Лидл 120 - Октомври

• 140 257
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 930
Ваниловото кремче с грис ме спечели. Шоколадовото е нищо особено, но ваниловото е супер.

# 931
Здравейте!
Снощи детето си пожела от Американските палачинки - купих, но са твърди. На тиган ли да ги топля или става в Микровълновата фурна? Не съм взимала преди, подминавах ги тактично Simple Smile

# 932
Някой може ли да даде рецепта за чийзкейк или бисквитена торта със сладкарската извара? Или просто за крем някакъв.
Аз този сладкиш направих с изварата.

# 933
Аз правя "сурови" чийзкейкчета от натрошени бисквити, сладкарската извара със сметана и пудра захар (и ако желая още нещо за вкус) и плодов сироп с желатин. Демек каквито плодове имам - сварени и намачкани с малко захар.

# 934
Здравейте!
Снощи детето си пожела от Американските палачинки - купих, но са твърди. На тиган ли да ги топля или става в Микровълновата фурна? Не съм взимала преди, подминавах ги тактично Simple Smile

По-добре си правете домашни, много са лесни. Simple Smile

# 935
Някой може ли да даде рецепта за чийзкейк или бисквитена торта със сладкарската извара? Или просто за крем някакъв.

Направих тази бисквитена торта, но без плодовете. Само бих сложила малко по-малко захар, иначе стана много приятна и кремчеста. Simple Smile
https://www.zajenata.bg/бисквитена-торта-с-извара-и-плодове-recepta8278.html

# 936
АЗ правих тирамису
Половината извара разбивам с 5-6 л пудра захар и една заквасена сметана. Отделно с малко пудра захар разбивам малка течна сметана и след като се сгъсти я смесвам с изварата и др сметана. Редя ред бишкоти, ред крем. Като бишкотите съвсем леко съм ги намокрила с кафе. Стана супер.

# 937
От няколко дена не съм влизала, но сега забелязах, че има пилешки филенца в американската седмица. Някой пробвал ли ги е ?
п.с. Постоянно нося детския джегингс(дънки), страшно удобни са.

# 938
За сандвич тостери и гофрети го ползвам аз. Кабелите  за телефон много  ясно бяха описани на кутиите от кой  вид са, че и в различен цвят бяха . Не знам защо се беше оплакал някой, че трябва да отвори кутията, за да разбере дали му пасва
Аз бях, но не сте разбрали защо искам да ги замеря. Има няколко вида кабели според качеството им. Едните провеждат до 1А, другите до 2А, третите до 2,4А. Когато телефона/таблета или друго устройство се зареждат с 2,4А но вместо това им закачите кабел до 1А ще чакате да се заредят 5-6 часа вместо нормалните 1,5-2 часа. Не ми се правят цигански изпълнения да купувам само за пробата да разпечатвам и да връщам. Намерил съм си достатъчно добри места за кабели и затова предупредих купувате на риск,а който му зарежда бавно се е прецакал.

# 939
Благодаря за рецептите с извара!

# 940
  • София
За сандвич тостери и гофрети го ползвам аз. Кабелите  за телефон много  ясно бяха описани на кутиите от кой  вид са, че и в различен цвят бяха . Не знам защо се беше оплакал някой, че трябва да отвори кутията, за да разбере дали му пасва
Аз бях, но не сте разбрали защо искам да ги замеря. Има няколко вида кабели според качеството им. Едните провеждат до 1А, другите до 2А, третите до 2,4А. Когато телефона/таблета или друго устройство се зареждат с 2,4А но вместо това им закачите кабел до 1А ще чакате да се заредят 5-6 часа вместо нормалните 1,5-2 часа. Не ми се правят цигански изпълнения да купувам само за пробата да разпечатвам и да връщам. Намерил съм си достатъчно добри места за кабели и затова предупредих купувате на риск,а който му зарежда бавно се е прецакал.
Сигурен ли си че е от кабела,има си турбо зарядни и те зареждат по- бързо,аз не мисля че кабела е от значение, има кабели само за зареждане,без пренос на данни,да не би такива да си взел?

# 941
Амперите не ги ли пише на кутията....аз така разбрах?
То с мултицет едва ли ще ги замерваме...

Опс...май само за кабели говорите. Без адаптер. Сори...

# 942
  • русе
Касиерката не чака да си прибера покупките и да започне със следващият клиент.Засичат им бързината ли?!

# 943
Да...засичат им.
Ще плащаш СЛЕД като бързо си прибереш покупките просто. И ще те чака.

# 944
В Лидл продават ли се фритюрници, че ми трябва, а не помня да съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт