Лидл 120 - Октомври

• 140 321
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 885
Но вентилаторните печки само духат в една посока, докато конвекторът нагрява силно (особено ако натиснеш и двете копченца едновременно) - стаята става като сауна. И температурата се регулира от въртящия бутон - ако е завъртян на макс, може и въобще да не се изключи, докато ако е на по-слаба степен, се изключва от време на време.

# 886
Що бе..моята духалка се върти Stuck Out Tongue Winking Eye
Ровента е.
Имам и друга безшумна...

# 887
Имам чувството, че този топъл вятър не може да нагрее помещението като няколко силни реотана))

# 888
О..нагрява доста бързо.

# 889
И тази се върти и си топли доволно. Ние имаме подобна на сегашната от Лидъл, от първите, които пуснаха, а сега взехме и за майка ми.

# 890
Благодаря за мненията за печките и се извинявам за отклонението от темата. Simple Smile
Трябва да купя нещо, бях се навила на духалките от преди седмица-две, ама с тези дефекти, за които писахте..... Малко се разколебах, иначе й бях хвърлила око. Конвекторите скъпи, пък май вършат същата работа, е освен шума, де, ама ние сме свикнали. И ние имаме въртяща се.

# 891
И за конвекторите имаше миналата година някакви дефектни бройки май-спомням се, че връщаха от тях....

# 892
Ето го състава на крем сиренето Пилос:
Скрит текст:
]
Да ви кажа, миризмата от белината е нищо, в сравнение с един препапат за мухъл Сано, пръскахме нещо в спалнята, и се наложи две или три нощи да не спим там, миризмата беше ужасяваща Bowtie

# 893
  • София
Дами, за да приключим спама с печките, само искам да споделя, че:
Скрит текст:
В Кауфланд в момента предлагат и от двата вида, на прилични цени.
Peace

# 894
  • София
Момичета , да ми препоръчате нещо за сваляне на спирала за очи в Лидл .

# 895

Имаше тоал.мляко с помпа...но го спряха.
Друго не мога да препоръчам...

# 896
  • София
Мицеларната вода е хубава.

# 897
  • София
Как изглежда на външен вид ?

# 898
  • София
Това е мицеларната вода
Скрит текст:
Търсейки снимка в нета попаднах на добри отзиви и за Eye make-up remover, но аз не съм го пробвала
Скрит текст:
Дано все още да ги предлагат, че с това спиране и подменяне на артикули.. ooooh!

# 899
  • София
Това е мицеларната вода
Скрит текст:
Търсейки снимка в нета попаднах на добри отзиви и за Eye make-up remover, но аз не съм го пробвала
Скрит текст:
Дано все още да ги предлагат, че с това спиране и подменяне на артикули.. ooooh!
Благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт