Значи ония двете не го дразнят с вечните крясъци и изцепки.Само емигрантите.
Гошо е много хитър, той просто си играе някаква патриотична роля там, вече се вижда и с парите в ръце. Дори разговора му с Радилена беше за пред камерата, ужасен позьор ми е.
Ваня се оказа доста глуповат човек. Допинга сигурно спомага за умиране на мозъчни клетки, иначе не си го обяснявам това изказване за българи и нам какви, сигурно според нея от другата група са марсианци.
Лили е млад човек, очевидно няма опора в България, ако имаше партньор или роднини сигурно нямаше да е толкова емоционална, но си личи, че е самотна. А да си на ново място сам не е лесно за младо момиче и като се сблъскваш с толкова гостоприемни фермери и реагираш, нормално. Само, който на 20 и нещо си е седял на село с родата и не е излизал никъде, никога сам.....няма да я разбере. Който е поел по широкия път рано самичък може би ще я...
Роси забелязвам, че избягва да се изказва, май като види камерите и просто млъква. Интересно ми е защо.....
Дидо ми допадна доста с разговора с Христина и за сметка на Георги беше импулсивен разговор, не намислен за пред камерата.