Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 275
  • 649
  •   1
Отговори
# 135
Разбира се,че предаването умишлено противопостави емигрирали с живущи в Бг,за да има интрига и стане по интересно предаването.Няма лошо,нека да се видим колко пари струваме и колко фалшиви сме.Още при първото си фермерство,Георги използва това и отвори умишлено темата за емигрирането и "патриотизма" на останалите в България.Целта беше да демонстрира пред зрителите патриотизъм и спечели гласовете им защото той се вижда финалист още от самото начало.И всичко това за сметка на кого,на имащите смелост българи да се опълчат на нередностите в тази държава и тръгнат от нулата в чужбина за да докажат ,че могат да успеят в нормална страна.И докато осираше "чужденците" във фермата,се видя как онова пияно същество, Христина ,сладко подремва на учредения му "Форум".Да не говорим за трудолюбието на едните и другите,реда и дисциплината в отделните групи.Какви сравнения това момиче от Бесарабия с  бруталната и невъзпитана Христина,която от голям патриотизъм мина като луда крава върху захвърленото от нея българско знаме и хукна след дамаджаната с винои за която да пребиеш до смърт човек е отстояване на принципи а не убийство или с Радка ? Не виждам за кого могат да се кажат лоши думи от българите живеещи в чужбина,но много може да се говори за парадния патриотизъм,простотията и демонстрирания див антикомунизъм от Ивайло Караньотов.Моите уважения към Аня Пенчева,но при социализма има един лаф: "Днес е най добре да си артист,спортист и турчин комунист".Ивайло е имал двата компонента,излизал е свободно в чужбина,така че следва да е много,ама много по умерен. Нина показа какво означава добър човек в лоша среда. Можеше да е и сега във фермата,но не се унижи с удобния човек,а се изправи срещу най голямата трудност.Ей това никога няма да го разберат кухи лейки като  Христина и Радилена,псевдопатриоти като Георги ,"мамето" ,"татето" и парашутиста.От тях ще се лее много патриотизъм на думи,  ще се изпие много алкохол до края на предаването ще се вее и тъпче многократно българското знаме.

# 136
Той Георги онзи ден първо се опита на Христина да говори фейс ту фейс, ама като не вдява туй чудовище?!
И аз на негово място повече не бих си правила труда да говоря на човек, който е толкова тъп, че няма дори да чуе, камо ли да се замисли какво му говоря...
Радка поне чува...уж

# 137
Георги...да, големия мъж, родолюбец, патриот, абе мъжкар с една дума. Мдааа, да сте го видели или чули да се изправи срещу Христина и да ѝ изприказва всичко, което избълва срещу Радка? Фейс ту фейс?  Кого нарита - Радка, която е ясно, че е безхарактерна, слаба, неориентирана и малко отнесена. Радка, която все пак отиде и се извини на Лилия за думите си. Радка, която все пак има нещо човешко в себе си  и това, което наблюдаваме като отрицателни прояви у нея е само под диктовката на Христина. Защо големия мачо не се изправи срещу Хриса и да ѝ каже всичко това? Не смее, не му се занимава, не му се навлиза в конфликти, по-лесно е зад гърба. Ами с право отначало не го харесах, не е мъжкарско това поведение.
Може би именно заради това. Вижда, че при Радка има надежда да влезе в правия път. Ето, тя се разколеба, извини се, разплака се - явно съжалява. Явно нещо от думите му е влязло в кухата ѝ кратуна... При Хриса положението в безнадеждно, няма смисъл... Нея нищо не може да я накара да се замисли и вразуми.

Кари ме е изпреварила. Simple Smile

# 138
  • Другата България
Не вярвам да е заради това. Просто е по-лесно да риташ паднал човек, а и се пази да не навлиза в явни конфликти, защото с джибрата сблъсъците са такива - грозни, брутални, с викове, крясъци и обиди. На никой не му се занимава и затова тя си позволява това, което виждаме. Съответно и половината от предаването е запълнено с нея.

# 139
  • London
Разбира се,че предаването умишлено противопостави емигрирали с живущи в Бг,за да има интрига и стане по интересно предаването.Няма лошо,нека да се видим колко пари струваме и колко фалшиви сме.Още при първото си фермерство,Георги използва това и отвори умишлено темата за емигрирането и "патриотизма" на останалите в България.Целта беше да демонстрира пред зрителите патриотизъм и спечели гласовете им защото той се вижда финалист още от самото начало.

И му се получава, забелязвам, че излъчат на някой 2-3 изречения в дадена насока и на повечето мнението им става - уау...почва да ми харесва еди кой си след 2 изречения, които ми допаднаха. Точно така звучи и не е само с Георги ами с повечето, всяка серия на различно мнение. Аз малко трудно си променям мнението за някой от 3 кадъра.... , но явно така стоят нещата с повечето хора. И човека си го знае, ще лъсне 5 изречения на място, ще го снимат, излъчат и бам...ще има браво, той блесна, той изгря и не знам какво още.Bowtie

Начина по който говори с Радка не беше мъжки според мен, напипа я че е слаба и бам да й чете морал и то с някакъв ужасен тон. Лайна ли не намеси, що ли. И в същото време коментираше на Роман как искал да изхвърли Нури и Симеон - не го кефели. Единия сигурно щото е помак, другия щото му обясни, че във Франция работната сфера е светлинни години напред и на Ганьо видиш ли му е голям проблем, че някой работи навън и прави каквото свободата на границите му дава. Малко като оня Димитър ми е.....артист с цел да гушнем парите, Стоян имаше също такива залитания. Искрено се надявам зрителя да не гризне дръвцето и да му даде парите, понеже в България е много хубаво и лесно, предлагам да го оставим сам да си ги изкара като виден патриот.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 11:44 от La Catrala

# 140
Точно защото са брутални, грозни и най-вече безсмислени, се опитват да ги избягват. Едва ли е от страх или от поза. Аз също бих се дистанцирала, няма смисъл.

# 141
 Много сте меки с Радилена, подвеждала се....влияела се....Тя е толкова опасна, колкото и Христина.Даже повече, защото викащата и врякаща малоумница каквото мисли го казва и  човек е наясно от самото начало . Радилена може да мине за тиха и сговорчива и когато се появи някой като Хриса - бам!!! да се чудиш откъде ти е дошло.
Вчера ми се искаше да чуя повече от разговора на Милена и Симеон , за обезлюдяването на градовете и коректността на фирмите във Франция. Напоследък все по-често се явява някой от работодателска организация да реве, че няма работници и как трябва да се "внесат" такива. И нито дума за заплащането у нас, за коректността на работодателите .... ама нали скандала в Бг е на първо място .
И да напомня, че Дидо е рок музикант, рок Hands Metal Hands Metal Hands Metal Каква разлика с чалгаджиите ,а ? Mask

# 142
  • Другата България
Точно защото са брутални, грозни и най-вече безсмислени, се опитват да ги избягват. Едва ли е от страх или от поза. Аз също бих се дистанцирала, няма смисъл.
Така е, но все пак. Като фучи на Радка, споменава и Христина, защо не прави обратното? Защото така е по-лесно, да не си навлича главоболия и крясъци. Един Дидо засега се изправи срещу Христина, и онзи Митко ли беше, че ми е нещо безличен.

# 143
Той Митко даже и не разбра откъде му дойде. Joy Една изтървана, недобре обмислена реплика и Хриса за малко да събори нужника от блъскане.

# 144
  • Разпиляна във въображението
Доколкото аз видях Георги тръгна да излиза от шатрата, а Радка продължи да му дудне, затова той се върна, седна и й даде възможност да се изкаже, а после и той.

# 145
  • София
Роси забелязвам, че избягва да се изказва, май като види камерите и просто млъква. Интересно ми е защо.....

Е те камерите снимат постоянно, по тая логика и "гък" не е трябвало да каже. Просто не вряка и не прави сеири като други хора и очевидно не е интересна за показване.

# 146
Мисля, че пропускате, че и Георги св изправи онзи ден срещу Хриса, по по-нормален начин.

Ла катрала, аз Георги го харесвам от ден едно, така че не смятам, че се влияя от едно изречение, ако за мен говориш. Дрязни ме грубият му патриотизъм на моменти, но аз идеален човек не познавам и съм се научила да приемам и лошите страни на хората, стига да са в някаква норма спрямо моите морашни ценности. Далеч не смятам, че когато има нещо да се говори трябва да се подхожда по един начин към.мъже и по друг към жени. Разговорът е разговор, независимо с кой от половете и това ала тя е жена не може да и говори така, пък тя преди това срала та се осрала, ееми сори, но аз такива не ги признавам. Това е и причината, поради която им симпатизирам на Георги и Роси-директни са, понякога директността може да бъде груба и болезнена, но си е истина, а не фалшиво лицемерие.

Мое мнение Rolling Eyes

# 147
  • София
Доколкото аз видях Георги тръгна да излиза от шатрата, а Радка продължи да му дудне, затова той се върна, седна и й даде възможност да се изкаже, а после и той.
Точно така беше.  Peace И в моите очи още не се е дискредитирал безвъзвратно Георги, с изключение на спорадичните патриотични напъни, които явно дразнят всички.
Снощи преброихме тъпаците, които не са се поучили от предната седмица - Радилена, Христина, циганинът и Ваня. Оказа се, както и подозирах, че и тя няма никакъв късмет, като се наложи да мисли.  Confused

# 148
  • London
Що пък някой все трябва лично да се припознае, говоря по принцип четейки коментари не само тук, а и във Фейсбук. Времето ще покаже какъв реално е Георги....

Роси няма нищо общо с Георги, не знам кой какви прилики намира, но за мен няма.

Не е само патриотичните му изблици, аз не съм чула досега друг участник да коментира кой искал да махне.....само него го чух злобливо да коментира Нури и Симеон, че не им се кефел и искал да ги махне. Постоянно явно е в някаква схема, не случайно именно с Роман, другия схемаджия ги обсъждаше тези неща.

# 149
Разбира се,че предаването умишлено противопостави емигрирали с живущи в Бг,за да има интрига и стане по интересно предаването.Няма лошо,нека да се видим колко пари струваме и колко фалшиви сме.Още при първото си фермерство,Георги използва това и отвори умишлено темата за емигрирането и "патриотизма" на останалите в България.Целта беше да демонстрира пред зрителите патриотизъм и спечели гласовете им защото той се вижда финалист още от самото начало.И всичко това за сметка на кого,на имащите смелост българи да се опълчат на нередностите в тази държава и тръгнат от нулата в чужбина за да докажат ,че могат да успеят в нормална страна.И докато осираше "чужденците" във фермата,се видя как онова пияно същество, Христина ,сладко подремва на учредения му "Форум".Да не говорим за трудолюбието на едните и другите,реда и дисциплината в отделните групи.Какви сравнения това момиче от Бесарабия с  бруталната и невъзпитана Христина,която от голям патриотизъм мина като луда крава върху захвърленото от нея българско знаме и хукна след дамаджаната с винои за която да пребиеш до смърт човек е отстояване на принципи а не убийство или с Радка ? Не виждам за кого могат да се кажат лоши думи от българите живеещи в чужбина,но много може да се говори за парадния патриотизъм,простотията и демонстрирания див антикомунизъм от Ивайло Караньотов.Моите уважения към Аня Пенчева,но при социализма има един лаф: "Днес е най добре да си артист,спортист и турчин комунист".Ивайло е имал двата компонента,излизал е свободно в чужбина,така че следва да е много,ама много по умерен. Нина показа какво означава добър човек в лоша среда. Можеше да е и сега във фермата,но не се унижи с удобния човек,а се изправи срещу най голямата трудност.Ей това никога няма да го разберат кухи лейки като  Христина и Радилена,псевдопатриоти като Георги ,"мамето" ,"татето" и парашутиста.От тях ще се лее много патриотизъм на думи,  ще се изпие много алкохол до края на предаването ще се вее и тъпче многократно българското знаме.

Адмирации за коментара !Толкова на място,че чак боли........

Общи условия

Активация на акаунт