Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 251
  • 649
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
От това което видях от Ивайло тази вечер си мисля че на дуел може да се справи само с Калоянчо.
То не е само да ръсиш акъл и да пощипваш Хриса.

Smile

# 106
[quote author
=mrav4ica link=topic=1065764.msg37441754#msg37441754 date=1538423643]
Цецо ратай. Даааа
[/quote]
С Хриса заедно...при коча.

# 107
  • тук и там
Сега да видим Христина дали ще отиде ратай..Ивайло се държа достойно.Честно казано и Нури и Ивайло си бяха окей като кандидати за фермери,само дето Ивайло нямаше да  изпрати Хриса за ратай.
А споделеното от нея обяснява много,за съжаление...Тотално са и сбъркани представите за всичко!!!..Неспасяемо е положението вече-  дъщеря на баща си,какво да  се каже повече..

Ратаите нали трябва да са от двата отбора? Христина единият,ами другият кой ще е?Роман може би?

# 108
Много ясно, че Хриса ревá и псувá толкова, не защото някой си бил предал отбора им, а защото предвкусва сладкия мирис на обора, на спането при животните, милата.
Ваня ме разочарова, какви отбори, какви предателства, какви глупости, като е ясно, че и тя ще се справи с фермерството като Радка - никак.
Лили изобщо не можах да я разбера какво иска - да разказва на някого насила за себе си, за общността им, аман от рев по сценарий. Какво е очаквала Лили, влизайки във фермата? За какво ревá всъщност?

# 109
  • София
Лили изобщо не можах да я разбера какво иска - да разказва на някого насила за себе си, за общността им, аман от рев по сценарий. Какво е очаквала Лили, влизайки във фермата? За какво ревá всъщност?

Май е недоволна, че само Нина е проявила истински интерес към нея и съдбата ѝ, а Христина се била прозявала, когато я слушала.

Но и Милена ме изкефи как успокоява Радилена - Георги я смаза и Милена я прегърна и продължи да ѝ сипва Simple Smile

# 110
Аа, ама тя държи всички да я слушат в захлас, така ли? И Хриса и Радка ли? Joy
Роси ме разсмя накрая - отивам да се къпя, че кирта се стича, а миризмата се носи навсякъде. Joy

# 111
Милена ту я харесвам, ту ме дразни. Но напоследък я харесвам.
Лили вече е хипер дразнеща!
Значи, Христина имам чувството, че има нещо по- дълбоко в любовта към баща ѝ. Истинския .  А пред Ивайло се цупеше, за да има гуши муши

# 112
Подразниха ме с чуденето си миналия път гласуваха по правилото за групата , нищо че беше грешно, сега уж обективно и пак обидени, никой не подценява Ваня като спортист и личност, но тя за себе си трябва да признае, че не може да се мери с Нури, може да е супер спортист, но дали е запозната със селските задачи. А христина величае баща си, бил и въздуха, а много бързо нарече чужд и непознат човек тате, много лицемерно и глупаво

# 113
  • инфантилно и разглезено хлапе
Тая ферма стана тотална простотия. Пускам телевизора и пак крещене и плюене по емигрантите от някакви кресливи, гръмогласни бай Ганьовци... направо смених канала.
Нина извади късмет, че се махна. Егати примитивите...

# 114
Радвам се за Нури. Като изключа изказването му за съжителството с турците, което в последствие смекчи, с друго не ме е издразнил много и ми се струва читав човек.
В този епизод Жоро и на мен ми хареса, може и да ми стане по-симпатичен докрая. Хриса и Рада не искам въобще да ги коментирам.
Ваня вече съвсем не ми харесва, преди ми беше по-скоро безразлична, но с това стадно мислене и никаква логика... Отделно, че ако си е мислела, че ще се справи като фермер, предвид, че нищо не разбира от фермерска работа и гласът и едвам се чува, значи и самооценката и куца доста. Отбор, предатели, пълни простотии, в които недоумявам как може да вярва, по-скоро го прие лично, колкото и да отричаше, че не е. И какво пък значение има дали отсега ще започнат да играят "всеки срещу всеки" или от следващата седмица?!?

# 115
  • Sunshine state
Георги взе да ми се издига в очите като постави на място тия двете кресли. Хриса се гордеела с баща си убиец-
рецидивист. 🙄😳 На тази й е време да поспи в обора с козите и оттам право навън след двубоя. Мога само да си представя какви ще ги наприказва преди самия двубой..
Ваня не ме изкефи с реакцията си, а за Лили съм със смесени чивства. Цецо и него бих го пратила с кеф в обора.

# 116
Значи тя умира за баща си, независимо какъв е, окей, обича си го момичето, баща и е... ама като изпитваш такава силна привързаност и респект, как аджаба ти се събира в устата да викаш на некЪВ непознат "тате", "баща ми" и прочие?!?! Сиииииииииииииилна проява на неуважение към личността на родителя.. :/

# 117
Христина си има типичен комплекс на Електра.
 /Под/съзнателно иска да спи с баща си. Никой не можело да го замести, но пък да й го намести - що не! Примерно "тате". Офф, извинети за вулгарния език. Дидо добре я постави на мястото й. Жорката пък, онова изрусено недоразумение- Раца.
Лили...пресилено ми се стори реването й уж за Нина, па за себе си, та пак за Нина. Май като й кажат да работи, още повече й се доревава.
Иван.., пардон, Ваня точно да се опита да прояви някаква емоция, и веднага й лъснаха ем интелекта, ем манталитета. Онова с грозното плезене срещу Дидо беше доста красноречиво.

# 118
  • тук и там
Христина явно е израснала в много проблемно семейство.Боготвори баща -побойник,бивш затворник-със 10-ти клас.Майка си така и не съм я чувала да споменава до сега.Аз не познавам хора,още по-малко жени-със такъв изказ.."Свине мръсни" нарече по едно време съотборниците си.(като влезе  в банята да псува и беснее). Чудя се и какво точно работи със тези нервни изблици и избухвания....Освен  като" мениджър "на някоя долнопробна  квартална кръчма...Не знам какво точно може да "менажира",щото със хора не я виждам да работи.Поне не със нормални..
Ако прати Христина на дуел,срещу кого мислите че ще излезе?Лили или Калоянчо?

# 119
Ако прати Христина на дуел,срещу кого мислите че ще излезе?Лили или Калоянчо?
Имат ли право да си избират опонент от другия пол?
На мене ми се ще да направи мъжки дуел новият фермер, стига са гонили жени.

Общи условия

Активация на акаунт