Лидл 120 - Октомври

• 141 386
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 620
Видях само 1 бримка, но стабилничка - на снимката се вижда горе вляво Grinning

# 1 621
  • София
Днес при пазар направих сметка за две точки и имах още 3 - попитах ги направо книга да ми дадат -  но не ми дадоха нищо - нямали точки и книги. Казах й че имате книги - нали ги виждам под касите... та, не ми дадоха, така им били казали...
Това местна политика ли е или приключи всичко?! А книги имат доста.

# 1 622
И на мен не ми додоха точка...но и не поисках. Свърши играта...писаха днес в темата...

# 1 623
Спешно търся уреда за готвене на пара...дали има изостанал някъде по магазините?
Точно този кръглия-не,но днес имаше "четвъртит "уред за готвене в маг.на Линкълн в Овча купел-поне 6-8 броя.(като застанеш с гръб към бурканите с консерви,зад коша с намалените неща) .

# 1 624
Вчера бях на смяна.Давахме и книги и точки. Ако днес е спуснато нещо, не мога да кажа,защото почивам .Даже вчера видях,че сме получили още един палет книги. Утре сутрин ще разбера.

# 1 625
Вчера бях на смяна.Давахме и книги и точки. Ако днес е спуснато нещо, не мога да кажа,защото почивам .Даже вчера видях,че сме получили още един палет книги. Утре сутрин ще разбера.
На мен ми дадоха точка тази вечер, дори бях забравила за играта.

# 1 626
  • София
Днес до касите забелязах  препарати за под,за баня и тоалетна,които убивали бактериите,но нямат цени:sad:.....Хубави ли са и какви са им цените?

# 1 627
  • София
Надявам се да отпуснат още книги. Имам събрани точки.
Дано! Simple Smile

# 1 628
  • София
Книги имат, явно ще ги продават.
Преди седмица ми казаха че има 2 палета в нашия магазин.

# 1 629
Днес до касите забелязах  препарати за под,за баня и тоалетна,които убивали бактериите,но нямат цени:sad:.....Хубави ли са и какви са им цените?

Коя марка? На Чисто съм ползвала, мисля, че и Медикс имаха. Цените май са нормални - около 3-5 лева, антибактериалният спрей май беше най-скъпото в асортимента. Не са лоши на Чисто, миришат приятно, дори и обезмаслителят, само антибактериалният спрей лъха силно на алкохол. От обезмаслителя съм много доволна, по-доволна от жълтия на Меглио - прави пяна и като постои малко пяната, после загорялото пада изцяло. И препарата им за петна, който е дезинфекциращ, харесвам. Препаратите за тоалетната чиния и банята са сходни с подобните им, не са лоши, миришат приятно, пък и антибактериални. За банята не е за много варовити повърхности. Можеш да провериш в интернет цените за конкретните препарати, ако знаеш коя марка търсиш

# 1 630
  • София
Мисля ,че бяха на W5  в бели шишета -нови са и почти бяха свършили,а нямат цени newsm78

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 23:18 от KR58

# 1 631
Във филиалите, в които са останали малко книги, вчера беше последният ден за раздаване на точки и талончета(при нас е така). От днес даваме само книги на клиентите, които вече са събрали точките, до изчерпване на количествата.

# 1 632
Мисля ,че бяха на W5  в бели шишета -нови са и почти бяха свършили,а нямат цени newsm78
И аз ги загледах. Бяха на по около 3 лв.

Аз вчера взех 2 книги.

# 1 633
Да попитам, препаратът за тоалетна да не би да е изтеглен....или просто при нас няма зареждане? newsm78 За пореден път поглеждам към мястото където стояха и нито етикет с цена има, нито има поне 1 вид от препаратите (мисля, че 3 вида бяха). Thinking
Заредих с малко трицветна хелоуинска паста- детето много я харесва. Simple Smile А гледам, че количествата доста са намалели при нас...на маршмелоу бонбоните също.

# 1 634

Между 2,99 и 4,99 са. Мисля дезинфектанта за пране беше 4,99, за под и тоалетна май бяха 3,99, а спрея за баня 2,99.

Общи условия

Активация на акаунт