Лидл 120 - Октомври

• 141 593
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Асеновград
Да ви питам от хелоуинските бои за лице кои са по хубави - пастелите или боичките?
Миналата година взех от пастелите и така и ги хвърлих - бледи бяха цветовете и изискваха доста натиск, което за рисуване на лице е безумно.
Пастелите са бледи но пък имат повече цветове.Иначе с тях става добра рисунка, в понеделник рисувах децата и някои от по тъмните цветове се наложи да ги изтривам с крем , От боите на Лидл не съм купувала, не ми допадна че са основно тъмни цветове.

Това е с пастелите на Лидл.

# 1 306
  • Бургас
С моите изобщо нямаше как да постигна такава плътност - толкова бяха бледи. А и изключително твърди. Може и да съм случила на кофти партида или по-стари, не знам.

Иначе и на мен вчера не ми предложиха точки в нашия Лидл, нито изобщо се виждаше ролка такава, където обикновено ги виждах. Но не го и направих на проблем, защото вече не ми трябват. В малко по-далечния, имаше и точки и картончета на видно място.

Видяхте ли че вече има и 4 вида насипни бонбони? Не съм им фенка, но споделям. Аз си чакам любимия марципан с нуга да се появи другата седмица с коледното зареждане на лакомства...

# 1 307
  • до най-прекрасния мъж
Бонбоните и аз ги видях, даже взех да ги опитаме. Не са лоши, шоколад с плодов пълнеж. Шоколадът не е кой знае какво, но са свежи. Аз взех с череша и малина, други не видях.

# 1 308
Според мен, не е правилно да има насипни бонбони и то съвсем близо до входа (никой не наблюдава това място) - всеки може да яде, или да си сложи в джоба... Поне да бяха по-към средата на магазина.

# 1 309
  • София
Виждала съм изядена вафла и оставена празна опаковка, при условие че беше промоционална и някакви смешни стотинки. А веднъж някой беше отворил кутия сухи пасти и една липсваше. Отвратителни хора има.

Тези бонбони като плодовите на Берьозка ли са?

# 1 310
Е те хората проверяват месото с нокът, вие за бонбони сте се загрижили Grinning Аз пък редовно намирам изоставени млека и сирена, то човек да го е страх да си вземе вече, кой знае колко време е откиснало на касата........

# 1 311
Забелязах наскоро насипните бонбони до касите- около 10 лева за килограм. Така и не ми стана ясно 1 бонбон колко горе-долу тежи, хич не ме бива да преценявам така насипно Mr. Green newsm78 Не знам за тях ли става дума, че са 4 вида....?  Thinking
Petia Ivailova, според мен където и да ги сложат насипните бонбони /или каквото и да е друго/ все ще си има хора които злоупотребяват, даже някои може по-навътре в магазина повече да ги устройва за тази цел ooooh!  Crazy

# 1 312
  • shumen
Новата брошура е излязла.
В нея пак гледам има дрехи за по малките.

# 1 313
Забелязах наскоро насипните бонбони до касите- около 10 лева за килограм. Така и не ми стана ясно 1 бонбон колко горе-долу тежи, хич не ме бива да преценявам така насипно Mr. Green newsm78 Не знам за тях ли става дума, че са 4 вида....?  Thinking
Нямаше ли контролна везна в магазина? Винаги може да се провери там дадено количество колко е, аз и със зеленчуци така правя, че ме няма хич в преценката на око. Не съм виждала някъде бонбоните да ги надписват както маслините по колко са в едно кило, макар че сигурно би било удобно Grinning

# 1 314
Къде я виждате?

# 1 315
Къде я виждате?
https://www.lidl-flyer.com/775d9861-d5d3-11e8-8980-005056ab0fb6/ … wab0aahhsealw_wcb

# 1 316
Бонбоните с кравичката са меки като бонбоните Лакта,вкусни са, но за моя вкус са прекалено сладки.Детето поиска от желираните и каза, че са супер.

# 1 317
  • Сливен
Ще има и коментираната акумулаторна подочистачка 55лв.

# 1 318
Видях новата брошура - 1000 ваучера по 150 лв?! Изглежда ми прекалено щедро - дали е вярно, или ще ги дадат на подставени лица..
За бонбоните е така - в Била са относително близо до мястото, където би трябвало да стои охраната, а няколко пъти съм виждала хора да седят над тях и да дъвчат нещо, докато се оглеждат...Все пак мисля, че по-добрият контрол може да ограничи този тип кражби.

# 1 319
Аз не обичам насипни неща, дето всеки може да бърка, киха, кашля, пипа и т.н. Прекалено гнусни и гадни хора има. Никога не взимам насипни ядки, а бонбоните дори не съм ги видяла
Суджук, еклери, сиренца...да, ще си взема. Дано има. И чорапогащници

Общи условия

Активация на акаунт