Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 37 940
  • 649
  •   1
Отговори
# 90
сега пущам....., защо Ваня е толкова разочарована?
Защото не се състезава за фермер. Искам Ивайло да стане фермер, макар, че харесвам Нури.

# 91
Желание за власт не бих го нарекла, според мен просто й стана неприятно, че много хора гласуваха против нея.

# 92
И от мен едно браво на Георги. Рекна го. Жалко, че онова другото кряскащо не беше наблизо, за да чуе.
Ох, вече ще кажа добре че не чу, че пак щеше да крещи.Ако Рада млъкна и се разрева, онова щеше само да беснее.
Искам Нури за фермер само защото съм с надеждата че Хриса ще е ратай.
Ивайло няма да я прати.

# 93
И това "тате" ......думи нямам Animal Speak No Evil

# 94
  • София
Чудна, чудна дъщеря на убиец рецидивист с десети клас

# 95
И даже се гордее с това.
Дано само някои не решат да правят бойкот на Нури само защото не е от отбора им.

# 96
  • София
И даже се гордее с това.

Е как да не се гордее човек Joy

# 97
  • гр.София
Доволна съм от днешния епизод. Както и да бойкотират Нури, човекът има сили да изнесе цялата ферма на гърба си.
Как ми се искаше да не беше онази визитка със съжителството. Някак си не искам да повярвам, че го мисли. По- лесно ми е да мисля, че е по сценарий.
Ваня ме разочарова- един спортист би трябвало да умее и да губи. Тя не успя да овладее емоцията.
Но пък всичко е една игра. Едва ли щеше да е такъв вота, ако от продукцията не бяха решили да изкарат и Ивайло на пангара с кандидат фермерите..
И тази вечер харесах Георги- време беше да си каже мнението за двете девойки. Ей, не ме разбирайте погрешно- аз на хора, дето не пият вяра нямам, ама на жени, на които само пиене им е в главата грам пък не вярвам.

# 98
  • София
Много съм доволна тази вечер!
Надявах се Нури да стане фермер, въпреки, че щеше да ми е интересно да гледам как Ивайло се проваля в ролята ако беше победил.

Лили никога не ми е била симпатична, но вече ми е и антипатична. Кой е длъжен да се интересува от нея, за каква се има? Чак и сметка ще държи... Ами тя самата като човек не е интересна, а не като извадка откъде идва. И с тази мело драма "за какво дойдох тук?", все едно някой ѝ се е молил и тя ни прави услуга.

Ваня също ми беше безлична, но и тя попада в категорията на негативните хора. Уж силен дух и характер, а се разтрепери като лист при първия случай. Разочарована била, отбор били... Направо си ги прие нещата лично. И това, че тя е стадно животно, а има хора, които не са не го разбира.

Евала на Георги и Дидо!

А Цецо си е циганин във всяка една мисъл, която му минава през главата... щял да ги оправи - ама друг път! Помощи даже щял да раздава, мале!

# 99
Цецо си е баш ром - все неоправдан и никога виновен. Чакам с нетърпение да отпадне.

# 100
  • София
А аз да го сложат ратай Simple Smile

# 101
Ром върши работа само ако е на зор, струва ми се ...

# 102
Цецо ратай. Даааа

# 103
  • Варна
Много минуси натрупаха доста хора,  безлични хора. Радвам се,  че Нури е фермер,  а това НЕДОРАЗУМЕНИЕ  христина (С малки букви) се разфуча,  защото сега има шанс да и изстине мястото ( дай боже). Аз винаги съм си мислела дали да участвам в реалити предаване,  е не бива,  ще ме дисквалифицират,  заради някоя христина,  цецо,  курагин. Ще си стоя в къщи.

# 104
От това което видях от Ивайло тази вечер си мисля че на дуел може да се справи само с Калоянчо.
То не е само да ръсиш акъл и да пощипваш Хриса.

Общи условия

Активация на акаунт