Лидл 120 - Октомври

• 140 498
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 615
Момичета от днес има инфо,за удължаване на кампанията с книги до изчерпване на тяхното количество. Условията се запазват същите.
Персонала на всеки филиал трябва да информира клиентите. За удължаването няма да има реклама по тв или друг вид съобщение.
И едно уточнение- удължаването става валидно след 14.10.
Супер! Другата седмица може да си взема панталони и тъкмо ще събера точките Simple Smile

# 616
Лъки, клиновете ми приличат на тези от миналата година, така като ги гледам поне. newsm78 Изглеждат добре.
За ръкавиците ако може някой да изкаже мнение.... newsm78 Дали материята ще се свива при пране?
Благодаря за отзивите за парфюмите! bouquet bouquet При нас имаше тези три парфюма от първите 2 линка, четвъртият беше Даймъндс (или нещо такова), този Аура го няма. Хареса ми по нещо от всичките като че ли, но в едната си ръка държах покупки и с другата ми беше почти невъзможно да боравя с тестерите Laughing Като че ли Даймъндс ми се стори най-приятен. Simple Smile
Относно шприца за сладки- аз съм доволна от моя, но като цяло наистина преобладават негативните мнения. Миналата година ми се наложи да сменям първия шприц, защото имаше производствен дефект, не можеше да "щрака" или да се разглобява за почистване заради това....Втория обаче си е ок.
Ровару, кое е онова силиконовото с окръжностите? newsm78 Формата за сладкиши?

# 617
Силиконова подложка се води, при кухненските помощници, но те били от понеделник. Аз съм си виновна че търся днес. Исках я за месене, точене, не че го правя повече от 2 пъти в годината, но...

# 618
Клиновете са 1:1 с миналогодишните.

Ръкавици си вдех от ест.кожа мин.зима от лидл...други не ми трябват.😊

# 619
Силиконова подложка се води, при кухненските помощници, но те били от понеделник. Аз съм си виновна че търся днес. Исках я за месене, точене, не че го правя повече от 2 пъти в годината, но...
Колкото и пъти да я използваш годишно подложката- ще ти е от полза. Grinning Голямо улеснение си е. Всъщност, доста е удобна и за приготвяне на баници, сладко, за печене на сладки и солени неща в голямата тава на фурната....
Тета, на мен заради смартфона ми трябват ръкавиците. А ми се сториха и топлещи. Но нещо ме "човърка" цената от 14 лева и разликите в номерацията... Mr. Green

# 620
Ръкавиците са ги пуснали много рано, при нас имаше доволно, но на 18С кой търси ръкавици.

Клин ще пропусна тогава.  Peace благодаря.

Сега видях че фокачата ми е твърда, трябва да започна да опипвам хубаво, а не с щипките.

# 621
Боцкащи ми се сториха ръкавиците. Стрихави такива...

# 622
аз много бързах днес, погледнах едни сиви ръкавици май бяха пробвах бяха ми малки и нещо не ми харесаха, взех фиг.чорапогащник набързо Simple Smile

# 623
Ръкавиците са ги пуснали много рано, при нас имаше доволно, но на 18С кой търси ръкавици.

Клин ще пропусна тогава.  Peace благодаря.

Сега видях че фокачата ми е твърда, трябва да започна да опипвам хубаво, а не с щипките.
А, трябва, трябва  Mr. Green Mr. Green Аз затова предпочитам ръкавиците, с щипките и камък да взема няма да забележа Laughing
На мен не ми бяха боцкащи ръкавиците, поне докато пробвах не ми се стори така.....Ще ги мисля.

# 624
Взех си сива пола - ХС размер, а пише, че са от С... Много приятна на допир, плътна материя, при разтягане принта се запазва. Уголемени са... Аз съм
висока 164,57кг, ханш-98, талия-73 и ХС-а ми пасна точно.

# 625
  • София
Най-накрая да се похваля и аз с книгата... и с ролките Flutter
Другата седмица съм пас.

# 626
  • София
Пълен боклук ОВЧЕ кисело мляко Родна стряха, с.Маноле, Пловдивско.  Стъклен буркан, тумбест. Годно до 12.11.2018, L2228098
1.Миризма лоша, силна, леко като на развалено нещо, но не мога да го оприлича.
2.Никакъв вкус на овче мляко.
3.Никакъв кисел вкус, всъщност никакъв вкус
4.Структурата не е като на овче кисело мляко. Това е много пухкаво, не е маслено, прилича на хомогенизирана, разпенена извара
Извод за мен- това е изкуствен продукт. Но пък е около 5-6 лв килото.

# 627
Цедките ги бях набелязала и аз, сега ще ги взема, също и ръкавици за дребния. Чудя се какво му е домашното на Домашното сирене на Родна стряха?

Няма нищо общо с домашното сирене.

# 628
  • София
Три вида КРАВЕ кисело мляко на Родна стряха тествах през лятото и също намирам за НЕкисели и с неестествена за кисело мляко структура. Това са втвърдени с химия продукти. Нищо "родно".

Овчето бях взела за децата и се подразних, че не са го отворили, а трябва мен да изкушават. После как се зарадвах, че не са го докосвали.
Бих подала сигнал в БАБХ,  но за да получа отговора за едно остро-кисело сирене трябваше да им отида на крака, някъде в жк Дружба или Младост и не го взех.

# 629
  • София
Относно дегримьор някой питаше на предишната страница.... Аз ползвам един зелен, даже се подсещам да си купя. Маха грим перфектно и изобщо не дразни на очите, а съм ползвала какво ли не и все ми дразни на очите.
Гледах и тяхна мицеларна вода? Някой ползвал ли е? Какви са отзивите?

Парфюмите всички ми се струват адски сладникави.

Сладкото от люти чушки много го чаках, но изобщо не е моя вкус. Не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт