Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 279
  • 649
  •   1
Отговори
# 120
  • London
Ей, Гошо не миряда.Трън са му в очите тези емигранти и това е.Чак на патология ми прилича вече това неговото.Как пък само от емигрантите го дразнят .И Роси и Симо и Нури.Най силните от емигрантите.
Значи ония двете не го дразнят с вечните крясъци и изцепки.Само емигрантите.

Гошо е много хитър, той просто си играе някаква патриотична роля там, вече се вижда и с парите в ръце. Дори разговора му с Радилена беше за пред камерата, ужасен позьор ми е.

Ваня се оказа доста глуповат човек. Допинга сигурно спомага за умиране на мозъчни клетки, иначе не си го обяснявам това изказване за българи и нам какви, сигурно според нея от другата група са марсианци.

Лили е млад човек, очевидно няма опора в България, ако имаше партньор или роднини сигурно нямаше да е толкова емоционална, но си личи, че е самотна. А да си на ново място сам не е лесно за младо момиче и като се сблъскваш с толкова гостоприемни фермери и реагираш, нормално. Само, който на 20 и нещо си е седял на село с родата и не е излизал никъде, никога сам.....няма да я разбере. Който е поел по широкия път рано самичък може би ще я...

Роси забелязвам, че избягва да се изказва, май като види камерите и просто млъква. Интересно ми е защо.....

Дидо ми допадна доста с разговора с Христина и за сметка на Георги беше импулсивен разговор, не намислен за пред камерата.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 09:14 от La Catrala

# 121
Аз пък Жоро го харесвам още отначало заедно със Симо и Дидо. Е, има си залитания, но голяма част от тях са вдъхновени и силно подкрепени от продукцията. Усетили са крайната му позиция по въпроса за емиграцията и са го тикнали в "подходящата" среда. Извън това ми се струва свестен и отговорен тип.

Лили ме дразни също от самото начало. Хвърчаща в облаците, наивна душа, не приема реалността и се сърди на целия свят, че не ляга и става с проблема ѝ. Търсили са прилика с македонката от миналия сезон (забравих ѝ името), която също не понасях, но по други причини.

Ваня... трудно ми е да приема реакцията ѝ. Не очаквах, че ще се нацупи така, защото реално и Нури и Ивайло бяха по-добри кандидати от нея. Няма право да се сърди и да иска обяснения от "отбора". Малко ми олекна, признавам.

Саши-адаши ги харесвам все повече и двамата. Също и Милена.

За Хриса нямам какво по-различно да кажа - нездрава, психопатична представа за образа на бащата. Тъжна история.

# 122
Ваня си показа нараненото честолюбие. Много лошо впечатление ми направи. А изобщо не знам дали си е давала сметка как ще управлява фермата, като хал хабер си няма от селска работа. Явно е имала желание да вземе властта на всяка цена - едва ли не - трябва да ѝ засвидетелстват  благодарност, че е спечелила на дуела. Не очаквах, че ще мрънка на хората по този начин, олеква и за мене доста.
Когато не гласуваха за Роси след нейната победа в дуела, каквото и да си е мислела, показа благодарност сякаш, че не я избират. Поне достойно го прие.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 09:52 от Ензим

# 123
Христина ако беше толкова привързана и горда със своят баща, нямаше да нарича друг човек "татко"...Само това показва огромно неуважение.
Преди 2 седмици урева варталъка, че загубили торта на една от историческите игри(даже се скара с Роман), снощи "всичко се правило само заради една храна"...Да не говорим и как се радваше на прасенцето отначало.
Изобщо толкова си противоречи, но за съжаление е прекалено проста, за да го забележи.

# 124
съвсем точно и аз въпреки, че не гледам редовно, забелязвам,че при Христина има двоен стандарт, в зависимост от ползата, и ми хареса това,че показаха ,че е развявала знамето , а после го е хвърлила на земята, какво вино щели да им вземат не разбрах

# 125
Джерард, много точно - както ѝ изнася. Сега се е почувствала и застрашена от ратайство, де, затова с някакви измислени принципи излиза, че те са по-важни от храната, видиш ли, тя е над тези дребни неща, принципите са важни.

# 126
Все си мисля , че ако изгонят Хриса, Радка ще се кротне.
Простичка е и се води по акъла на онази.Ако я няма Хриса ще млъкне , тъй като няма да има  с кой да е на един акъл.

# 127
  • Вестерос
Eстествено, но пък обижда другите, че са фурнаджийски лопати Grinning

# 128
дали Нури ще има куража да изпрати христина ратай, то й всячески се опитва да и подминава лудостта

# 129
След чудесния дуел издържан в духа на fair play (пропускам вечните дразнители Хриса и подмазването на И+А към Ваня), дойде и поредния епизод Биг Брадър Фермер. Пак екранно време за емоционалния изрод , пак подмазване на Ваня от И+А, пак повече време отделено на скандалите. Имаше и нови висоти на изкривената ценностна система на продуцентите – Кубрат Пулев бил Българин, патриот , Григор Димитров се оказа по-малко българин. Щото не ходи по чалготеки и не е в приятелския им кръг. А това, че при  всяко свое завръщане в Хасково прави открити уроци на кортовете, че поддържа  тенис академия за децата... не съм чула Кубрат да прави нещо за детския спорт. Чувала съм за бой в дискотека, бой в слънчака,за брат му ,който патриотично бръкна под полата на една чалгаджийка.... все вдъхновяващи за децата истории.
Ваня е голям спортист и тотално потвърждение на слуховете, че спортистите са егоисти и ограничени хора. Тя е вторият случай след Станка Златева, която ме убеждава, че спорта дава много, но и взима много.Отбора на „българите“ !!! Какви са другите ? Врагове, танганайци ... видяхте как разсъждава Дидо , видяхте и нея. Май е свикнала да я хвалят и изведнъж падна на земята. Ваня се е развивала в една област и е постигнала забележителни успехи.Правила го е за себе си предимно, но успехите и стават и успехи на Бг. Както лекар, счетоводител, учител се развиват в професията си, така и тя е работила първо за себе си, айде стига с приказките, че го правят за България. Митко и той хлипа за 'отбора“.... абе вложете малко разум , погледнете играта отгоре , стига с  отборната подкрепа за провалени хора.
Епизода с Хриса и обърканите хвалби за морала на баща и, пребивал човек за да защити жена , ми дойдоха в повече и превключих канала. Неам нерви за любимците на И+А.
Разбирам тъгата на Лили , сигурно са я пренавили при кастинга как ще разказва за бесарабските българи, как ще пее..... момичето е наивно и добро. Не се коси Лили, не само бесарабските българи не ни интересуват, и българите в Бг не ни интересуват , време е да го разбереш. Mask
Единственото което ми хареса, беше самоиронията на Ивайло К. : „който не ме хвана, той не ме би „ , както и прозрението му , че представата на човек за физическите му сили , не винаги отговаря на реалността.
Избора на Нури беше логичен, след провала на Радка . Гледах ги с Хриса как мигат, критиките на другите се „стичат“ по тях без да им влязат в главите, как се надсмиват над „Облаче ле...' и  си пожелах да срещам по-малко като тях в живота си.

# 130
И на мен ми се гледа мъжки дуел, обаче, повече НЕ мис е гледа Хриса, така че нека бъде женски пак Simple Smile
Нури може би ще я прати ратай, обаче не знам дали няма да се опита да бъде над нещата и може да не я прати дуелист, ще видим.
Гошо- толкова много бяс хвърчеше от очите му при разговора, че определено не беше за пред камерите.

# 131
  • London
Хриса според мен ще си я гледаме някъде близко до финала, ако не и на самия финал за голяма жалост. Mask

Е, за мен беше за пред камерите, от мустака му, до всяко действие негово, всичко ми идва фейк. Малко като с чича Ивайло, който пак само аз виждах да задиря щерка си Хриси, ще видим дали съм била права.Nerd

# 132
  • Другата България
Хриса според мен ще си я гледаме някъде близко до финала, ако не и на самия финал за голяма жалост. Mask
Това го казах още преди дни. За съжаление.
Поизчетох ви, с повечето мнения съм съгласна. Да кажа какво най-ме впечатли, горе-долу. Simple Smile
Значи имам си нов любимец - Дидо. И Александра. Евала на тези хора, че ясно и открито заявиха мнението си и се опълчиха срещу наложения от джибрата ред. Защото досега така беше - псевдопатриотката и протежето ѝ Радка съумяха да подчинят останалите на изключително тъпата максима българи срещу българи и да се стигне до това, което наблюдаваме в момента. Разбира се, не без участието на продукцията. Молех се снощи Христина да удари Дидо, наистина се молех, натам отиваха нещата, и да изхвърчи от предаването. Не знам още колко ще мога да понеса да я гледам, няма такова същество, евър! Както и предположих, ромът също е от "нейния отбор", абе с една дума - събраха се.
После Ваня. /Хър, Иван беше в десятката  Laughing/. Правилно не я харесвах, още повече не я харесвам. За съжаление и тя ще остане до край. Лъсна истинското ѝ лице, всичко сте казали за нея, с всичко съм съгласна. Отборът на българите? WTF? Наранено его, защото я пренебрегнаха, и типична злобна и грозна реакция. Не се мисли как и дали ще се справи, а да е там, начело, пък ако ще и за лукова глава да са я сложили. Много грозна работа.
Георги...да, големия мъж, родолюбец, патриот, абе мъжкар с една дума. Мдааа, да сте го видели или чули да се изправи срещу Христина и да ѝ изприказва всичко, което избълва срещу Радка? Фейс ту фейс?  Кого нарита - Радка, която е ясно, че е безхарактерна, слаба, неориентирана и малко отнесена. Радка, която все пак отиде и се извини на Лилия за думите си. Радка, която все пак има нещо човешко в себе си  и това, което наблюдаваме като отрицателни прояви у нея е само под диктовката на Христина. Защо големия мачо не се изправи срещу Хриса и да ѝ каже всичко това? Не смее, не му се занимава, не му се навлиза в конфликти, по-лесно е зад гърба. Ами с право отначало не го харесах, не е мъжкарско това поведение.
И на последно място да отбележа начина на определяне на третия кандидат фермер. От стопаните и от продукцията, каква изненада. Тотална намеса на И и А, грозно и абсолютно ....как да кажа, ГСП отвсякъде. Очаквам следващото предложение да им е Христина или ромът. Така де, сеир да има.
Mr. Green
За Нури се радвам, и съм сигурна, че Христина няма да е ратайка, а и дори да е, няма да е дуелист. Смятам, че тази седмица дуелът ще е мъжки.

# 133
  • Вестерос
Toзи път не видях къде я задиря. За Жоро и за мен не беше за пред камерите.

# 134
  • Асеновград
Не очаквах такава реакция от Ваня , но много не ми пука защото не я харесвам много.
Заради тази тъпата Хриса , исках Нури да победи , като се надявам тя да е ратай и дуалист.
Харесвам Ивайло , но смятам че това ,,тате , татосване,, ,няма да му е от полза, на мен лично ми идва в повече. Дано се усети и се дистанцира от тази куха лейка.

Общи условия

Активация на акаунт