Иван пък ще ми го защитава мазния цинганьор. Няма извинение за подобно поведение. Дори и това, че е циганин, не е извинение. Това, че бил под афект, още по-малко. Ако от предаването со имали за цел именно чрез Цецо да ни накарат да погледнем на етноса му с други очи, определено са се провалили с този избор.
Само оставаше да почне да кълне Росица, ама май жените роми кълнат повече. 
А мъжът ми, възмутен от Цецо, че нарича Роси грозна, върна назад, за да ми покаже жената на Цецо... Ами... 200-килограмова циганка, изрУсена, разбира се. Не ме бийте, че говоря за килограми, просто и аз се отвратих от Цецо, че чак и външността на Роси обижда... Цецо-хубавецо, кво да го правиш, толкова си може.
И такава дивна радост, че ще се натъпче с бургер и студени картофи, а утре какво - пак същото, мрънкане, бляк.
[/quote]
Опосумите открай време ги влече циганията. Нали се опитаха да направят народни любимци една двойка цигани от друг техен формат? Първо бяха участници в предаването, после им направиха отделно предаване и обикаляха Европа. Не помня как се казваха нито те, нито шоуто им, защото ми беше противно и не го гледах.
Сега и Цецан.
Не вярвам да са мормони, щяха да ни го съобщят най-малкото и да търсят повод за интрига по тази линия, но наистина има нещо сбъркано. Толкоз рев от този дъртия пергишин не е нормално. Кой е мормонският щат?
Ох, извинете, реших да сложа цитата в спойлер, за да не става "чаршаф", но нещо обърках. Да не помисли някой, че издавам поверително инфо.