Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 319
  • 649
  •   1
Отговори
# 195
  • DE
И аз преди няколко дни се чудих какво става с фермите и ние стигнахме да извода, че се предлагат под наем или стават къщи за гости  newsm78 Grinning

Цветан да си събира партакешите и да си върви в маалата да му готвят. Мноууу противен тип.

# 196
Разсъжденията на Цецо за мъжката и женската изневяра ме вбесяват. Мъж да кръшка - голям мъж е, жената не може - к*рва е. Двоен стандарт, лицемерие и криворазбран морал. Дразня се!

# 197
  • Буркина Фасо
Страшно много задачи, направо се изумих.
Бети се оля.
ами видя се колко работа отхвърлиха само за 1 ден. ама трябва да се бачка , а не да си лафят.
мисля, че ще изпълнят задачите за кратко време , ще има кошници със сладко и пиячка. така става съединението  hahaha

# 198
  • София
Разсъжденията на Цецо за мъжката и женската изневяра ме вбесяват. Мъж да кръшка - голям мъж е, жената не може - к*рва е. Двоен стандарт, лицемерие и криворазбран морал. Дразня се!

То да са само Цецови с мед да го намажеш. 99,9 процента от мъжете мислят точно по този начин.

# 199
  • Буркина Фасо

То да са само Цецови с мед да го намажеш. 99,9 процента от мъжете мислят точно по този начин.
значи правилно мислят.  hahaha
нека жените да постигнат такъв процент де.

# 200
Леле, Хриса не е при тях само няколко часа, а във фермата вече цари щастие, мир и хармония.
Сексуалните разговори бяха страшни. Joy

# 201
Друга е Фермата без кречеталото. Дори опита им за опознаване беше много добронамерен и позитивен.

# 202
  • русе
Какво се случва след финала-къщите ,постройките и всичко,което са направили фермерите.?

# 203
  • София
Обаче Цецо ѝ сменя брадвата да ѝ е по-удобно, а тя го прати дуелист с Романчо без да се замисли. Има класа! Манипулаторка и точно "фурнаджийска лопата" дето тя вика.

# 204
Не вярвам Роман да ѝ се върже на тъпите опити за манипулация. Simple Smile
А мангала ми е чак гнусно да го коментирам, затова ще се въздържа, бляк.

# 205
Ама, Романчо нави ли се на Хрисините номера, че нещо изтървах.
Надявам се че не е толкова тъп.
Казах ли ви че Радка се води по акъла на онова нещо , а без нея е друга.То май всички станаха други.

# 206
  • Другата България
Аз го казах същото.
Познах и ратаите, ако позная и дуелиста ще пускам тото.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 23:49 от Merri_An

# 207
Здравейте от мен. Минавам само да задам един въпрос и отивам на първа страница да ви изчета Simple Smile На тая кукундрела баща ѝ като ѝ "е давал живот", майка ѝ къде е била? Grinning

# 208
Чудя се, ако дЕдо беше станал фермер на седмицата, пак тези ли щяха да бъдат задачите?  Whistling Или пък ако беше Ваня. Thinking Или просто продуцентитИ са решили да покажат на Нури кон боб яде ли. Мога дори да си представя двете джуджета, начело с онзи другия гном как потриват малките си ръчички със задоволство предвкусвайки гранде провала на Нури.
Ама чакай, те пък били планирани задачите още през април.  Thinking  Whistling Ти да видиш! Интересно ми е ако това беше седмицата на Радка колко точно задачи щяха да успеят да свършат?
Доволна съм от избора на ратаи. Май Роман ще е на дуел. Интересно ми е дали ще ги накажат от продукцията за уговорките, които правят?

# 209
Нури няма да се провали. Много е умен и способен и старателен. Нямат сметка да го провалят. А и задачите не са чак толкова сложни, но си трябва добра организация.

Общи условия

Активация на акаунт