Лидл 120 - Октомври

• 141 579
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 230
За сега не взех от домашните комплекти - поколебах се. Имам един почти същия, който май е купен от Кауфланд.  При нас няма намалени дрехи на Хайди - само кожените якета и шаловете (за които все още много съжалявам, че не са сини, а черни). В  кошницата има една блузка - полу поло с ръкав до лактите. На добра цена е и седи поне от две седмици. Материята ми харесва, както и цвета, но не и модела.
Оставих си часовника на ремонт - казаха ми, че ще се обадят до един месец, а ако не го направят, аз да им се обадя.

# 1 231
# 1 232
  • София
Момичета,търся домашен комплект-дамски  М размер сиво и розово .От централата ми отговориха,че не могат да ми дадат такава информация.Благодаря на всеки ,който ми пише къде има останали бройки.
С
Вчера към 17:00 часа имаше избор на домашни комплекти в лидъл на Драгалевци.

# 1 233
  • София
Вчера опитахме 2 вида сирена. Едното е Oak Smoked Cheddar , зрял чедър смесен с пушен.
Другото е Wensleydale with Cranberries   то е с боровинки.
Приятни са и двете, но едното е доста солено, а другото много сладко, сякаш захар са сложили освен боровинките.
Но стават, интересни са.
С тях и едно евтинджос вино Viajero каберне. На мен ми хареса много, защото се усещат плодове и не е стипчиво, киселяво.
Вчера взех и една кутия хелоуински бисквити с шарени бонбони, една мрежичка шоколадчета с хелоуинско фолио, кутия със смес за страшни курабийки и паста.  Ще направя пликчета вътре с тези лакомства, да има за децата на 31-ви.

# 1 234
  • София
домашните комплекти от каква материя са?

# 1 235
Видях, че ще има лазаня промоционална тази седмица, но дали от понеделник или от четвъртък? Не ми се отваря сайта, не мога да погледна там брошурата...

# 1 236
  • София
домашните комплекти от каква материя са?
Писха по-назад - тънък полар. И аз мисля да отида да ги видя, че ми трябва.

# 1 237
  • Пловдив
Видях, че ще има лазаня промоционална тази седмица, но дали от понеделник или от четвъртък? Не ми се отваря сайта, не мога да погледна там брошурата...
Лазанята е от петък до неделя

# 1 238
Някой ако иска 3 точки, но само лично предаване в София...не знам дават ли още книги...

# 1 239
  • София
Имам попълнено талонче за книга, която няма да взимам.
Ако някой иска - за София, с лично предаване.

# 1 240
  • София
Имам попълнено талонче за книга, която няма да взимам.
Ако някой иска - за София, с лично предаване.

С удоволствие бих се възползвала.Blush

# 1 241
Да попитам тези от вас, които са си взели     дигитална мерителна лъжичка, мери ли примерно 1 мл течност или започва от по-висока стойност? Днес видях, че има останали, но по описанието не ми стана ясно, а ми трябва такава за 1 мл.

Търсих от лидълския препарат за тоалетна, но нямаше.

От соленките и при нас от 2 кашона имаше само 2 пакета с розмарин.

От бонбоните с алкохол нямаше и следа, но пък седеше табелката.

Имаше доста бройки от домашните комплекти.

# 1 242
Взех на децата от Хелоуинската пица, че много настояваха. Очаквах да е гадна, но освен това се оказа и люта. Много тъпо. Никъде по кутията не прочетох такова нещо. Естествено децата не я ядоха...

# 1 243
  • София
Има ли хубави брашна (за хляб) в Лидл? И има ли без добавки.

# 1 244
Дамски домашни комплекти имаше всякакви размери и цветова при нас днес (Бургас, Мол Галерия). Но не и така чаканите бисквитки с розмарин!!! Само 2 кутийчета забърсах и повече тц Sad Ще обикалям и другите клонове, та барем са останали някъде...
Още вчера проверих в мола ,но няма номер и разцветка, която търся.

Общи условия

Активация на акаунт