Лидл 120 - Октомври

• 140 277
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате крема сирене от Лидл за чийзкейк? Simple Smile
На мен ми харесва най-новото им, 100 гр. опаковано като масло, Pilos.

не беше ли с кофти състав?
голдесата си е чудесно за чийз /вече в сива опаковка/.

# 856
  • Далечният изток
Отвратителна кайма, тази, която беше на промоция миналата седмица, свинско и телешко.
Еми нямаше нито свинско, нито телешко, само някаква пихтия с набухвател. Никой не яде кюфтетата, само кучето де. Останахме си гладни онази вечер.
Авокадото в мрежичка дали няма скоро пак да го намаляват?
За мъжките дънки, които ще са от четвъртък, някой мнения, ако е купувал преди?

# 857
Голдесата и аз препоръчвам.
За това новото и аз имам спомен, че нещо не го харесахме тук дружно Simple Smile ... но не помня защо точно..........

# 858
Отвратителна кайма, тази, която беше на промоция миналата седмица, свинско и телешко.
Еми нямаше нито свинско, нито телешко, само някаква пихтия с набухвател. Никой не яде кюфтетата, само кучето де. Останахме си гладни онази вечер.

Хм....защо ? В момента таман опуках две кюфтета от каймата - снощи ги правих, дори нито лук и сложих, нито яйце, само кимион Joy.... обаче кюфтаците са вкусни. В неделя взех тарелката. Иначе още две тарелки преди това....но те заминаха за руло стефани и супа топчета.

Апропо....щом кучето ги е харесало, нямате повод за недоволство според мен - това значи, че си е ок каймата и има месо вътре ...

# 859
Ааа чела съм състава, нямаше нищо притеснително, най-много някоя ядлива гума, но не го помня, а на мен ми е много вкусно, сметаново такова.

И аз взимах от каймата, но преди да е намалена, правих мусака и си беше хубава, не ям месо де, но не съм видяла или усетила нещо не както трябва.

# 860
  • Бургас
Да, само 2 гуми имаше, които не са чак толкова вредни, но аз си предпочитам Голдесата - хем е "по-чиста", хем ми е по-удобна за отваряне/затваряне/съхранение Simple Smile

Миналата седмица бях взела 2 тарелки с обезкостени пилешки бутчета. Едната замразих, другата сготвих след 2 дни... няма такъв гаден дъх! Мислех че с повечко лук и гъбки и подправки ще изчезне, ама не :/ И малко пилешка супичка направих за дечко, но тя отиде в тоалетната. Не знам дали изобщо ще става за ядене другата тарелка Sad

# 861
  • Далечният изток

Хм....защо ? В момента таман опуках две кюфтета от каймата - снощи ги правих, дори нито лук и сложих, нито яйце, само кимион Joy.... обаче кюфтаците са вкусни. В неделя взех тарелката. Иначе още две тарелки преди това....но те заминаха за руло стефани и супа топчета.

Апропо....щом кучето ги е харесало, нямате повод за недоволство според мен - това значи, че си е ок каймата и има месо вътре ...

По-принцип си мелим месо от домашни прасета и си правим кайма, но сега е такъв сезонът, че свърши и във фризера... Явно ние сме свикнали на друг тип кайма, та тази от магазините не ни допада...

# 862
И това го има...вкусът ви е попроменен явно.

Аз разлика не намирам - мелила съм месо в Пикадили преди, сега го затвориха магазина. Освен че по-суха стои тази от мелено месо, друга разлика не виждам аз...все ми е вкусно и все си ям, та чак ушите ми плющят ....

# 863
Точно сланинките в каймата и на мен не ми допадат, правих много опити с телешка и смес кайма от лидл, но не става добре. Предпочитам да е по-суха.
В гръцките лидли има много по хубава кайма, суха е и дори не полепва по ръцете, докато я оформяш. Има даже и пилешка. Много им завиждам. Frowning1

# 864
  • София
Мимеиме, покажи каква е твоята конвекторна, търся печка, а досега все съм ползвала вентилаторна и си нямам идея при другите какво да гледам. Кога ще пускат Лидълската конвекторна или само така си я обсъждате? Simple Smile

Взех тостер 3 в 1. Мнения?
ами щом си го взела вече, ти трябва да дадеш мнение
Моята е такава, но е по-стар модел.  Peace
Скрит текст:

Нямам спомен в Лидл да са пускали конвекторни, но това не означава, че не са. Моля, ако някой си спомня да сподели.

# 865
  • София, Манастирски ливади
Миналата седмица бях взела 2 тарелки с обезкостени пилешки бутчета. Едната замразих, другата сготвих след 2 дни... няма такъв гаден дъх! Мислех че с повечко лук и гъбки и подправки ще изчезне, ама не :/ И малко пилешка супичка направих за дечко, но тя отиде в тоалетната. Не знам дали изобщо ще става за ядене другата тарелка Sad

Няколко пъти ми се случва вече с филе. В срок на годност, но с гаден дъх. Sad

# 866
  • Пловдив
Виждам, че горе коментирате подходящо за чийзкейк. Бихте ли ми препоръчали лидлски бисквити без палмово масло?

Може да е полезно за някой - отново са пуснали шампоана с кератин в червените тубички, който беше изчезнал.

# 867
  • Г. О.
Млечният десерт с грис е страхотен. Скоро го пуснаха в асортимента им. Цената е 1 лв.

# 868
Млечният десерт с грис е страхотен. Скоро го пуснаха в асортимента им. Цената е 1 лв.

Хмм, беше по-малко от лев със сигурност.

# 869
  • София
Моите деца не го харесаха, взех и млечен и шоколадов, казаха да не вземам повече. Дъщерята даже ме накара аз да направя, че да си оправи вкуса с домашен,а тя обожава грис.

Общи условия

Активация на акаунт