Лидл 120 - Октомври

• 140 472
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 570
Ето, който се чудеше с какво да си прецежда супата, в новата брошура има цедки за 12 лева. Имам ги и съм много доволна, колкото са по-големи, дупките им също се разширяват, най-голямата ще стане точно за царевичната супа Simple Smile)))

# 571
Аз отново нищо не си харесах

# 572
  • София
Ех тая царевична супа, много обичам, но в Б-я няма инстантна.

# 573
Ето, който се чудеше с какво да си прецежда супата, в новата брошура има цедки за 12 лева. Имам ги и съм много доволна, колкото са по-големи, дупките им също се разширяват, най-голямата ще стане точно за царевичната супа Simple Smile)))

Аз бях хаха, супер е за тези цедки, че вече се оглеждах къде да търся. Grinning

# 574
  • София
И аз ги имам цедки, наистина са супер и много полезни. Аз харесах термо-клин за щерката и дънки за сина ми. Също и термочорапите ще видя, но скъпи ми се струват...

# 575
УМАЛЕНИ са ботите. Да знаете. 39 от кожените ми опират . За 40 не се вредих. В 8ч имаше буквално по 3 чифта от трите модела. А хората пред магазина бяха двойно.
Взех сини 40..ще оглеждам вкъщи.

Честити да са ти ботите Flowers Hibiscus
Не са естествена кожа, нали? Не, че ми е проблем, само информативно питам Blush

# 576
Благодаря.
Пуснали са ми кафето, ще се заредя.  Heart Eyes
От американската седмица мисля че само мъфините купувам.

# 577
  • Асеновград
След гредата с турбо четката на К сега се чудя дали да тествам и тази в Лидл !  На вид изглежда същата, но от предни пускания имам спомен за по различна кутия.  Кашкавала от 2кг. идва точно навреме, тъкмо отворих последната пита. Ще си подменя и гъвкавите подложки за рязане.
Отзиви за зарядното за автомобил и за вълшебните маркери.
Ако някой се чуди на прахосмукачката https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16138
да купува смело няма да съжалява. Тръбите и се регулират на дължина което е много удобно, в комплекта има вакуум четка за гладки подове, една за килими и малка турбо четка за мебели и дамаски .Както и двата малки накрайника показани на картинката.Почиства се с за секунди.

# 578
  • Варна
А роклите дали са по-длъжки този път?

# 579
Цедките ги бях набелязала и аз, сега ще ги взема, също и ръкавици за дребния. Чудя се какво му е домашното на Домашното сирене на Родна стряха?

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 10:30 от Сийка*

# 580
  • София
Аз се чудя на пекарната, предполагам е 1500g
Дали има индивидуална програма вече и са подобрили покритието?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16259

# 581
  • велико търново
Някой с мнение за Дженингс? Как е материята? Дължина за високи дами ли е?

# 582
Бюти...ботите не са ест.кожа мисля. В крайна сметка ще си оставя кожените 39- пружинират, удобни са на стъпане. Сините ще върна...с тия пухчета не ме кефят.

Кои джегинси...днешните ли?
Пускани са и предни години. Имам сив и с кожа. Сега си взех пак с кожата един.
За дължина не мога да кажа...на мен са ми дълги, но подгъвам навътре и си стои.
Сивичкия е тъничък. За зима не става без чорапогащник. В началото пускаха подобни...но по-плътни бяха...имам и такъв от преди 3-4г.

# 583
  • Перник
Следващата седмица ще погледна термо дънките за момчета. Нищо друго не си харесах.
Скир и кефир не съм пробвала.

# 584
  • Бургас
За малко да остана без яке! В 9:40 вече имаше липси и "моето" беше пробвано, натъпкано в плика и затрупано с другите номера. Намерих си го, взех си го, одобрих се Wink
Джегингс не съм взимала досега, но този път реших да пробвам един сив у дома - оказа се доста удобен, плътен и дължината ми е добре (173см - за питащите дали става за високи), така че си го оставям.
Много ми допадна и сивата блузка с имитация на риза отдолу. Отдавна исках такава, но гледайки и мерейки няколко подобни модела в H&M, стоящи отвратително и с много гадна изкуствена материя на "ризата", лепяща се моментално на задника, мислех че няма да открия подходяща. Е тази е много лека и мека, не боцка, материята долу е памук и кройката е добра.
Роклите не ми допаднаха много - доста тънка материя и абсолютно права тясна кройка, поне на тази с цветята.
Понапълних още това-онова с идеята да ги докарам до 125лв и да взема книжка за подарък, ама нъцкииии - 117лв сметка и стриктна до безобразие касиерка, която не пожела да "жертва" някоя от оставените ѝ точки и си ми даде точно 4 :/ Все ще взема книжка до 14-ти, ама можеше да се прежали и да отпусне бонус точкица без значение, че не ми достигат цели 8лв!
Засилих се и извара сладкарска да взема, ама явно е от утре, че си беше на нормалната цена.

Общи условия

Активация на акаунт