Лидл 120 - Октомври

• 141 327
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 75
За какво ползвате сметаната с ягодката?

# 76
За супа. За кафето. За пилешки късчета дъс сметанка...

# 77
  • Асеновград
Ще си копирам въпроса от темата на К тъй като артикула турбо четка го продаваха и в Лидл. Моля който я има да ми отговори, че съм в чуденка дали да я връщам.
Скрит текст:
Имам въпрос към закупилите турбо четката за прахосмукачка от миналата седмица, при вас четката върти ли се докато обира? https://chetka-za-prahosmukachka.pazaruvaj.com/dirt-devil/turbo- … achka-p362814731/ На този линк я намерих за да я покажа. Имам същата марка прахосмукачка и в комплекта и малка турбо четка която не спира да се върти докато обира, голямата я взех днес и при първо включване установявам че четката се върти само докато не обира при допир с повърхност спира.

# 78
  • софия
Ще си копирам въпроса от темата на К тъй като артикула турбо четка го продаваха и в Лидл. Моля който я има да ми отговори, че съм в чуденка дали да я връщам.
Скрит текст:
Имам въпрос към закупилите турбо четката за прахосмукачка от миналата седмица, при вас четката върти ли се докато обира? https://chetka-za-prahosmukachka.pazaruvaj.com/dirt-devil/turbo- … achka-p362814731/ На този линк я намерих за да я покажа. Имам същата марка прахосмукачка и в комплекта и малка турбо четка която не спира да се върти докато обира, голямата я взех днес и при първо включване установявам че четката се върти само докато не обира при допир с повърхност спира.
Имаме турбо четка на друга марка. Трябва да върти, докато обира по пода. Това ѝ е функцията. Иначе ще е просто обикновена четка.

Аз нахлувам с въпрос. Книжките при касиерите ли са, че не ги видях в магазина? Днес смятам да се добера до оставащите 2 точки и да съм подготвена.
При касиерите. Те дават точките, лепиш на картончето и го даваш, а те ти дават книга.

# 79
  • Варна
 Тая турбочетка е едно огромно недоразумение. Повече време я чистя отколкото я ползвам. Недомислена работа. Иначе да върти се докато чисти по земята,но се върти от силата на струята. Като се навият отстрани по валовете косми и блокира. Следва тегаво разглабяне и голямо скубане. Старата ми прахосмукачка имаше оригинална турбочетка  е там беше друго. Чистеще като змей. Ако вашата не се върти разглобете я и изчистете насъбралите се косми и боклуци отстрани на вала държащ четката.

# 80
За какво ползвате сметаната с ягодката?
За чийзкейк, месо със сметана на фурна, за всичко става.
Онзи ден правих кюфтета на фурна, накрая сложих и 2 сметани, стана разкош.

# 81
  • Асеновград
Тая турбочетка е едно огромно недоразумение. Повече време я чистя отколкото я ползвам. Недомислена работа. Иначе да върти се докато чисти по земята,но се върти от силата на струята. Като се навият отстрани по валовете косми и блокира. Следва тегаво разглабяне и голямо скубане. Старата ми прахосмукачка имаше оригинална турбочетка  е там беше друго. Чистеще като змей. Ако вашата не се върти разглобете я и изчистете насъбралите се косми и боклуци отстрани на вала държащ четката.
Благодаря, явно ще я връщам.Имам малка за мебели в комплекта на прахосмукачката, както zvanche казва върти като змей и обира всичко. Тя тази дори не е обирала да събере каквото и да е още с пускането не се върти.

# 82
Аз нахлувам с въпрос. Книжките при касиерите ли са, че не ги видях в магазина? Днес смятам да се добера до оставащите 2 точки и да съм подготвена.
Да, на касата. Даваш си картончето със залепени точки и ти дават книга.

Кенчетата и във Варна са във битрините до каса, готови охладени; пазаруваш и излизаш на паркинга и чшък отваряш и си пийваш... hahaha Не съм го пробвала още. Crazy

# 83
Чшък...хареса ми. Joy

# 84
  • в реалността
В Новия Лидл в Пловдив имаше доста комплекти за микродермаабразио на половин цена / аз имам и съм доволна - купуван е на Коледа преди две години на нормална цена /
Ще ме накараш да ида сега до там Simple Smile
Здравей, на каква цена е и дали може да се изпрати до друг град?

# 85
  • София
Отоплителните печки с дистанционно миришат ли на пластмаса при употреба?
Вчера имаше отворена в магазина,  не знам колко време се е проветрявала, но имаше миризма на евтина пластмаса.
От Кауфланд бях взела евтин тостер със същата миризма, но беше за отворено помещение и не ме притесняваше. Но печка 2000 вата в спалнята....
(има и някаква керамична в Кауфланд, ако някой ги е сравнявал, моля да даде съвет!)

Авокадо в мрежички дали ще има?

# 86
  • до най-прекрасния мъж
Всичко ново намирисва в началото, после спира. Пусни я да поработи в банята, под вентилацията, за да изгори всичко, що се е събрало при производството й и ще се оправи.

# 87
  • Перник
Благодаря за новата тема!

Някой беше споменал бананите по 1,75 лв. И при нас имаше. Мноого бяха вкусни Simple Smile
В събота успях да си взема и гащи Stuck Out Tongue Имаше танга 36/38 неразпечатана кутия. Супер удобни са.
Остават ни 2 точки за книгата, но мисля, че тази седмица ще успеем да се сдобием с нея.

# 88
  • София
Вчера търсих от белия сладолед с ядките в сините кутии - няма.
Кремчетата - двуцветните, ванилия и шоколад - няма.
Накрая взех нарязан кашкавал Блуендино - ми той изобщо няма вкус на кашкавал. Sad

# 89
провокирана от спешна нужда взех кашкавал родна стряха - хич не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт