Лидл 120 - Октомври

• 141 310
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Авокадо в мрежички дали ще има?

Има при нас. Ама на 4,50.
Не ви е срам, да фиркате по паркингите.Joy

# 106
  • софия
Аз от розето и от бялото взех за проба, но не е хубаво и няма да купувам пак. Харесвам Фраголино, но в Лидл няма.

# 107
На мен кенчетата са ми идеални на вкус. Heart Eyes Даже другите непиячи вкъщи го одобриха.  Laughing Явно е въпрос на вкус. Стават за моментите когато не ми се купува цяла бутилка. Peace Иначе понякога купувам и в бутилка, но това в кенчетата много ми напомня на вкус на плодчета- ягодки, малинки, в същото време не ми се струва твърде газирано (аз не пия газирани напитки освен понякога вино, шампанско).
Пробвах съвсем набързо печката. Мирише си на пластмаси, струва ми се нормално. Но не знам за колко ще се измирише. Не съм се зачитала в упътването, а ще трябва, за да и разбера функциите и как да ги задействам.  Laughing Функцията за защита при преобръщане работи много добре, осцилацията също. Дистанционното е джобен формат, но е много полезна част от уреда, според мен. Grinning  

# 108
Печката шумна ли е?

# 109
  • в реалността
В Новия Лидл в Пловдив имаше доста комплекти за микродермаабразио на половин цена / аз имам и съм доволна - купуван е на Коледа преди две години на нормална цена /
Ще ме накараш да ида сега до там Simple Smile
Здравей, на каква цена е и дали може да се изпрати до друг град?
Цената беше 49,99. Не съм сигурна дали изпращат от магазина, другият вариант е някой да го купи и прати по Еконт.
Обаждах се да пратят в Русе. Промоцията била само за новоткритият магазин и нямало да може.
За съжаление и аз звънях и ми казаха, че няма как да стане, за Русе също

# 110
Скрит текст:
Laughing добре де, що не си купувате нормални вина
Купуваме си, как да не си купуваме, и Пелин взех, и Сунгупларски мискет. Sunglasses И банани на 1,59  Twisted Evil

пелинът как е? в лидл има едно чудно червено винце /пинотаж/ за 5 кинта. чудно!
Снощи го дегустирахме пелина, тази партида е прекалено сладък за моят вкус, шефа в къщи ще си го пие.
Да ти кажа, пробвала съм доста вина, чилийски, новозендандски, юарски и тн, но като, че предпочитам българските. Ще си взема някоя Сира или Мавруд, тях най си ги обичам.
На мен кенчетата ми харесаха, приятни са, нищо, че не обичам пенливо вино.

# 111
  • София
Някой ползвал ли е формите за печене (тези с отделящия се ринг)? Добро ли е покритието и стават ли наистина за печене?

# 112
  • Перник
...
Да ти кажа, пробвала съм доста вина, чилийски, новозендандски, юарски и тн, но като, че предпочитам българските. Ще си взема някоя Сира или Мавруд, тях най си ги обичам.
На мен кенчетата ми харесаха, приятни са, нищо, че не обичам пенливо вино.

Мислех си, че аз не съм пробвала или не разбирам достатъчно Blush И аз най си харесвам български вина - най-наситен вкус имат като че ли.

# 113
Ние сме фенове на "Мелник 55" newsm24 а  днес напазарувах..и ми дадоха 2 книги, за третата не ми стигнаха 2 точки Mr. Green

# 114
А, забравих Широката мелнишка лоза, страхотен сорт, но скоро не съм взимала, пък и нещо все не попадам на добро винпромско. Гъмзата също, абе чудни вина си имаме.

# 115
Някой ползвал ли е формите за печене (тези с отделящия се ринг)? Добро ли е покритието и стават ли наистина за печене?

Не знам колко би могло да е полезно мнението ми и все пак да кажа:имам формата за печене. Скоро правих кекс с овесени ядки. Намазних леко. Покритието ми се струва добро. Отдавна исках така форма, с махащи се стени(така й викам аз).Това е, само веднъж съм я ползвала :=) Миналата седмица я взех.

Днес купих килим. Бая голям. Според мен е добър за цената си. Незнам от коя седмица е, но ми трябваше и търсех по другите магазини. Бебето пълзи и се надявам килима поне малко да й топли..

И книгата имам:=)

# 116
  • Пловдив
Братле, плъзгах, натисках, скачах, завъртах и няма, и няма. Ощурих се!
Cristi...Ко станА...да питам зорЪт мина ли?  Wink Peace

# 117
На мен печката не ми се стори шумна. Всъщност, не знам дали от метър-два въобще я чувах... newsm78 Вярно, за кратко я бях пуснала, само да я пробвам, ама очаквах пластмасата да се е нагряла поне леко, а тя от всички страни, вкл. и отпред където е решетката, не беше нагрята. Не си спомням с други вентилаторни печки как е било, не съм ги опипвала от всички страни Mr. Green На тази проверих обаче, защото нали има отзад отделение за съхранение на дистанционното.... Wink
Аз съм много доволна от формите им за печене, но по принцип намазнявам всичко или използвам хартия за печене, колкото и незалепващи да се водят. Също, подсушавам веднага след миенето- не са ми ръждясвали.

# 118
Видях едни снимки на ютия по-назад, хич не ми допада тази дупчица как изглежда, аз бих я върнала  Peace

Някой пита за формите за печене - имам такава за торта, откопчаваща се, много си я харесвам, но винаги я използвам с хартия, може би има съвсем малко ръжда по заключващият механизъм на ринга отвън, но не ми е проблем.

Относно книгата, не мога да разбера някой като вземе да й се чуди, понеже и такива питания видях. Насочена е към децата, няма рецепти за фламбе, суфле и друго гурме  Crazy , според мен е добре оформена, пъстра, ако така и така човек си прави сметки в Лидл около и над 25лв да си събира точките, винаги ще има на кого да я подари, дори да не я иска у дома за себе си ....
Онзи ден, докато седях на опашката, дават точки на двойката пред мен и мъжът се изцепва към жена си "Тъкмо най-накрая ще се научиш да готвиш"  Shocked Направо онемях, женицата й стана доста неловко, ама явно има и такива тъпаци ...

# 119

Онзи ден, докато седях на опашката, дават точки на двойката пред мен и мъжът се изцепва към жена си "Тъкмо най-накрая ще се научиш да готвиш"  Shocked Направо онемях, женицата й стана доста неловко, ама явно има и такива тъпаци ...

'Ма както са тежки тез книжчици, с кеф бих го лопнала по тиквата! newsm66

Общи условия

Активация на акаунт