Лидл 120 - Октомври

• 140 292
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 900
Ето го състава на крем сиренето Пилос:
Скрит текст:
]
Да ви кажа, миризмата от белината е нищо, в сравнение с един препапат за мухъл Сано, пръскахме нещо в спалнята, и се наложи две или три нощи да не спим там, миризмата беше ужасяваща Bowtie

Егати гадния имитиращ продукт е това "сирене" Пилос.
То май няма никакво мляко в него...ужас...

# 901
Егати гадния имитиращ продукт е това "сирене" Пилос.
То май няма никакво мляко в него...ужас...
Ти сериозно ли??? Класическото производство на крема сирене е от краве мляко и сметана с добавка на закваска от млечнокисели култури. Притеснява те, че не пише "мляко" ли? А сметаната от какво да е направена? Къде е имитацията?

# 902
  • София
Точно този зеления лосион за сваляне на очен грим го обожавам. Пробвала съм какво ли не, всичко ми дразни на очите, с него ми е перфектно.

# 903
Здравейте ! Някой купил ли си е прахосмукачката която тази седмица е в брошурата ? Ако има такъв моля да сподели впечатления ! Чудя се между нея и една Филипс от Технополис.Дали лидълската ще се справя добре при почистване на килими ?

# 904
Защо не сте казали, че има кабел за зареждане, днес случайно ги видях и взех един за айфон, че от много дърпане се измъкват. По принцип имам нужда от универсален.Огледах се и за пауър банк но нямаше.

# 905
  • София
Точно този зеления лосион за сваляне на очен грим го обожавам. Пробвала съм какво ли не, всичко ми дразни на очите, с него ми е перфектно.
И аз Heart
Обаче в магазините (софийски), в които пазарувам го няма от месеци.Sad

# 906
Кабелите мисля, че различните цветове са различни видове. newsm78
Относно ютията, пускаха я наскоро в Лидъл, по-късно мога да я снимам, не знам дали ще намеря друга снимка. Като я похвалиха тук се заинтересувах и аз- уж за подарък, но си я оставих за мен. Laughing
Зеленият лосион за сваляне на очен грим го няма при нас, вчера писах. Обаче тази вечер видях, че са заредили с кокосови стърготини. Simple Smile
Противоплъзгащите подложки ми харесват повече от миналогодишните- тези от долната страна са като гумирани на пипане, а миналогодишните подложки отдолу бяха с нещо като релефни квадратчета, по спомени. Взех си и от тези, много ги използваме.
Някой знае ли с колко /и дали/ намалят единични бройки уреди, по-големи предимно- стоят точно зад намалените с 30% продукти, обаче странното е, че нито един уред/продукт там няма залепен етикет с евентуалното намаление... newsm78 Примерно- разни приспособления за безопасност (дръжки за тоалетна седалка, за вана и т.н., загряващи подложки (вижда се, че са били разпечатвани- вероятно върнати), разни др. неща... Thinking

# 907
  • Варна
Здравейте ! Някой купил ли си е прахосмукачката която тази седмица е в брошурата ? Ако има такъв моля да сподели впечатления ! Чудя се между нея и една Филипс от Технополис.Дали лидълската ще се справя добре при почистване на килими ?

Да аз днес примъкнах една. С чистенето на килими не знам,ама с вдигането им се справя чудесно  Laughing. Не че имам много килими де имам едно подобие в хола за камуфлаж та гадината го засмука здраво. Егати мощния дзвер  Joy Joy. Докато се усетя да мръдна регулатора на дръжката разходих холната маса  Joy Joy Joy. Има си и собствена турбочетка като старата ми прахосмукачка. Не съм чистила още с нея утре ще я сефтосам,но първите ми впечатления са супер.

# 908
Мнение за инхалаторите от 55 лв?
Преди бяха пуснали едни от 95 лв, мисля...

# 909
Ютията е тази:
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-26553CE1-E8401E8E/lsp/h … D1%82%D0%B8%D1%8F
Някой питаше за сешоари- и при нас имаше тази вечер, черни със сигурност доста опаковки, не видях по-отблизо за др. цветове- Пловдив, Пещерско шосе. Simple Smile

# 910
На 23 и 24 .10 Лидл в к-с "Изгрев",Бургас, няма да работи. Свързано е нещо с ремонта в магазина.

# 911
Когато заминавахме за морето автобусът ни тръгваше от спирката срещу Лидъл Филипово в Пловдив- докато чакахме (беше почти 2.00 през нощта) погледнах към магазина, светеше и имаше вътре хора, от персонала, не просто охрана! Много странно ми се стори това, какво ли правеха там newsm78

# 912
Долче,най- вероятно са правели инвентаризация Simple Smile

# 913
  • shumen
Аз като не гледам,че Термо дънките са от четвъртък и отидох вчера и се чудя защо нямаше.Но пък детето намаза една блузка и чехли от сабото намалени на -30%.

# 914
Мимеиме, покажи каква е твоята конвекторна, търся печка, а досега все съм ползвала вентилаторна и си нямам идея при другите какво да гледам. Кога ще пускат Лидълската конвекторна или само така си я обсъждате? Simple Smile

Взех тостер 3 в 1. Мнения?
ами щом си го взела вече, ти трябва да дадеш мнение

Верно ли?Joy Очевидно не съм го пробвала още, а и всъщност ме интересуваше какво си приготвяте на него, ако го имате, дали върши работа например като контактния грил, който пускаха наскоро, но не взех, качествен ли е дългосрочно, ако евентуално  са го пускали преди -такива работи.Grinning Не че очаквам чудеса на тази цена, но досега не съм имала такъв.

Общи условия

Активация на акаунт