Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 315
  • 649
  •   1
Отговори
# 180
  • London
Аз все си го представях като борец нещо на тепиха, явно съм останала с погрешна представа.

# 181
  • Буркина Фасо
Какъв му е спорта на Ивайло? Това ми е убягнало!
на Гугъл не убягва  Laughing
от 50 до 200 м  бЕгане. сиреч в спринтовите дисциплини.

# 182
На мен пък вече ми идват в повече "смелите" българи, които отишли от нулата да започват. Вместо да отиват наготово в "нормалните" страни, защо не се потрудят за своята? Или поне да не цъкат с език после...
----------
Нали България е в ЕС и НАТО ,кое  не е и  уреденото и не е ли нормална....тоя Георги ви сложи една дума в устата и вие като офце я повтаряте.....ми стойте си в България и продължавайте да се надявате някой друг да дойде и ви оправи....и на мен ми писна да чета тукашните ,колко аджеба са баш уредени и щастливи.....това че АН и ИВ са тъпи чалгари и с години си пълнят гушките от простотии ,интриги и човешки съдби не може ме убедят,че някой след този формат /който го гледа/  ,ще се върне......България не е Фермата и измислените патриоти в нея.....и спрете да повтаряте,че всичко е наготово в чужбина...по тая логика,защо не подавате ръка на Лили ..офффф какво ли да ви се ядосвам то толкоз си го можете.....

# 183
чак сега изгледах епизода. драйфа ми се като чуя Христина да казва на Ивайло 'тате'
Ако съм на децата му и ме приравняват на една нога с това безмозъчно, злобно същество няма да му проговоря.

# 184
  • Буркина Фасо
чак сега изгледах епизода. драйфа ми се като чуя Христина да казва на Ивайло 'тате'
очаквай и Хрисето да се издрайфа скоро  Laughing

# 185
Аз май няма да мога да гледам тази вечер, та ще помоля някоя добра душа да пише какво се случва.

# 186
Айде джанъм, то да беше нейде,а то у византийско.

# 187
Гледам за сега и Хриса май ще спечели имунитет.
А си  мислех , че Милена ще я вземе тая игра.
Хаха , браво на Лили.
Оная се изяде.

# 188
  • София
Еми заслужи си го Христина.

# 189
Страшно много задачи, направо се изумих.
Бети се оля.

# 190
Този седмица наставниците прекалиха със задачите.
Между другото,  понеже не съм гледала другите сезони, какво се случва с фермите след края на предаването?

# 191
  • Вестерос
Пак на какви неща се начетох Scream

Познахме ратаите. Много се зарадвах за Лили.

# 192
Да направи мъжки дуел помакът и Романчо да извика Цеци, впоследствие  да си ходи мангото

# 193
  • Разпиляна във въображението
Дадоха логично обяснение за задачите, които им дават.

Каква голяма промяна в държанието на Радилена след като онзи дразнител го няма.

# 194
  • Варна
Този седмица наставниците прекалиха със задачите.
Между другото,  понеже не съм гледала другите сезони, какво се случва с фермите след края на предаването?

и аз все това съм се чудила и с моя мъж накрая решихме, че тъй като са направени, ремонтирани, и изцяло изградени фермите, може да ги пускат под наем за нощувки и такива мероприятия Grinning Ама това са си наши разсъждения, в действителност нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт