Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 634
  • 649
  •   1
Отговори
# 315
[
Скрит текст:
quote author=Хър Мяуджести link=topic=1065764.msg37455492#msg37455492 date=1538632169]
Иван пък ще ми го защитава мазния цинганьор. Няма извинение за подобно поведение. Дори и това, че е циганин, не е извинение. Това, че бил под афект, още по-малко. Ако от предаването со имали за цел именно чрез Цецо да ни накарат да погледнем на етноса му с други очи, определено са се провалили с този избор.
[/spoiler]Абсолютен провал е изборът на Цецо с такава цел уж. Той си е типичен циганин. Не съм имала близки контакти с цигани, за щастие, но изразът "карат се като циганки на женския пазар" ми е навлязъл в речника заради собствени наблюдения, а не защото съм го чула от баба ми. Simple Smile Само оставаше да почне да кълне Росица, ама май жените роми кълнат повече. Simple Smile
А мъжът ми, възмутен от Цецо, че нарича Роси грозна, върна назад, за да ми покаже жената на Цецо... Ами... 200-килограмова циганка, изрУсена, разбира се. Не ме бийте, че говоря за килограми, просто и аз се отвратих от Цецо, че чак и външността на Роси обижда... Цецо-хубавецо, кво да го правиш, толкова си може.
И такава дивна радост, че ще се натъпче с бургер и студени картофи, а утре какво - пак същото, мрънкане, бляк.
[/quote]
Опосумите открай време ги влече циганията. Нали се опитаха да направят народни любимци една двойка цигани от друг техен формат? Първо бяха участници в предаването, после им направиха отделно предаване и обикаляха Европа. Не помня как се казваха нито те, нито шоуто им, защото ми беше противно и не го гледах.
Сега и Цецан.

Не вярвам да са мормони, щяха да ни го съобщят най-малкото и да търсят повод за интрига по тази линия, но наистина има нещо сбъркано. Толкоз рев от този дъртия пергишин не е нормално. Кой е мормонският щат?

Ох, извинете, реших да сложа цитата в спойлер, за да не става "чаршаф", но нещо обърках. Да не помисли някой, че издавам поверително инфо. Wink

# 316
Точно пред мормонска църква каза Калоян, че е снимката.
Върнах записа да видя, прави сте, мормонска е. Дано да не са мормони, малко е изчанчено там положението.
Колко му е да са. Малко ли мормони идваха на мисии в България, че и продължават. Може да са вербували родителите му. Преди години правеха разни семинари и мои познати, доста интелигентни хора, също бяха ходили. Слава Богу, не им се вързаха. Но семинарите си бяха за маркетинг и финансиране на малък бизнес... така че не е трудно да се подлъжат хората, че е нещо невинно, дори от помощ за тях.

# 317
 Най-веселото вчера за мен - как Гошо и Дидо с чук и трион в ръцете гледаха полегналия Роман. Не вярваха на очите си, всички работят , дуелиста се прозява.Mask
Очертаха се любимците на И+А , както винаги най-неприятните и неприемливи за мнозинството - Цецо и Хриса. И то не е в името на продукцията, а просто харесват такива хора , Иван защити Цецо с "може би ще се срамува", за Хриса епитетите са .... напълно несъвместими с агресивната селска  пръчка , която гледаме. Ценностната система на продуцентите е леко встрани от стандарта Mask
Цецо е продукт на хилядолетна култура на комплексари , заблуждаващи себе си и обществото , че са по-ценни от жените. Защото имат мускули и защото изкарват прехраната. И ако в исляма това е канон, то защо бг мъжете също споделят с кеф "Жената да си знае мястото"? Не сте ли го усещали това леко пренебрежение.... аз го срещам когато купувам боя или смесител..." прати мъжа си да се разберем". Моооля ? Аз съм икономически независима жена , с изработен стил и преди да купя нещо съм преровила сайтове с продукти и мнения. Няма как един продавач да ми пробута стоката си , само защото съм жена. И като усети,че не може " да ме метне" , почват намеци като Цецовите ... откога пък толкова знаете жените....Mask И между другото 'големите мъжкари" жените им ги въртят на пръста си, без те да усещат. Цецо лъже, гъне се като пастор, унижава се .... за да занесе парите в къщи на дебеланата , която си гледа сериали и върти манджи. Щом толкова му харесва студен бургер, смятайте с какво го хранят в къщи Mask
Няма да разрешат на Роман да дръпне Цецо , а Александър е ценен с уменията си. В спора Ивайло - Гошо, подкрепям мнението на втория, когато някой прави нещата по добре от теб, просто му помагай. Караньотов  се мъчи да плете интриги, а? Насочва Роман към Александър , за да си спаси приятелчето Цецо и го плаши с Митко. Който може да е спортна натура , ама е дебел и ще има превес само в силови игри. Нищо не ми говорят звездите, този път е мъгла и продуцентски интриги. Smiley

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 10:48 от Tary

# 318
  • London
Мравчица, не знам с кой си си писала кой е твой човек....ама със сигурност не е било с мен. Не виждам в коментара ми да има нещо свързано с теб, а само впечатления мои от предаването. Кой на кой е човек ама грам не ме вълнува, дано повече не се налага да влизаме в диалог по този въпрос.

# 319
  • София
Съмнявам се, че семейството на Калоян са мормони. Не всички живеещи в Юта са такива.
Мъжът ми има колежка от университета, която е професор по математика в университета в Юта. Гарантирано не е мормонка. Разведена е и живее с мъж на семейни начала. Много ѝ харесва да живее там. Било много спокойно и имало много хубав културен живот. Въобще Юта не е само това, което се вижда на повърхността.
А Калоянчо ми е ясен! Мамина душичка, не се е отделял от семейството. Сигурно са много сплотени и задружни и затова той сега така страда. Hug
Аз реших да защитя момчето, че ми стана мило за него  Peace

# 320
  • London
Като казахте Юта, едни от любимите ми книги са свързани с този щат хах. За племената навахо и разните му там пещери, съкровища и легенди свързани с тези места, някак хич не ми идваше на прима виста мормони, че било най-важното за щата.

# 321
Ще си поплачка Калоянчо, ще си поплачка, пък още на първия дуел ще си ходи при мама и тати, мисля. Роман да можеше да го дръпне тази седмица, хич нямаше да се замисли, щеше да го прати вкъщи набързо, да му спести малко детски сълзи. За мене не е нормално това поведение за човек на 21 г.
Мама и тати са го пратили да се социализира малко, горкинкото. Нури го успокоява - като влизал в казармата, му било тежко. Калоян е там по собствено желание, а казармата беше задължителна, и явно - нужна - поне по отношение на възмъжаването. Не че бих се кефила синът ми да си губи две години в казарма, вместо да учи.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 12:36 от Ензим

# 322
Днес четох,че фермерите са се разгонили и им липсвал секас -смях! Описуемите /нали така ги наричат или бъркам / видяха,че в БигБрадър за рейтинг си сменят килотите и решиха и те да направят новина за рейтинг,а там във фермата гора и скътавки колкото си щеш на който му е ударил хормона то намира начин и то ооооо...ох начина много.Циганина,антикумуниста и Ваня са ми направо отврат Христина е без коментар любимци са ми Алекс,Георги и Дидо певеца от жените Роси.

# 323
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Опосуми.  Peace

# 324
Съмнявам се, че семейството на Калоян са мормони. Не всички живеещи в Юта са такива.
Мъжът ми има колежка от университета, която е професор по математика в университета в Юта. Гарантирано не е мормонка. Разведена е и живее с мъж на семейни начала. Много ѝ харесва да живее там. Било много спокойно и имало много хубав културен живот. Въобще Юта не е само това, което се вижда на повърхността.
А Калоянчо ми е ясен! Мамина душичка, не се е отделял от семейството. Сигурно са много сплотени и задружни и затова той сега така страда. Hug
Аз реших да защитя момчето, че ми стана мило за него  Peace
Той каза, че "в тяхната общност поради религиозни причини се женят много рано. И почти всичките му връстници и приятели там вече били семейни". Нямам идея какво означава това, но е много  странно.

# 325
  • DE
Изобщо не е странно, той си го каза в прав текст. Женят се, за да правят секс. Понеже религията им забранява интимност без брак, те се женят.

# 326
И на мен ми се струва , че Ивайло и Хриса леееко го подхлъзват Роман, карайки го да избере Цецо.
Не че няма да е хубаво, Роман да отвее мангото, обаче Цветан не ми изглежда толкова лесен колкото Ивайло и Хриса го изкараха
Та не се знае каква точно е целта им-,дали да се отърват от Цецо или от Роман.Много ми беше съмнително това въртене на Ивайло около Роман и упоритото му убеждаване колко е лесен Цецо.

# 327
Набожният Цецко-Пецко бил голям простак. Само безсилен човек обижда така. Глупак!

# 328
  • София

...софиянка ( ехоо, софиянции, къде стее, гордеете ли се?!)

Това пък сега откъде дойде? Ще се обиждаме на Христина ли вече? Не знам кой интелигентен човек живее със заблудата, че в един град/общност всички хора са еднакви. И не, не се гордея с това поведение, но и не мисля, че имам нещо общо с него особено на база местожителство. Пак казвам да си от София може да е факт, но не и манталитет.

За Георги - коментираха, че Сашо е бавен с гардеробчетата и ако Георги свърши по-рано със собствените си задачи може да му помогне. Щял да реже дъските по размер даден от Сашо, въобще не е намирал кусури или давал акъл.

# 329
Хич няма да се учудя, ако Калата се окаже мормон-мисионер. Каза, че си идвал всяка година и мисионерството би могло да е вероятна причина. Чудех се аз защо ми изглежда такъв облъчен, наред с родителите си, но мормонството е добро обяснение.
Гужа Лаленце, успакойти ся. Майтапех се. Просто ако най-точното определение за Хриса Джибрата трябваше да бъде "столичанка", то не знам тогава как трябва да изглежда събирателният образ на тези от дълбокия прованс, така да се каже. Слава Богу, че познаваме достатъчно софиянци, за да знаем, че повечето нямат нищо общо с това дете на природата и видна меринджейка Хриси Wink

Общи условия

Активация на акаунт