Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 637
  • 649
  •   1
Отговори
# 300
То всеки може да е софиянец и да се е научил да дои специално за влизането си преди това...

# 301
Може, може. А родителите ѝ все пак от 15 г. живеят на село, имала е някакъв допир до село, предполагам. Simple Smile
Смешно ми е "младата софиянка" , затова коментирах. Аз нямах предвид дали е софиянка конкретно, а че градските чеда обикновено няма къде да добият такива умения, освен специална подготовка за предаването, както казваш. Simple Smile

# 302
Може и някъде някоя баба, позната, знае ли човек Simple Smile

Нали и за Ивайло казаха, че специално се е подготвял..

# 303
Иван пък ще ми го защитава мазния цинганьор. Няма извинение за подобно поведение. Дори и това, че е циганин, не е извинение. Това, че бил под афект, още по-малко. Ако от предаването со имали за цел именно чрез Цецо да ни накарат да погледнем на етноса му с други очи, определено са се провалили с този избор.

Татенцето и младата хм...софиянка ( ехоо, софиянции, къде стее, гордеете ли се?!) на мен не ми се вярва чааак толкова да искат да помогнат на тоя мързел Роман. Мисля, че посочвайки му Цецо като най-слаб от техните, се опитват да му скроят шапка. Чак пък толкова единодушно и настоятелно да му предлагат да се дуелира с него, при наличието на един Алекс, който изобщо дори не споменаха, като започнаха да изреждат...Съмнителни са ми много.
Ивайло е дърта лисица, която се прави на умряла. Май го достраша тоя мил, доблестен човек, да не го поканят на дуелче. Че и да помагал не можел. Аууу, колко жалко...
Роман, ако вземе да ги послуша, ще се окаже голяма будала. Ако е верен на себе си и действията си досега, на дуел би поканил именно хиената Караньотов.
Последният системно пънкя и мънкя как нещо нямало да се получи. Да беше жена, щях са кажа - айде, фасони, капризи, болезнен цикъл...пък то - уж най-старият и мъдрият от всички.
Как само се опита да посече ентусиазирания да погне на Сашо Жоро, че ако бил мъж на място, щял да се хване да прави същото по друг начин. Абсолютна шушумига е татенцето и като гледам благодарение на него не съединение, а направо разцепление на още по-малки групички ще се получи.

# 304
  • Стара Загора
А аз се чудя, нали Джибрата и Мангала са големи дружки, ако Хриса беше чула, че според Цецо жената трябва да мълчи и мястото й е в тоалетната, какво щеше да стане??? Сигурно пяна щеше да й излезе от устата!!!

# 305
Хахах, е той удобно се възползва да ги сподели тези свои откровения, докато другарката му по чашка обработваше Роман да го кани на дуел точно него.
Иначе картофките и хамбургера щяха да му влязат през носа.

# 306
Иван пък ще ми го защитава мазния цинганьор. Няма извинение за подобно поведение. Дори и това, че е циганин, не е извинение. Това, че бил под афект, още по-малко. Ако от предаването со имали за цел именно чрез Цецо да ни накарат да погледнем на етноса му с други очи, определено са се провалили с този избор.
Абсолютен провал е изборът на Цецо с такава цел уж. Той си е типичен циганин. Не съм имала близки контакти с цигани, за щастие, но изразът "карат се като циганки на женския пазар" ми е навлязъл в речника заради собствени наблюдения, а не защото съм го чула от баба ми. Simple Smile Само оставаше да почне да кълне Росица, ама май жените роми кълнат повече. Simple Smile
А мъжът ми, възмутен от Цецо, че нарича Роси грозна, върна назад, за да ми покаже жената на Цецо... Ами... 200-килограмова циганка, изрУсена, разбира се. Не ме бийте, че говоря за килограми, просто и аз се отвратих от Цецо, че чак и външността на Роси обижда... Цецо-хубавецо, кво да го правиш, толкова си може.
И такава дивна радост, че ще се натъпче с бургер и студени картофи, а утре какво - пак същото, мрънкане, бляк.

# 307
Ензим, и мм се възмути от обиждането на външен вид, независимо, че също не харесва Роси. Човек не може да избира външния си вид, може да контролира само знанията си...

# 308
Хриса май не е баш софиянка. Де се е чуло и видяло софиянка да може да дои? Даже вчера учеше Нури. Simple Smile
Столичанка в повече.  tooth
На мен ми беше смешно Караньотов като изброяваше мъжете, които били по-слаби от Роман как удобно не спомена себе си.  Mr. Green

# 309
  • London

От видяното ме втрещи за пореден път Калоян, неговото семейство мормони ли са? Питам, защото някаква снимка му пратили където са се снимали пред мормонска църква, а и някак не си обяснявам какво ще дириш в този доста консервативен и закостенял щат, ако не си такъв. Все пак Сащ е огромна територия....все за нещо си избрал да си точно там, едва ли е заради изобилието на работа. Има някакви странни разбирания това момче и понеже познавах някога семейство съботяни или нещо от сорта и живееха доста странно, смея да се съмнявам, че от религиозен характер са му странностите на Калоян, въпреки че не се показва от тази страна.

Цецо започва да ме дразни наравно с Христина, ако не и повече. Жена му се беше появила във фейс да го защитава, питам се от тоалетната ли го правеше, че нали там й било мястото.....

Георги, ми се струва, че хем не знае да направи гардеробче, хем акъли дава.... този път ще се съглася с Ивайло, ако нещо не ти допада как някой прави, покажи ти как се прави! А, не хем не можеш, хем плямпаш.

Само аз ли забелязах как тати се въртеше около Нури и Христина по време на мазния разговор на Хриса, която се сучеше на Нури мазно, мазно....и гледаше с едно очооооо уж нещо прави из градината. Хехехе, там и ревност има да знаете. Татето се е влюбило, колко са елементарни мъжете след една определена възраст....., а Хриса е където има полза, при нея за любов е трудно да се говори.

Вчера ми се допи боза с тази задача, не съм пила от много години.

Росица ме изкефи как е решила да приложи хранителна атака на Цецо....само не схванах защо този мангал мрази тикви ? Той май само Макдоналц плющииии, като го видях с тия бургери......държи много да се набуха с ГМО, Дидо добре си направи да го откаже. Аз също не обичам този род храна, освен ако не си я направя у дома.

# 310
  • Калгари, Канада
Ивайло е дърта лисица, която се прави на умряла. Май го достраша тоя мил, доблестен човек, да не го поканят на дуелче. Че и да помагал не можел. Аууу, колко жалко...
Роман, ако вземе да ги послуша, ще се окаже голяма будала. Ако е верен на себе си и действията си досега, на дуел би поканил именно хиената Караньотов.
Ще е гот да го викне него, нали? И аз съм за.

Роска с пусната коса изглежда доста добре (в лице), даже върнах записа, че не я познах в първия момент.

Църквата от снимката Калата каза, че е гръцка май. Не са мормони, но в областта имало такива. Хората сигурно си живеят там понеже така се е случило (я заради работа, я заради по-евтиния и спокоен живот).
Не е чудно, че е привързан към родителите, само дете е и явно техните са по-затворени хора.

Дидо не яде месо, но и яде като цяло по-здравословно (каквото и да значи това).

# 311
  • London
Не каза си, че църквата е мормонска.

# 312
Катрала,ще ти възразява и пак очаквам да ми обясните с Бонго как Гошо бил мой човек. Гошо НЕ каза, че НЕ харесва гардероба на Сашо, напротив. Каза,че щом някой прави нещо по-добре от него,той само би помагал, а не да се напъва да го прави макар и зле. Караньотов го буташе да правел отделно гардероб, щото Сашо нямало да допусне да му се помага.

# 313
Даа, за жалост отдавна няма от тази боза, сега я правят от пшеница, не от просо, слагат ѝ подсладители предимно, не може да стане резлива.
Скрит текст:
Като бях малка, мислех, че по водопроводните тръби на "Пиротска" тече боза, защото в сладкарницата до нас бозата я точеха от чешмичка на стената, гюмът е бил скрит, разбира се. Но детският ми мозък е приемал по друг начин нещата. Ееххх, спомени, няма я и сладкарницата, няма и резлива боза, не че ми липсва точно бозата.... Simple Smile

Точно пред мормонска църква каза Калоян, че е снимката.

Мравчица, така беше, да.
Аз не можах да разбера - смятат, че Сашо е бавен с гардеробите, така ли? Че колко гардероба може да направи Сам за ден, и то така изпипани, при това от дъски!!! И един готов е геройство.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 10:07 от Ензим

# 314
  • Калгари, Канада
Точно пред мормонска църква каза Калоян, че е снимката.
Върнах записа да видя, прави сте, мормонска е. Дано да не са мормони, малко е изчанчено там положението.

Общи условия

Активация на акаунт