Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 307
  • 649
  •   1
Отговори
# 165
  • London
Не е отборен, но мисля, че държи на някои хора от отбора си. За Роман има и друга логика....така ще спести на Симеон, който според мен уважава и на Калоян евентуален дуел. Може и така да се погледне.

А, ако ратаите са от един пол може ли да се избират помежду си за дуелисти?

# 166
  • Другата България
 Laughing Това опосумите могат да кажат, виждаш, че измислят правила в движение, но аз смятам, че не.

# 167
Нека видим първо кои ще спечелят имунитет за ратайство.
Аз пък снощи лееко се притесних Дидо да не и ковне един на Хриса и да го изгонят.Щото това чудо си го турси постоянно

# 168
Да, верно първо да видим кои ще спечелят имунитет.
Христина често я показват да дои, може и заради това да я прати Нури ратай, поне единият ратай да може да дои. Пък вече дали Хриса ще си върши ратайските задължения, не се знае.
Може пък да ни изненада Нури с избора си, да прати други, не тези, които предполагаме тук.

# 169
Мисля, че Роман и Хриса ще са ратаите и дуела би трябвали да е мъжки, време е "тати" или манго да поизлязат вече

# 170
Аз пък не мога да разбера какво е това потрисане от ратайството. Нали знаят в кой формат са и че рано или късно ще влязат в обора. Само чакам Цецо да го изберат, та да си тръгне. Много глупости приказва тоя човек.
Христина няма да я коментирам, объркана ценностна система.
А Ивайло каква е лисица Simple Smile

# 171
На никого не му се ходи на дуел, иначе самото ратайство май е три дни - във вторник ги пращат, в петък ги освобождават.

# 172
  • тук и там
Ивайло на мен ми е симпатичен,или поне не ме дразни.Личи си просто,че човека цял живот е бил на пронципа"на хляба мекото и на работата-лекото".И колкото и да се пише"репресиран",мисля че се е възползвал и той от доста благини като спортист.Просто поколението му е такова.А,интересна подробност-на Олимпиадата през 1980 във Москва,(където Ивайло е шести), много голяма част от западните държави не участват.Бойкот правят заради Афганистан.Та на тези игри-България е трета сила,:laughing:,тоест на трето място по медали.. И-не,не е защото внезапно сме станали световна спортна сила,просто на тази Олимпиада-играха наши срещу наши,и който раздаваше медалите-и той беше от нашите.Sunglasses

# 173
Хеле да се беше чувствал наистина репресиран Ивайло, дали щеше да се събере навремето баш с Аня Пенчева, дето защитавала бай Тошо. На нея това конско за лошите комунисти дали й го е чел? Фактът, че са го оставили да се развива в спорта по онова време на доноси е показателен колко е " изстрадал". Тогава сума професионални кариери бяха съсипани заради някой дядо, набеден за фашист. И на моя баща са му резнали крилцата заради неугодно за партията минало и не са му дали шанс да учи каквото иска въпреки неоспоримите му знания и умения. Интересно Ивайло как го е подминала тази балтия. Просто като се смени властта много от вътрешните хора решиха да я запеят тая песен с репресираните роднини, та белким повярва някой, че уж не са от тях. Дори и наистина да е имал близки, пострадали от режима Ивайло, не се знае той самият какви гимнастики е правил, за да си спаси кожата. Най-малкото е възможно и да е станал партиен член. На много неудобни хора са го предлагали и много са приемали, за да не ги пратят в Белене примерно. Не твърдя, че при него е било точно така. Но не е и изключено.
На Христина баща й не знам за какво се е борил толкова, че да е постоянно зад решетките, но едва ли е било само от феминистични подбуди. Тъпото е, че го изкарва светец пред хора, които или нямат достатъчно сиво, за да осмислят какво им се дрънка, или просто не им се спори с радио точката.
Нури като едното нищо може да прати Роман на дуел и с право. Нали точно на Роман хич не му дреме за наши и ваши.
Все си мисля обаче, че все пак ни се подбират определени сценки за гледане и общата картинка кой какъв е наистина, има още да се изяснява.
Ето например, Лили масово се възприема като невинна и беззащитна девойка, която пее и зло не мисли, но на мен ми изглежда доста хитра и манипулативна. Тя на дуел доста бързо би изхвърчала, затова гледа да си постеле предварително, събуждайки съчувствие.
А особено като видя как излезе Нинка, дето е доста по-умела и жилава от нея, съвсем я е подгонила параноята, че ще изхвърчи скоро и тя. Не знам защо си мисли, че като е направила този избор да дойде да живее в България, останалите трябва да й се чувстват длъжни. Ами, нека им докаже без рев, че е по-достойна от тях. Толкова ли е трудно?

# 174
  • Другата България
На Христина баща й не знам за какво се е борил толкова, че да е постоянно зад решетките, но едва ли е било само от феминистични подбуди.
newsm78 Аз че дремя на епизодите дремя, но не каза ли тя, че е лежал в затвора заради убийство по непредпазливост? Thinking

# 175
Да бе, и аз се чудя Лили ако попадне на дуел какво ще прави, имам чувството, че не умее доста неща. Също така се чудя и за Калоян, милия Simple Smile Но може пък и да се лъжа, знам ли.

На Христина баща й не знам за какво се е борил толкова, че да е постоянно зад решетките, но едва ли е било само от феминистични подбуди.
newsm78 Аз че дремя на епизодите дремя, но не каза ли тя, че е лежал в затвора заради убийство по непредпазливост? Thinking
Точно така рече, да.

# 176
Но пък каза и че е пребивал човек само зсщото бил ударил жена.
Не знам , не съм сигурна но си мисля че баща и си е рецидивист.
А и , Хриса може да каже всичко.
Каква е истината не знаем.
Ако характера на Хриса е като на баща и съм сигурна че проявите му не са една и две.

# 177
  • London
Ивайло на мен ми е симпатичен,или поне не ме дразни.Личи си просто,че човека цял живот е бил на пронципа"на хляба мекото и на работата-лекото".И колкото и да се пише"репресиран",мисля че се е възползвал и той от доста благини като спортист.Просто поколението му е такова.А,интересна подробност-на Олимпиадата през 1980 във Москва,(където Ивайло е шести), много голяма част от западните държави не участват.Бойкот правят заради Афганистан.Та на тези игри-България е трета сила,:laughing:,тоест на трето място по медали.. И-не,не е защото внезапно сме станали световна спортна сила,просто на тази Олимпиада-играха наши срещу наши,и който раздаваше медалите-и той беше от нашите.Sunglasses

Какъв му е спорта на Ивайло? Това ми е убягнало!

Не мисля, че Лили я интересува дали ще излезе Хър…..тя е наясно, че няма да спечели. Тя е там да бъде чута по един или друг начин. Нормално е да иска да бъде чута...нали това е мотото на предаването? Да има съединение, именно нейната история е в унисон с мото на тазгодишния сезон, но никой не хае. Само нули са им в главите, на кой да разкаже? На Христина дето освен нули и на тате си татиното в гащите да мисли и ракии да пресмята друго не я касае.

# 178
  • София
Лека атлетика.  Peace

# 179
Бягане на 100 м.

Общи условия

Активация на акаунт