Лидл 120 - Октомври

• 140 463
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 870
  • Г. О.
Лично на мен много ми допада вкуса, вземам си млечен. Прави сте, цената беше 0,99лв, но знам ли, сега може да е намален.

# 871
Лично на мен много ми допада вкуса, вземам си млечен. Прави сте, цената беше 0,99лв, но знам ли, сега може да е намален.

Мисълта ми беше, че съм го взимала на 0.89 лв

# 872
Суитчърите за момчета от четвъртък дебели ли са?
://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16261

# 873
Виждам, че горе коментирате подходящо за чийзкейк. Бихте ли ми препоръчали лидлски бисквити без палмово масло?
Има едни кръгли с дупка в средата, те са с масло. Само че цената им е около 4 лева, а на същата марка тези които не са с масло са доста по-евтини....
Какво ще кажете за опаковките с меденки- има различни грамажи, с бяла глазура, с шоколадова...? Съдържат ли хидрогенирани мазнини, палмово масло? newsm78 На вкус стават ли?
При нас нямаше вчера от лосиона за премахване на грим от очи - този в зелената опаковка. Те май преди време го бяха изтеглили. Има само от двуфазния.
Аз харесвам за чийзкейк (и не само) крем сирене Голдеса, това новото в малките пакетчета също, сладкарската извара.....тези неща в комбинация със заквасена сметана. Grinning
Притежателките на новите ютии Heart Eyes - този бутон отдясно който е за водна струя (мисля) как го задействате? При мен нищо не става....само при гладене ли се задейства- нали е със всевъзможни сензори и звукпви/светлинни сигнализации Laughing? Аз от нетърпение изпробвах само каква пара пуска Mr. Green С левия бутон за парата няма никакъв проблем, направо е като парочистачка с вертикалната пара Joy - почистих всички плочки на стената, мивката, печката (в кухнята изпробвах ютията Mr. Green ), напръсках с ютията и после забърсах със салфетка и паднаха всякакви замърсявания... hahaha Нямам търпение да изпробвам ютията и на дрехи, по предназначение вече, вчера се оказа, че нямам нищо намачкано! Laughing Озадачи ме, че никъде не успявам да намеря инфо за силата на парата, на Пфаф примерно е 190гр/мин. - на тази Силвъркрест нищо не виждам. newsm78
Ще ми е интересно и на мен ако се включи някоя притежателка на конвекторна печка, добре ли работи, цена, горе-долу по кое време ги пускат?

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 22:15 от dolce miele

# 874
  • Мадрид / София
Отвратителна кайма, тази, която беше на промоция миналата седмица, свинско и телешко.
Еми нямаше нито свинско, нито телешко, само някаква пихтия с набухвател. Никой не яде кюфтетата, само кучето де. Останахме си гладни онази вечер.

Хм....защо ? В момента таман опуках две кюфтета от каймата - снощи ги правих, дори нито лук и сложих, нито яйце, само кимион Joy.... обаче кюфтаците са вкусни. В неделя взех тарелката. Иначе още две тарелки преди това....но те заминаха за руло стефани и супа топчета.

Апропо....щом кучето ги е харесало, нямате повод за недоволство според мен - това значи, че си е ок каймата и има месо вътре ...

По-принцип си мелим месо от домашни прасета и си правим кайма, но сега е такъв сезонът, че свърши и във фризера... Явно ние сме свикнали на друг тип кайма, та тази от магазините не ни допада...
Има разлика от кайма само от месо и тази, на която пише за бургери. Във втората има разни добавки и овкусители. В нея месото е, да кажем, 70%. Поглеждайте съдържанието на състава ако това има значение за вас.

# 875
  • Бургас
Дадоха ми точка преди малко. Ако някой от Бургас я иска, нека да ми пише на лични.

# 876
Мимеиме, покажи каква е твоята конвекторна, търся печка, а досега все съм ползвала вентилаторна и си нямам идея при другите какво да гледам. Кога ще пускат Лидълската конвекторна или само така си я обсъждате? Simple Smile

Взех тостер 3 в 1. Мнения?
ами щом си го взела вече, ти трябва да дадеш мнение
Моята е такава, но е по-стар модел.  Peace
Скрит текст:

Нямам спомен в Лидл да са пускали конвекторни, но това не означава, че не са. Моля, ако някой си спомня да сподели.
сега като видях твоята, се сетих, че пускат такава и в Лидл, но беше скъпичка, дали не беше нещо към 90 лв. не помня, но се зачетох в мненията за конвекторите и да ти кажа, че почти нямат разлика с вентилаторните. Плюс им е, че са безшумни и държат температурата, но пък минус - по-бавно стоплят, по-скъпи и за кратко пребиваване в стаята, не си струват. Не знам вече, съвсем се обърках. Откъм разход пишеше, че почти нямат разлика.

# 877
  • Бургас
Взех от меденките с плътна бяла глазура - вкусни са, дечко също ги хареса. Съставът не е първа прелест, ама го преглътнах Simple Smile (сори за извъртяната снимка, ама през телефона за сефте качвам)

# 878
  • в реалността
Виждам, че горе коментирате подходящо за чийзкейк. Бихте ли ми препоръчали лидлски бисквити без палмово масло?
Има едни кръгли с дупка в средата, те са с масло. Само че цената им е около 4 лева, а на същата марка тези които не са с масло са доста по-евтини....
Какво ще кажете за опаковките с меденки- има различни грамажи, с бяла глазура, с шоколадова...? Съдържат ли хидрогенирани мазнини, палмово масло? newsm78 На вкус стават ли?
При нас нямаше вчера от лосиона за премахване на грим от очи - този в зелената опаковка. Те май преди време го бяха изтеглили. Има само от двуфазния.
Аз харесвам за чийзкейк (и не само) крем сирене Голдеса, това новото в малките пакетчета също, сладкарската изварта.....тези неща в комбинация със заквасена сметана. Grinning
Притежателките на новите ютии Heart Eyes - този бутон отдясно който е за водна струя (мисля) как го задействате? При мен нищо не става....само при гладене ли се задейства- нали е със всевъзможни сензори и звукпви/светлинни сигнализации Laughing? Аз от нетърпение изпробвах само каква пара пуска Mr. Green С левия бутон за парата няма никакъв проблем, направо е като парочистачка с вертикалната пара Joy - почистих всички плочки на стената, мивката, печката (в кухнята изпробвах ютията Mr. Green ), напръсках с ютията и после забърсах със салфетка и паднаха всякакви замърсявания... hahaha Нямам търпение да изпробвам ютията и на дрехи, по предназначение вече, вчера се оказа, че нямам нищо намачкано! Laughing Озадачи ме, че никъде не успявам да намеря инфо за силата на парата, на Пфаф примерно е 190гр/мин. - на тази Силвъркрест нищо не виждам. newsm78
Ще ми е интересно и на мен ако се включи някоя притежателка на конвекторна печка, добре ли работи, цена, горе-долу по кое време ги пускат?
Здравейте, коя е тази ютия, която хвалите толкова много, ако може линк или поне цена да се ориентирам.

# 879
И аз готвих с каймата, която беше на промоция миналата седмица и ни хареса. Доволни ли сте от кашкавала, който е на промоция сега? Този който е на пита и е на първата страница в брошурата

# 880
В неделя взехме от портокалите, които бяха намалени и са много хубави за фреш, с тънка кора. Вчера също взехме, така че препоръчвам.
Кайма взимам само Стара планина и ни харесва. А от пилешкото и на мен впечатленията са ми същите - лигаво и с неприятен мирис. Но и от друг магазин взех и пак е същото и затова все по-рядко взимаме.

# 881
  • София
Скрит текст:
Мимеиме, покажи каква е твоята конвекторна, търся печка, а досега все съм ползвала вентилаторна и си нямам идея при другите какво да гледам. Кога ще пускат Лидълската конвекторна или само така си я обсъждате? Simple Smile

Взех тостер 3 в 1. Мнения?
ами щом си го взела вече, ти трябва да дадеш мнение
Скрит текст:

Нямам спомен в Лидл да са пускали конвекторни, но това не означава, че не са. Моля, ако някой си спомня да сподели.
сега като видях твоята, се сетих, че пускат такава и в Лидл, но беше скъпичка, дали не беше нещо към 90 лв. не помня, но се зачетох в мненията за конвекторите и да ти кажа, че почти нямат разлика с вентилаторните. Плюс им е, че са безшумни и държат температурата, но пък минус - по-бавно стоплят, по-скъпи и за кратко пребиваване в стаята, не си струват. Не знам вече, съвсем се обърках. Откъм разход пишеше, че почти нямат разлика.
Всъщност тези струват 40-50 лв., когато не са на промоция, иначе са и по-евтини.
Моята затопля бързо огромен хол. Разбира се, не убеждавам никого. Само обясних, защо върнах вентилаторната от Лидл.

# 882
  • София
Скрит текст:

Преди 2-3 години си взехме 2 конвекторни печки Силвър крест от Лидл.  Peace

aDream, имаше миналата или по-миналата седмица, не зная дали бяха на някаква промоция, видях ги в брошурата. ММ купи 3 за работата си.

# 883
Имам две такива печки - марка Muhler(същата като на снимката - и копчетата са същите, само надписът е друг). Взех ги по 21 лв, едно лято от Метро (явно са искали да ги разпродадат). Наистина затоплят много.
В четвъртък ще ходя да видя шалчетата - най-после ги пускат на приемлива цена. Ако не са в бримки, може да взема и повече от едно.

# 884
Конвектори пускат всяка зима в Лидл...към Коледа някъде. Около стотина лева им е цената.... май с дистанционно, не помня.
Като разход на енергия нямат разлика с вентилаторните - все 2000 вата са някъде, тоест точат от мрежата еднакво. Зависи вече кой какво предпочита ...
Духалка май за през нощта не е много удачно заради шума, но пък затопля много бързо помещенията. Всяко едно от двете си има плюс и минус...

Общи условия

Активация на акаунт