Лидл 120 - Октомври

• 141 535
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 395
Тия маски едно време ги правехме по трудово Grinning ако ви се занимава с дечко, може да се пробвате.

# 1 396
Тия маски едно време ги правехме по трудово Grinning ако ви се занимава с дечко, може да се пробвате.
Не че не ми се занимава, но няма да стане точно същото....а и аз като обикалям, за да набавя ластиче и материали и става сложно. Трябва ни за неделя, ще сме на Хелоуин парти, и най-лесния вариант беше да успеем да намерим някъде. Но така "на сляпо" не ми се обикаля по другите магазини. Laughing

# 1 397
Не че не ми се занимава, но няма да стане точно същото....а и аз като обикалям, за да набавя ластиче и материали и става сложно. Трябва ни за неделя, ще сме на Хелоуин парти, и най-лесния вариант беше да успеем да намерим някъде. Но така "на сляпо" не ми се обикаля по другите магазини. Laughing

в джъмбо е пълно с всякакви хави.

# 1 398
Да стигнем до Джъмбо без кола ни е невъзможно.  Wink

# 1 399
Да стигнем до Джъмбо без кола ни е невъзможно.  Wink

в пловдив само това джъмбо на пътя на асенивград ли е? ако да - много е далече, така е.

# 1 400
  • Пловдив
Не е на пътя за Асеновград, а на пътя за Пазарджик.

# 1 401
  • София
И магазини от типа за един лев ще свършат работа за маска за парти.

# 1 402
Малката обаче точно лидълската маска си хареса. Crazy Даже я пробва. Защо не и я взех.... #Cussing out

# 1 403
Не е на пътя за Асеновград, а на пътя за Пазарджик.

зависи от гледната точка, за мен е на пътя за асеновград /по който се минава, след като се отклониш от АМ тракия/. нали говорим за този срещу Метро?

# 1 404
  • Пловдив
Благодаря за споделеното за Пилинга за дрехи! Може би ще купя един - трябва ми точно за дрехи, които неочаквано стават на топченца след 2-3 обличания.
За момчешките панталони се надявах да са ватирани.
Хапнахме Хелуинската пица - нищо особено. Детето я отсвири - не му харесвал вкуса.
От зеленчуците Айсбергът и репичките ме изненадаха, че са вкусни
и аз,и аз...още вчера сутринта го коментирах...взех само блуза.

# 1 405
  • пловдив
От предстоящия каталог харесах комплекта за спалня,чудя се малкия или големия размер да взема. Вече ще се разоря с този Лидъл.  Wink

# 1 406
  • София
Аз със закъснение сигурно, но защо за бога са спрели сметаната за готвене? Направо се пукам от яд!!! Жената, която попитах дали я няма или просто е н друго място, каза че за сега е спряна и нея също много я е яд Joy
Помело купих на промоция, доста голямо и сочно, биволско сирене, мляко и това е май.
По принцип купувам или сиренето в кутия или биволско, искам да попитам кое от останалите не е много твърдо и ронливо. Обичам маслено сирене, мазничко, не чак тип фета, но просто по маслено.

# 1 407
Някой има ли дъската за гладене от следващата седмица?

# 1 408
  • have faith and be patient ..
Маска на котка и пеперуда купих от хм... И са много по-хубави..

# 1 409
Аз имам Дъската за гладене на Vileda вече май 2 г. ще станат. Доволна съм, но ще й купувам нов Калъф другата седмица. На едно място има малка дупчица иначе не се е износил или избелял. Не е много тежка, лесно се разпъва и сгъва, има различни нива на височината. Ползвам с Ютия с пара. Цената и тогава беше същата.
С една дума става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт