Лидл 120 - Октомври

• 140 471
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 630
Цедките ги бях набелязала и аз, сега ще ги взема, също и ръкавици за дребния. Чудя се какво му е домашното на Домашното сирене на Родна стряха?

Няма нищо общо с домашното сирене.
Така и предполагах, явно всеки може да си пише каквото му хрумне. Пак да кажа, че нищо не харесвам на Родна стряха, последно едно масло взех, обаче много неприятно ми мирише на кисело мляко, още стои в хладилника.

# 631
  • Варна
Здравейте!

Вчера  загледах сешоарите.доволни ли сте от тази марка?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=15952
Ремингтон със същите характеристика ,обаче  двойно по-скъп?
https://m.emag.bg/seshoar-remington-your-style-2300-w-3-niva-na- … 219/pd/D20LWBBBM/

# 632
Съшо не съм доволна от нищо на Родна стряха, макар че мъжъ ми хареса киселото мляко. И сладкото от чушки, но то да купуваме по едно бурканче на сезон....друго нищичко не харесвам и подминавам

# 633
Ние много харесваме киселото мляко по БДС и сиренето микс биволско и краве БДС. Също апетитката и бобената салата. Simple Smile
Наскоро пробвахме и лютото сладко, приятно е, отпушвам си носа с него.

# 634
ММ много харесва овчето кисело мляко в стъклените тумбести бурканчета,а той е голяма претенция за тези неща.Иска всичко  да е максимално с вкус до домашното.Аз кисело мляко по принцип не съм му фен така,че мнение не мога да дам.

# 635
  • София
И аз харесвам овчето, обаче това на Лидл е далечко от истината, ако опита на Жълтуша ще е на друго мнение, в момента няма на пазара, защото не му е сезона. Има и още по- хубаво,но само в някои специализирани млекарници, Михалково.

# 636

Сладкото от люти чушки много го чаках, но изобщо не е моя вкус. Не ми допада.
Правя си сладко  от люти чушки вкъщи. Видях лидълското и само като прочетох, че съдържа ябълки, се отказах и да чета, и да купувам, за да го опитам.

# 637
  • София
Извинявам се, че съм извън темата,но свекърва ми също прави нещо подобно. Смлени люти чушки, сладки чушки, чесънче и вече как го подправя свекърва ми си знае Stuck Out Tongue Winking Eye просто не го очаквах да е чак толкова сладко сладкото Joy

# 638
Извинявам се, че съм извън темата,но свекърва ми също прави нещо подобно. Смлени люти чушки, сладки чушки, чесънче и вече как го подправя свекърва ми си знае Stuck Out Tongue Winking Eye просто не го очаквах да е чак толкова сладко сладкото Joy
Аз правя само с люти чушки, захар, оцет и сол. Вкусът е страхотен. Използваме го като прибавка към печени меса и сирена.

# 639
  • София
Аз правя само с люти чушки, захар, оцет и сол. Вкусът е страхотен. Използваме го като прибавка към печени меса и сирена.

Ние добавяме сладки чушки на око, в зависимост от това колко са люти чушлетата, а и го обичаме да е приятно люто. На филийка мига да го мажа и да го ям.

# 640
  • София
Същите ръкавици, та даже и по-хубави, си купих миналата година от кварталното магазинче за 5 лв. Имаше всевъзможни цветове, с апликации от кожа, пухчета и т.н. Лидълските са безумно скъпи.

Направо ме е страх да купя от киселото мляко в стъклени буркани. Купих от друга верига и после бурканът не успя да се измие в съдомиялната... Търках го и на ръка и пак не можа, накрая го хвърлих. Очевидно доста тебешир имаше сложен...

# 641
Тези от лидъл сигурно имам поне 20 бурканчета.Много лесно се мият и то на ръка.

# 642
  • София
Повод за куче (териер) читав ли е за цеанта си (и колко струваше)?

# 643
  • София
И аз харесвам овчето, обаче това на Лидл е далечко от истината, ако опита на Жълтуша ще е на друго мнение, в момента няма на пазара, защото не му е сезона. Има и още по- хубаво,но само в някои специализирани млекарници, Михалково.
Има едно "овче" мляко, което прилича на Родна стряха, това на Бор Чвор. Също не е истинско, но поне няма лоша миризма и има поне частично вкус на овче!

Родна стряха по БДС съм пробвала, както и другите с висока масленост. Не са кисело мляко. Щом не са кисело мляко, значи нямат полезните бактерии. Щом нямат полезните бактерии, нещо друго ги държи втвърдени. Е, химия с лого Родна стряха не ми се купува.

# 644
Същите ръкавици, та даже и по-хубави, си купих миналата година от кварталното магазинче за 5 лв. Имаше всевъзможни цветове, с апликации от кожа, пухчета и т.н. Лидълските са безумно скъпи.
А от каква материя? Купувах миналата година такива ръкавици за мъж, бяха около 7-8 лв., работят по предназначение за тъчскрийн, обаче изобщо не топлят с изкуствената им материя и това мъж го казва, където би търпял повече на студ от мен. Много се зарадвах на тези от Лидл, че са 78% вълна - това вече е нещо друго. И миналата година търсих с вълна, но не намерих никъде.

Общи условия

Активация на акаунт