Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 679
  • 649
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А Хриска могат ли непрекъснато да я пращат за ратай? Има ли някакво правило, което да забранява?

# 271
Те всички казват "много си хубава, прекрасна, добра, обаче отиваш на дуел, защото те обичам".
Та може и Христина да е на дуел, въпреки хвалбата за животните. Ще видим тази вечер Simple Smile

# 272
...В началото, във визитките казаха, че влиза за да промени мнението на българите за циганите.
Яка греда удариха! Типичен м%#@ал, с типичното им мислене - гледа все на хляба мекото и на работата лекото; на думи - голям, на дела - никакъв; .....
Aз не съм гледала всичко, но го виждах в някои от сериите да работи много - и по покривите и и по стените. Казваха, че разбира много от строителство и тем подобни.

# 273
  • Буркина Фасо
А Хриска могат ли непрекъснато да я пращат за ратай? Има ли някакво правило, което да забранява?
не съм чул да има такова правило

# 274
  • Другата България
Правилата се определят и сменят в движение. Ако тръгнат да я пращат Христина ратай постоянно, нищо чудно и такова "правило" да се появи. Laughing

# 275
  • Sunshine state
Не само, че не успя да промени мнението на хората, но го и затвърди. Типичният циганин, това е. Като не му отърва нещо, става агресивен, а иначе е по-мазен от тутманик. Надявам се като излезе да види какво мислят хората за него и да разбере, че мястото му е в маалата, а не в национален ефир.
Аз ако съм на хората там, всеки път ще я слагам Христина ратай, докато не я изгоня. Харесва ми, че повечето са единни и й дадоха отпор. Е, все ще има хора като Цецо и Радка, ама то толкова им е капацитетът.

# 276
Grinning Нури не е глупав, Роман му е конкуренция, нормално е мъж да махне, не се карайте.
всеки му е конкуренция ... накрая няма мъж, жена ... всички се борят един срещу друг

# 277
Ужас! Как обижда този мангал!

# 278
Разбрахте ли сега -"Мястото на жената е в тоалетната " Twisted Evil -автор Цецо

# 279
  • Вестерос
Хриса беше ясно,че ще вкара тази стратегия.

# 280
Добре де,  миналата година имаше санкции за схемите на Елена, а сега Хриса прави същото и нищо.
Ясно е че дуела ще е мъжки.Дано поне Роман избере Цецо у го отвее.

# 281
Явно Хриса не е глупава знае как да манипулира мъжете, но ако Нури и се върже (което мисле че ще стане) значи не е кой знае колко умен, жалко.

# 282
Правилно решение взе. Хем ще махне пряк конкурент, хем се спира тази серия от женски дуели. Щеше да е прекалено вече.

# 283
  • DE
Циганина ще има да взема, врякат като истерички из маалата, за съжаление живея наблизо и имам преки наблюдения  Tired
Но той е явен насилник и кмандор, свикнал да му се подчиняват вкъщи, явно си мисли, че и навън ще му козируват, баси и противния тип Sick

# 284
Цецо от малки си учи момиченцата да бъдат послушни к#рвички, въртящи се около мъжа с пари. Повръща ми се!

Роман кой ще избере за дуелист?

Общи условия

Активация на акаунт