Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 306
  • 649
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Снощи преброихме тъпаците, които не са се поучили от предната седмица - Радилена, Христина, циганинът и Ваня. Оказа се, както и подозирах, че и тя няма никакъв късмет, като се наложи да мисли.  Confused
И Митко. Peace
Не е само патриотичните му изблици, аз не съм чула досега друг участник да коментира кой искал да махне.....само него го чух злобливо да коментира Нури и Симеон, че не им се кефел и искал да ги махне. Постоянно явно е в някаква схема, не случайно именно с Роман, другия схемаджия ги обсъждаше тези неща.
+1, както се казва. Малко бях започнала да го харесвам Гошето, ама вече ми е извън фаворитите. То не, че имам такива всъщност, но от мъжете Симеон засега не ме е разочаровал като че ли. newsm78

# 151
Ъъъ това е игра, не са на почивка там за кеф... всеки от тях си мисли кого иска да махне, защото му е по-силвн конкурент. И други са казвали, но доста по-завоалирано..

# 152
  • London
Разбира се,че предаването умишлено противопостави емигрирали с живущи в Бг,за да има интрига и стане по интересно предаването.Няма лошо,нека да се видим колко пари струваме и колко фалшиви сме.Още при първото си фермерство,Георги използва това и отвори умишлено темата за емигрирането и "патриотизма" на останалите в България.Целта беше да демонстрира пред зрителите патриотизъм и спечели гласовете им защото той се вижда финалист още от самото начало.И всичко това за сметка на кого,на имащите смелост българи да се опълчат на нередностите в тази държава и тръгнат от нулата в чужбина за да докажат ,че могат да успеят в нормална страна.И докато осираше "чужденците" във фермата,се видя как онова пияно същество, Христина ,сладко подремва на учредения му "Форум".Да не говорим за трудолюбието на едните и другите,реда и дисциплината в отделните групи.Какви сравнения това момиче от Бесарабия с  бруталната и невъзпитана Христина,която от голям патриотизъм мина като луда крава върху захвърленото от нея българско знаме и хукна след дамаджаната с винои за която да пребиеш до смърт човек е отстояване на принципи а не убийство или с Радка ? Не виждам за кого могат да се кажат лоши думи от българите живеещи в чужбина,но много може да се говори за парадния патриотизъм,простотията и демонстрирания див антикомунизъм от Ивайло Караньотов.Моите уважения към Аня Пенчева,но при социализма има един лаф: "Днес е най добре да си артист,спортист и турчин комунист".Ивайло е имал двата компонента,излизал е свободно в чужбина,така че следва да е много,ама много по умерен. Нина показа какво означава добър човек в лоша среда. Можеше да е и сега във фермата,но не се унижи с удобния човек,а се изправи срещу най голямата трудност.Ей това никога няма да го разберат кухи лейки като  Христина и Радилена,псевдопатриоти като Георги ,"мамето" ,"татето" и парашутиста.От тях ще се лее много патриотизъм на думи,  ще се изпие много алкохол до края на предаването ще се вее и тъпче многократно българското знаме.

Адмирации за коментара !Толкова на място,че чак боли........

Хубаво го е написал човек, жалко, че е само с две мнения тук. Надявам се, по-често да го четем.

# 153
На мен пък вече ми идват в повече "смелите" българи, които отишли от нулата да започват. Вместо да отиват наготово в "нормалните" страни, защо не се потрудят за своята? Или поне да не цъкат с език после...

# 154
  • Другата България
Някой до този момент да е виждал ромът и Митко в обора? Thinking
И изобщо нещо да се върши от тях, различно от седмичните задачи?

# 155
  • Sunshine state
Аз съм ЗА Хриса или Цецо за ратаи. Стига са пращали най-удобният.

# 156
  • София
Да, вярно, мерси за поправката! Hug
Мен не ме дразни това, че Георги иска да махне този или онзи, нормално е да не харесваш всички. А и в крайна сметка естеството на играта е такова. Радилена и Христина дори бяха измислили как да натоварят Нина с повече ратайска работа, за да е изморена за дуела...

# 157
  • Другата България
Аз съм ЗА Хриса или Цецо за ратаи. Стига са пращали най-удобният.
Е то и аз съм "за", и после единият от тях аут, ама не смятам, че ще се случи.

# 158
  • London
На мен пък вече ми идват в повече "смелите" българи, които отишли от нулата да започват. Вместо да отиват наготово в "нормалните" страни, защо не се потрудят за своята? Или поне да не цъкат с език после...

Аз не видях някой да цъка с език. При положение, че сме в ЕС и това означава нагледно свободно движение на стоки, капитали и ХОРА ми е мега смешно да се обсъжда това, че някой работи във Франция или Италия и е решил да живее там като нещо кой знае какво. Това е упражняване на ПРАВО и ЛИЧЕН ИЗБОР! Самото засягане на подобно право, коментиране, задаване на малоумни въпроси в тази връзка ми е леко тип Ким Чен Ун и Северна Корея. Никой не цъка с език, никой не е казал на Гошо и компания, че седят в БГ със скръстени ръце, те обаче всеки път следва да обяснят как се борели за нещо ( аз лично не знам за какво се борят и какво значи да се бориш в 21 век на глобализъм, ама както и да е). Та всеки си плаща данъците, работи-струва, гледа къщата....това се иска, никой на никой това не го оспорва, оспорвам вмешателството в личният избор на някой, който е негово лично право и отъждествяването му като  - избягал? ( от какво, нещо във война ли сме, политически преследвани ли сме, смешно е), родоотстъпник ??? и тн. В 21 век сме пак казвам и подобно мислене може да е присъщо за Македония и Сърбия, но не и за Европейска Европа, явно при някои люде балканското нЕма отмиване и 20 години в Европа да са. Смешно е, че изобщо пак стигаме да го обсъждаме това.....

Цецо и Хриса нали са от един отбор? Няма как да се случи това наведнъж през тази седмица.

За мен Нури ще прати Христина ( те повечето и от нейния отбор с тази идея гласуваха за Нури, дори се и каза леко завоалирано това от Александра ) и ще пусне Симеон като негова дясна ръка да контролира там нещата, защото бойкота й е вероятен на Хриса, след това ще я прати дуелист….и вече Лили или Роси да му мислят.
Скрит текст:
По-лошото е, че имам инфо,  което някак противоречи на тази схема.....но пък ми е най-логично.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 13:44 от La Catrala

# 159
  • София
Цецо нали обеща да си тръгне, ако го изберат за ратай. Надявам се и даже настоявам да си стои зад думите.  Laughing

# 160
  • Другата България
Изобщо няма да прати жена на дуел Нури, която и да е ратай.

# 161
Ратай - Роман , не само заради конфликта между двамата, а и заради  скатаването му от работа , забелязано от всички. Роман на дуел е добре за Нури, независимо кого дръпне. Че за съперник Калоян опашката стана дълга, освен Цецо и дедо мераклия ще се нареди там.
От жените нямам идея, но Хриса е добър избор. Да бучи и рита в обора , малко да мирясат "отборите". Smile

# 162
  • London
Би било странно Мери, защото го дадоха неотдавна в кадър като се коментираше това с излизането на жени, тоест миналата седмица и каза - И другата седмица пак ще е женски! А, дори не знаеше по това време, че ще е фермер. Някак си ми се вижда такова неговото виждане, да се махат тези, които не допринасят с труд толкова, а ми се струва, че Христина му е на мерника, не обича той готованци. Въпреки че, лично на мен ми се гледа вече мъжки дуел, нямам против да прати и Цецо на дуел.

При всички положения не мисля, че Нури ще прати човек от своя отбор на дуел. Дори и Роман.....

# 163
Картала,ама много разпалено коментираш....едно риалити,игра, ама твоя си работа. Е, и аз не съм в БГ,но нито едната крайност ме впечатлява,нито другата. Всички се виждат победители там,то инак няма защо да влизат.

# 164
  • Другата България
Би било странно Мери, защото го дадоха неотдавна в кадър като се коментираше това с излизането на жени, тоест миналата седмица и каза - И другата седмица пак ще е женски! А, дори не знаеше по това време, че ще е фермер. Някак си ми се вижда такова неговото виждане, да се махат тези, които не допринасят с труд толкова, а ми се струва, че Христина му е на мерника, не обича той готованци. Въпреки че, лично на мен ми се гледа вече мъжки дуел, нямам против да прати и Цецо на дуел.
При всички положения не мисля, че Нури ще прати човек от своя отбор на дуел. Дори и Роман.....
Това и аз го помислих, но Нури все пак е мъж и конкуренцията са му мъжете. Съвсем нормално и логично е да отстрани мъж, който и да е той. Затова вариантът на Tary ми се струва по-логичен.
Защо не Роман? За него също бих попитала - да го е виждал някой в обора? Скатавка е той, тарикат на дребно, а Нури показа, че не одобрява такова поведение. Още повече, че имаха и конфликт с него. И за разлика от останалите псевдопатриоти българи Нури не е отборен играч, наясно е, че това е състезание и всеки е сам за себе си, а и това е последна отборна седмица, няма повече отбори.
Дори се надявам да прати Роман на дуел, ако е ратай.

Общи условия

Активация на акаунт