Лидл 120 - Октомври

• 141 523
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
От предстоящия каталог харесах комплекта за спалня,чудя се малкия или големия размер да взема. Вече ще се разоря с този Лидъл.  Wink
Скрит текст:
Имай предвид, че завивките им са от микрофибър и доста спарват.

# 1 411
  • have faith and be patient ..
Че от какво да са? Освен гуши пух, има ли други естествени пълнежи които не спарват?

# 1 412
Маска на котка и пеперуда купих от хм... И са много по-хубави..
Цена? Можеш ли да дадеш линк евентуално? bouquet ХМ също ми е вариант, лошото е, че там разчитам само на моментните наличности и не винаги намирам това което търся.
Онзи ден отворих една от сметаните за готвене (купена дни преди да ги изтеглят)- за първи път ми се случи отгоре да е така воднисто, рядко, а днес като стигнах до дъното е някаква много твърда маса, странно.... newsm78 Разклащам много добре сметаната преди да я отворя. Thinking
В Лидъл дали са пускали силиконови подложки за ютии? newsm78 Такива които се закрепят за ютията (за да предпазват дрехите които се гладят), а също и такива върху които се поставя ютията ме интересуват?

# 1 413
Някой да си е купил пасатора от вчера? Grinning

# 1 414
  • до най-прекрасния мъж
Дъската и аз я имам, но моята е Aquapur, тази не видях каква е. Калъфът й се смачка много бързо. Купих допълнителен с няколко слоя отново от Лидл и е пушка.

# 1 415
Че от какво да са? Освен гуши пух, има ли други естествени пълнежи които не спарват?
Памук, вълна и др.

Т.е. калъфът за дъска за гладене е хубав ли или не е този, че трябва да си купувам нов?!

Има ли друга сметана за готвене в Лидъл, освен спряната? Днес си купих някаква от Била и ми стана лошо от цената, щях да си купя 2 за тези пари.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 17:19 от rovaru

# 1 416
Купих от така хвалените холандски вафли - много сладки и тежки, не ми допадат подобни неща. Няма да повторя покупката. На Лидл харесвам едни овесени бисквити с шоколадов кувертюр.

# 1 417
Някой да е купувал от пуйката на промоция? Как е?

# 1 418
  • София
Брошура за откриването на новия магазин в Люлин

Скрит текст:

# 1 419
  • до най-прекрасния мъж
Т.е. калъфът за дъска за гладене е хубав ли или не е този, че трябва да си купувам нов?!
Аз го взимах от някаква промоция преди време, но нямам никаква идея дали са еднакви с този, който пускат сега. Моят е трипластов и доста плътен на пипане. По описание прилича да е същият, само десените са други. Отгоре е памук, отдолу е нещо като нетъкан текстил и по средата има нещо плътно.
Ако искаш, мога да снимам и да кача снимки.

# 1 420
Благодаря за мнението Flowers Hibiscus!
Няма нужда от снимка Simple Smile.

# 1 421
Аз имам калъф...сега ще видя същия ли пускат.
Моят е плътен, дебел..абе готин. Лидълски естествено...

# 1 422

Отдолу е вата. Доста е дебел както и бру ейнджъл е казала.
Отгоре

# 1 423
Благодаря, Тета Flowers Hibiscus!

# 1 424
  • до най-прекрасния мъж
И моят е като на Тета, но друг десен.

Общи условия

Активация на акаунт