Лидл 120 - Октомври

• 141 452
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 605
  • ВАРНА
Моля за отзиви за спрея за почистване на дамаски. На сухо напръсках целия кухненски ъгъл, щедро, целия флакон.Търках с гъбката и сега оставям до сухо ли да изсъхне ? И после с прахосмукачка ? Или да позабърша с хавлиена кърпа излишъка от пяна ?

# 1 606
Не забърсвай пяната, че няма да подейства. Като изсъхне,става на прах и тогава ще пуснеш прахосмукачка.

# 1 607
Спешно търся уреда за готвене на пара...дали има изостанал някъде по магазините?

# 1 608
Благодаря на отговорилите на въпроса ми за автоматичната метла! bouquet
Тета, следя ви "изкъсо", но тази тема съм я изпуснала. Не съм чела цялата тема, прочетох последните страници, не намерих информация и питах.

# 1 609
  • софия
Най-накрая опитах сладкото от люти чушки. Идва ми твърде сладко. Ще трябва пак да го правя сама.

# 1 610
  • Сливен
Спешно търся уреда за готвене на пара...дали има изостанал някъде по магазините?
Пусни снимка,че в нашия Лидл в събота имаше ,но да не го бъркам с уреда за сушене на плодове,че погледнах бегло

# 1 611
Моля за отзиви за спрея за почистване на дамаски. На сухо напръсках целия кухненски ъгъл, щедро, целия флакон.Търках с гъбката и сега оставям до сухо ли да изсъхне ? И после с прахосмукачка ? Или да позабърша с хавлиена кърпа излишъка от пяна ?

Аз от този спрей ефект не видях  Stop

# 1 612
  • София
Не е от лидл, но съм доволна от тази пяна за почистване на килими:

http://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-covoare-si-tapiterii … erosol-600-ml-688

Купуваме я от магазини за паралелен внос.

# 1 613
Аз от този спрей ефект не видях  Stop

И аз така. Както и от препарата за петна за дрехи.

# 1 614
Пусни снимка,че в нашия Лидл в събота имаше ,но да не го бъркам с уреда за сушене на плодове,че погледнах бегло
Този е

# 1 615
  • София
Сега се върнах от новия люлински . Отидох за едно...похарчих 110 лв Simple Smile Накупих месо,пържоли , ребра ....все едно ще има атомна бомба и ще се крием в скривалища Simple Smile  Купих си мопа с контейнера , на колежка това дето топли  крачетата електрическо. Общо взето голям е ,много подреден,много народ Simple Smile и имаше стоки, които в момента ги няма в другите лидъли. Коли пълно ,два пъти обиколих паркинга и не намерих място и накрая спрях на поляната пред Вилаз Simple Smile

# 1 616
  • Сливен
Звездичка не е беше този уред.

# 1 617
Някой преди време питаше за хайдиклумски шал в синьо? Тук има един на -30%, но е малко одърпан:

# 1 618
А тази година уредите за готвене на пара не бяха ли по-правоъгълни, а не тип елипса (погледнати отгоре имам предвид)? Thinking Мисля, че с правоъгълни тавички бях гледала в нашия Лидъл лятото.... newsm78 Майка ми има такъв като показания на снимката. Peace
Днес най-накрая купих от насипните бонбони да ги опитаме и ние. Най-много харесах вишна/череша (не разбрах какво точно е), след това малина и най-малко ягодата. Четвъртия вид не забелязах кой е newsm78 Пълнежът е двуслоен Mr. Green , отдолу по-кремообразен, отгоре много ми напомня на пълнежа от джафа бисквитките. И аз видях новите видове насипни бонбони- друг път  ще ги пробваме. Grinning
Сдобих се с вакумни пликове и зелен чай освен това. Чайовете до 5 броя от вид ли са или няма ограничение в количеството? newsm78
+1 за синьото сирене 120гр. което беше намалено до неделя- най-накрая заварих и взех. Много ни хареса. Peace
Видях, че са заредили вече с коледните лакомства Simple Smile Хем коледни, хем и за Хелоуин да продадат нещо Mr. Green Mr. Green

# 1 619
Аз питах за шала, но щом е само един, сигурно е с бримки...
Днес ходих до Кауфланд, че имат разни оферти 2 за 1...От ноември ще гледам да пазарувам само от Лидл, заради новата игра...

Общи условия

Активация на акаунт