Лидл 120 - Октомври

• 140 358
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 780
  • София-Младост
Точно 15 са бонбоните, добре че ме подсетихте, че купих, бяха намалени. Много ги харесваме с ММ.

# 781
  • Мадрид / София
Един бомбон е 8 гр - стандартно тегло.

# 782
Има ли някъде сешоари? При нас разбира се ни един
В Русе в родина имаше тази вечер
Благодаря ти! Махат ли ги като изтече брошурата, утре дали ще ги има още 🤔

# 783
За жалост, нямам идея. Рядко пазарувам там

# 784
  • shumen
Тете,благодаря.Ще търся лидълски ски панталон тогава,че да му махна тирантите.

# 785
Има ли някъде сешоари? При нас разбира се ни един
В Русе в родина имаше тази вечер
Благодаря ти! Махат ли ги като изтече брошурата, утре дали ще ги има още 🤔
Артикулите в промоция,без значение от датата на започване са в наличност до изчерпване. Или ако има много от даден артикул се продава до 6 седмици от началото на промоцията.

# 786
Аз все по-малко причини имам, за да мина на пазар в Лидл. Последно взех овче кисело мляко в стъклен буркан за дъщеря ми, е, няма такава гадост!

# 787
Включвам се с отзив за ръкавиците за смартфон Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Оказва се, че проблемът е в моите ръце hahaha  Joy Установих, че нямам никакъв проблем да увеличавам снимки....когато телефона ми е поставен някъде и увеличавам едновременно с двата показалеца Laughing Обаче ми е практически невъзможно да постигна това с палец и показалец Crazy - просто за да има едновременен контакт с тези два пръста бродерията сърчице на палеца би трябвало да се намира някъде отстрани до нокътя на палеца.... Grinning Иначе само с палец или само с показалец са си екстра ръкавиците- всичко е на 6, при това даже не е нужно да са ми много опънати ръкавиците (нарочно издърпах ръкавиците и пак действаха). Начин да си сгъна така палеца, че да опира бродерийката до екрана няма, така че ще си използвам ръкавиците с 2 показалеца за увеличаването! Mr. Green Много са ми удобни като ръкавици Heart Eyes , боцкат лекичко от външната част (сивите), нищо фрапиращо за мен, отвътре ги усещам приятно и мекички.  Party Е, ако видя в някой китайски магазин евтини и мога да увеличавам с тях снимки ще си купя и евтини, но предполагам това е осъществимо само с модел на който целите върхове на пръстите имат тач функция.... Peace
Междудругото, майка ми има пресата за чесън и не съм особено впечатлена. Имам друг модел на същата марка който е безупречен, преди време разбрах защо някой се беше оплакал от точно тази преса- първо, дупките са по-едри, второ- имам чувството, че ще се пречупи докато притискам двете части и трето- някак по-неудобно е самото "пресиране" на чесъна, че и почистването после....Сравнявам с другия модел преса за чесън която е перфектна. Peace Предполагам, че и орехотрошачката няма да е особено добра, моята е от другия вид и някак по-стабилна ми изглежда в сравнение с тази сега. Май само резачката за яйца бива  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 02:30 от dolce miele

# 788
  • на Мелмак
Имам 4 точки, ако някой иска да ми пише.

# 789
Sweat Smile и аз имам 4
чудя се дали да се напъна за 5, но зависи до кога ще продължи хавата с книгата.

# 790
  • на Мелмак
Имам 4 точки, ако някой иска да ми пише.

Обещани са вече 😀.

# 791
  • have faith and be patient ..
Вчера се разходихме до лидл с мм и се сдобихме с още една книга + 1 точка на отделно картонче,някой беше писал че за над 150 лв само книга му дали, ще питам  една френдка дали я иска макар, че ме съмнява, и ако не ще пиша тук за желаещи

# 792
Здравейте,
следя ви с интерес и много ме заинтригувахте с поръчките от немския лидъл. Може ли някой пазарувал от там да поясни как става? Благодаря

# 793
  • София
Подарявам две книги от готварските на Лидл . Който има интерес, да ми пише на лични.

# 794
Аз взех ножовете тази сутрин, както и цедките. Не мога от опаковката да преценя как са, ще ги гледам довечера след работа детайлно, но ми се струват доста добре на пръв поглед.
Някой купи ли LED лампите за кухня?

Общи условия

Активация на акаунт