Лидл 120 - Октомври

• 141 308
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз сметаната като правя пица я слагам отгоре.
Една точка ми остава за книгата,ако не друг път

# 91
Родна стряха кашкавала големите кръгли пити около 15 лв мисля,че беше ММ много го харесва. А той е голяма претенция от към кашкавал.

# 92
от парчетата беше. не стига, че има калциев дихлорид, ама и вкусът не е нещо особено.

# 93
В Новия Лидл в Пловдив имаше доста комплекти за микродермаабразио на половин цена / аз имам и съм доволна - купуван е на Коледа преди две години на нормална цена /
Ще ме накараш да ида сега до там Simple Smile
Здравей, на каква цена е и дали може да се изпрати до друг град?
Цената беше 49,99. Не съм сигурна дали изпращат от магазина, другият вариант е някой да го купи и прати по Еконт.

# 94
В Новия Лидл в Пловдив имаше доста комплекти за микродермаабразио на половин цена / аз имам и съм доволна - купуван е на Коледа преди две години на нормална цена /
Ще ме накараш да ида сега до там Simple Smile
Здравей, на каква цена е и дали може да се изпрати до друг град?
Цената беше 49,99. Не съм сигурна дали изпращат от магазина, другият вариант е някой да го купи и прати по Еконт.
Обаждах се да пратят в Русе. Промоцията била само за новоткритият магазин и нямало да може.

# 95
Ще ме прощавате, ама продуктите на Родна стряха..хм, как да го кажа, два пъти с един и същ вкус не можеш да уцелиш. Кашкавал съм вземала по препоръка от тук - един път един вкус и констистенция, после-съвсем различно и нищо общо с първия път. Мерси съм там...на руска рулетка не ми се играе, да стискам палци този път, случайно, да са уцелили съотношенията и пропорциите...ами не ги уцелват.

ССалам Бургас на РС същата работа .... взех по 17.09. за сандвичи за  училище, и преди съм вземала - мазничък, вкусен, мекичък. Взех миналата седмица два пъти - твърд, тъмен, сух.
Е това какво е....ами отказват ме, не ми се рискува просто.

При кашкавала Блуедино дългия пакет поне няма изненади. Мирише не мирише на кашкавал, там поне няма промяна като при РС.
Апропо, на мен ми е любим, само него вземам. Също от друг магазин на Елви "Витоша". Няма сила вече, която да ме накара да експерементирам с друга марка. Няма.

От тези експерименти винаги излизам аз губещата. Няма смисъл просто...

# 96
на родна стряха взимам корите, ако ми трябват фини. взимала съм от филето елена - малко е странно като консистенция, но вкусно. млякотоо не ми харесва.
клий лейбъл са ми ок на мен /шунка, луканка/.
кашкавал - по принцип взимам само елби.

# 97
  • до най-прекрасния мъж
На РС оцетът е хубав, ябълковия. Винаги имам вкъщи. Киселото мляко също бива, но не е като домашното, де. Друго не ми е харесвало особено.

# 98
Гледам лупа предлагат тази седмица - кой питаше за розето в кенче? Препоръчвам първо да се снабди с лупа, и с нея да търси кенчетата . ... защото пак предупреждавам, мънички са кенчетата, мънички...трудно се виждат с невъоръжено оЧо Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 99
  • Перник
Гледам лупа предлагат тази седмица - кой питаше за розето в кенче? Препоръчвам първо да се снабди с лупа, и с нея да търси кенчетата . ... защото пак предупреждавам, мънички са кенчетата, мънички...трудно се виждат с невъоръжено оЧо Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Мънички са кенчетата, да, ама са розовки - виждат се Simple Smile

# 100
Laughing добре де, що не си купувате нормални вина

# 101
Който не пие, едно кенченце му стига да се погъделичка. Между другото, не ми харесаха кенченцата.

# 102
  • Перник

Купуваме си Simple Smile От това си взех веднъж - само да го пробвам, защото го похвалихте тук в темата, иначе нямаше и да забележа, че съществува.

# 103
Купуваме си, как да не си купуваме, и Пелин взех, и Сунгупларски мискет. Sunglasses И банани на 1,59  Twisted Evil

# 104
Купуваме си, как да не си купуваме, и Пелин взех, и Сунгупларски мискет. Sunglasses И банани на 1,59  Twisted Evil

пелинът как е? в лидл има едно чудно червено винце /пинотаж/ за 5 кинта. чудно!

Общи условия

Активация на акаунт