Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 657
  • 649
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Роман е адски безотговорен и въобще не заслужава да е във фермата. Вирнал крак връз крак и си почива... и не го е срам даже!
Цветан няма какво да го коментирам...
Ивайло и Христина набързо си предадоха отбора, а до вчера се плюеше кой е фурнаджийска лопата. Ивайло нямало да може да му помага на Романчо, голяма мъка!

# 286
  • София
Ей тоз мангал, ако мога, щях да му махна главата...Нагъл и прост.

# 287
И как нарочно ги дразнеше с тъпия хамбургер. Прост, тъп, зъл, арогантен циганин.

# 288
Разбирам и съм съгласна с мотивите на Нури за мъжки дуел, но така ми се искаше да видя онова жУвотно от обора на дуел.  Twisted Evil Всички обаче знаем, че щеше да избере Лили за втори дуелист, да я отвее с 10:0 и да се върне отново във фермата. Надявам се Роман да призове ромЪт и да го прати там откъдето е дошъл. Стига му толкова показване по телевизора. Гложди ме обаче дали за по-сигурно няма да избере Александър вместо Цецун?  Thinking

# 289
По-добре помак, отколкото долен, нагъл мангал!!! 😡😡😡

# 290
  • София

епизод 22

# 291
  • гр.София
Само мен ли ме дразнят определенията- помакът, циганинът, бившият затворник, софиянката...
За мен са характери. И пак да кажа, че този път са направили страхотен кастинг.
В днешния епизод Христина ми хареса- момичето не е лошо, просто му липсва добър пример.
Не харесвам бойкотите във Фермата. Не ми е уважително, но щом правилата го разрешават, няма да споря.
Не е лош Жоро- ще стигне финал момчето. Подкрепям го.
А Ивайло Караньотов ме изумява все повече. Жалко!

# 292
  • София
Само мен ли ме дразнят определенията- помакът, циганинът, бившият затворник, софиянката...
За мен са характери.

Те тези определения са си факт, характерите са в допълнение на фактите. За мен "софиянката"не значи добро или лошо, значи момиче/жена от София. Защо те дразнят?

# 293
  • Sunshine state
Да, и аз не знам защо те дразнят тези определения. Аз, примерно, бих добавила и още едно за Цецо- мангал. Е, така му се издразних в днешния епизод, че ми идеше да му извия врата през екрана.

# 294
Точно в седмицата преди така нареченото обединение - Нури е фермер, с безброй задачи, дето са определени за точно тази седмица още преди пет месеца, лошата Христа е ратай, ама не и дуелист, че ако вземе да отпадне, ние какво ще обсъждаме още два месеца. Настана рай във фермата, и ние доматите ги ядем с колците.

# 295
Хриса май не е баш софиянка. Де се е чуло и видяло софиянка да може да дои? Даже вчера учеше Нури. Simple Smile

# 296
  • русе
Единственият сезон в който вкараха семейство-Хриса и тати😊.
Направо ми писва да я слушам :
-Тати това,тати онова🤮

# 297
И как нарочно ги дразнеше с тъпия хамбургер. Прост, тъп, зъл, арогантен циганин.
А от къде и защо си появи хамбургер само за Цветан? Rolling Eyes

# 298
  • Пловдив
А от къде и защо си появи хамбургер само за Цветан? Rolling Eyes
От Дидо. Нали и веге и му го дал.

# 299
Ох, вчера Иван много смешен ми стана като защитаваше Цецо - той бил под афект, затова бил излял кофа помия (типично по цигански) върху Роси. Освен гнусен мангал, аз друго определение за него не мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт