сладкиш:
Сирене тип “Крема” или “Филаделфия”, добавя се пудра захар и евентуално сладкарска боя за цвят. Това се разбърква хубаво и е готово за употреба.

# 596
  • Somewhere in Spacetime
Похвалиха ми сладкото от люти чушки. Търсих го, но не го намерих на рафта при другите сладка.
Да не са го спрели от продажба?

# 597
  • Козлодуй
УМАЛЕНИ са ботите. Да знаете. 39 от кожените ми опират . За 40 не се вредих. В 8ч имаше буквално по 3 чифта от трите модела. А хората пред магазина бяха двойно.
Взех сини 40..ще оглеждам вкъщи.
Е ще ги обуя пак ама ми се сториха кожените че са широки доста - как умалени и аз си взех сутринта по твоя препоръка ама все дефектни имаше даже и тя дето взех имаше различен цвят по тока

# 598
  • София-Младост
Похвалиха ми сладкото от люти чушки. Търсих го, но не го намерих на рафта при другите сладка.
Да не са го спрели от продажба?
Днес го имаше в Борово, вероятно е свършило на места.

# 599
Отидох и аз към 11 за дрехите, то голямо ровене, голямо нещо.
Едва видях къде са блузите, тъй като бяха заринати с обувки. Поли имаше останали само 4 бройки, а ръкавиците изобщо не успях да ги видя къде са.
Взех си една сива блуза и един чорапогащник, но се наложи да се бутам между лелите, които си бяха паркирали количките точно пред дрехите, ще кажеш че някой ще вземе чужда количка с покупки.
От блузите тип поли изобщо нямаше М размер в цвета който ми се искаше. Голям зор за лидълските дрехи Astonished
Някой от Бургас ако има излишни 3 точки да свирка. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт