Лидл 120 - Октомври

• 141 423
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 590
Мнения за меда на Родна Стряха?

# 1 591
  • София
В офиса колега накупи от всички видове плодови чайове, повечето колеги не ги харесват, предпочитат билковите. Аз също. На мен ми харесват лайка и мента. И специално без лайка не оставам - ползвам го и като се налагат инхалации, промивки и др. А и самият чай е много ароматичен и приятен, но си е пак въпрос на вкус.

# 1 592
  • София
Има ли сладко от боровинки в Лидл? Да става за френска селска торта или друг десерт.

# 1 593
  • София
Брейй как се ядосах. Купих погрешка зарязани на лентата домати! Бях си взела три розови от промоцията, ама нали бързо, бързо се маркира всичко .. и така. Прибрах се с моите 1,40 и с тези за 3,40! Не ми се занимава да обикалям пак до там, но имайте предвид. Да ги зареже на лентата.. нямам думи.

# 1 594
Поне да ги беше платил...тц..тц....този, дето ги е зарязал де. Бива ли тъй...нахалник с нахалника му Stuck Out Tongue Winking Eye

Имало мръвки от днес....пак не съм разбрала. Но пак скъпи ми се виждат, единствено врат с кост си заслужава май да взема....

В брошурата чаят с круши и карамел не е сред изброените - само той пък да НЕ е намален ли? Хм..странно. не че в този филиал щях да намеря от него точно де...ама ми стана интересно....

До шоколадите имаше още три вида насипни бонбони-явно за Хелоуин...

# 1 595
  • София
То лошото е, че имат вкус на пластмаса. Поне да бяха вкусни. Ужас, много ме е яд. Ако нямах домати (аз вече не купувам, но сега викам си дай да взема три) щях да се усетя, но ето..

Аз чай круша търсих, но нямаше. Само другите видове.

Нясякъде имаше зарязани кашкавали и неща, ей така ходил и се сетил, че не му трябват. Никога не бих оставила каквото и да е не на мястото му. Ама ето, даже платих пластмасовите домати на някой нерешителен.. и не ми е за парите само, а за това, че никога не бих купила тия гадни домати!

# 1 596
  • София
Искам да си направя 20-30 етикета, та на печатница ще е скъпо.
Подобна гилотина имаше в Лидл, по-проста, но не помня дали не беше пak ~40лв
Евентуално може и за домашния мед да се включи (догодина).

Ще ползвам стикерна хартия + книжарница/принтер

# 1 597
  • В полите на Витоша :)
Искам да си направя 20-30 етикета, та на печатница ще е скъпо.
Подобна гилотина имаше в Лидл, по-проста, но не помня дали не беше пak ~40лв
Евентуално може и за домашния мед да се включи (догодина).

Ще ползвам стикерна хартия + книжарница/принтер

И? Защо ни уведомяваш?

# 1 598
Иди в копирен център тип "Мания" - книжарниците не могат да им бият цените за принтиране, разполагат с разнообразни хартии, фолиа и т.н., а също и с гилотини. Хората си поръчват визитки там, няма смисъл да си купуваш гилотина, която не възнамеряваш да използваш често.

# 1 599
Има ли сладко от боровинки в Лидл? Да става за френска селска торта или друг десерт.
Има и е много хубаво

# 1 600
  • София
Скрит текст:
Иди в копирен център тип "Мания" - книжарниците не могат да им бият цените за принтиране, разполагат с разнообразни хартии, фолиа и т.н., а също и с гилотини. Хората си поръчват визитки там, няма смисъл да си купуваш гилотина, която не възнамеряваш да използваш често.

До нас има подобен, с плотиране и т.н. писах им, та ще видим.
С гилотината мога и сам и да не чакам повече от ден, за това ми беше идеята.
Интересуваше ме цената, но разбрах че е била 45лв и няма налични.

Някой ходи ли на пого в Люлинския новооткрит филиал?

# 1 601
Щом има прахосмукачка  робот в испанският лидъл,ще има и тук след 2-3 месеца-лятото бях там и я схванах тази последователност .Ако някой си вземе от Спейн да пише ,как е Smiley

# 1 602
Скрит текст:

До нас има подобен, с плотиране и т.н. писах им, та ще видим.
С гилотината мога и сам и да не чакам повече от ден, за това ми беше идеята.
Интересуваше ме цената, но разбрах че е била 45лв и няма налични.

Някой ходи ли на пого в Люлинския новооткрит филиал?

Никой не чака ден. В Студентски град има и денонощни центрове. Имаше един, разположен в нещо като мазе на блока, който е след завоя при бл.36, не се сещам как се казваше, но беше евтино и всякакви услуги като сгъване, изрязване, слагане на спирала и пр. извършваха на момента.

# 1 603
  • София
В Кауфланд има робот за почистване тази седмица 
Скрит текст:

# 1 604
  • Мадрид / София
Купих си машинката за дрехи, но не знам кога ще я сефтосам, че не ми остава време тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт