Лидл 120 - Октомври

• 141 506
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София-Младост
Някой да е купувал от пуйката на промоция? Как е?
да не бъркаш с патица?

# 1 426
  • София
Брошура за откриването на новия магазин в Люлин

Скрит текст:

Ядките са много добри!! От тукашното откриване май месец още не са ги намаляли.
 Бих отскочил и за стъклочистачка.

Днес минах за ел. каната и везната от четвъртък, но нямаше нищо... има ли гадна пластмаса отвътре (и на капака)?

# 1 427
Детските пижами са много сладки и светят страхотно, голям е кеф Grinning Май на мен ми е по-забавно...

# 1 428
Как са конвектори те ? Искам да взема на майката на миУото ,преди да скове студ и да пали печката на дърва.

# 1 429
  • София
Как са конвектори те ? Искам да взема на майката на миУото ,преди да скове студ и да пали печката на дърва.
Не са нещо уау, нито и като икономия.

# 1 430
  • София
От понеделник 29.10.2018 година, ж.к. Люлин в София ще има втори магазин на ЛИДЛ във втора част срещу пощата.

# 1 431
  • София
От понеделник 29.10.2018 година, ж.к. Люлин в София ще има втори магазин на ЛИДЛ във втора част срещу пощата.
Говори се , че ще е най големия в София Thinking

# 1 432
  • София
Видя ли брошурата, в понеделник ще е мармалад там. Ще го преслушам по към края на седмицата.
Интересно, с какво ли толкова ще го напълнят. В Драма влязох в такъв огромен, но асортимента е с по десет вида отгоре на нашите - и шоколади, и козметика, и каквото се сети човек. 

# 1 433
  • София
Говори се , че ще е най големия в София Thinking

Ами като ида да го видя в края на другата седмица ще пиша. Щото нямам намерение да се бутам в навалицата при откриването.

# 1 434
  • София
Аз мисля във вторник да го посетя , но с този трафик там..... нямам идея как ще се излезе с колата Simple Smile

# 1 435
  • София
Видя ли брошурата, в понеделник ще е мармалад там. Ще го преслушам по към края на седмицата.
Интересно, с какво ли толкова ще го напълнят. В Драма влязох в такъв огромен, но асортимента е с по десет вида отгоре на нашите - и шоколади, и козметика, и каквото се сети човек. 
Какви визирате под "огромен" ? Не знаех че имат разлики.

# 1 436
Доста добри оферти са подготвили за новия Лидл Simple Smile

# 1 437
  • София
Къде ги виждаш ?

# 1 438
Къде ги виждаш ?

По напред в темата бяха пуснати фотоси.

# 1 439
Малко по-назад са в скрит текст, може би на предната страница. Wink