Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 350
  • 649
  •   1
Отговори
# 255
От промото за довечера се създава усещане , че Нури хвали Хриса, че има добро отношение към животните.И това май е при избора на дуелист.Дали ни подвеждат или Хриса е отървала дуела не знам.

# 256
  • Буркина Фасо
От промото за довечера се създава усещане , че Нури хвали Хриса, че има добро отношение към животните.И това май е при избора на дуелист.Дали ни подвеждат или Хриса е отървала дуела не знам.
Нури каза това във вторник вечер (за Хриса). да не си гледала вчерашното промо ?  Laughing

# 257
Баш в промото за довечера си е. И всички мъже са супер нервни, май ще бъде мъжки дуел... Sad

# 258
  • Буркина Фасо
Баш в промото за довечера си е. И всички мъже са супер нервни, май ще бъде мъжки дуел... Sad
снощи Нури не каза ли защо избира Хриса за ратай?

# 259
Да, но виж промото за довечера. Обяснява и, че може да крещи, да е агресивна и прочие, но работи и се грижи добрв за животните. А той сам беше казал, че за него това е много много важно.

# 260
Нури каза това във вторник вечер (за Хриса). да не си гледала вчерашното промо ?  Laughing
Бонго, аз че бях нощна смяна, бях.Че ми е дремливо, дремливо му е.
Ама защо днес ще дават промото за вчера бе човек.
Баш в промото за довечера си е.
Пък може Нури пак това да изтъкне за са не прати Хриса на дуел.То за нея друго хубаво няма какво да каже човека.

# 261
  • Буркина Фасо
Да, но виж промото за довечера. Обяснява и, че може да крещи, да е агресивна и прочие, но работи и се грижи добрв за животните. А той сам беше казал, че за него това е много много важно.
за какво да го гледам как ще я хвали , като снощи го гледах и чух това.
мисълта ми е , че от снощи официално се знае мнението на Нури за Хриса. иначе може и в утрешното промо пак да го каже.

# 262
За да не спориш за всичко с всеки, не си по-интересен така Wink

# 263
  • Другата България
 Grinning Нури не е глупав, Роман му е конкуренция, нормално е мъж да махне, не се карайте.

# 264
Задачите са напълно постижими, при добра организация. Единствения им проблем, е, че 90 % от работата е 'мъжка', иска сила, а за жените е само боядисването, друго май нямаше за тях. Но якичките биха могли да направят оградата, например (онази до тиквите).

# 265
Grinning Нури не е глупав, Роман му е конкуренция, нормално е мъж да махне, не се карайте.

И аз мисля, че ще прати мъж, за сега мъжете са му пряка конкуренция. А Хриса я прати там, за да има малко тишина Simple Smile

# 266
Добре де, Роси какво толкова беше сготвила, та Цецо Гурмето не го одобри?

Някакъв зеленчуков гювеч с каквото е намерила в градината. То това си е талант, а не за оплакване.

Хър Мяуджести, има някакъв акъл в главата той, не е като масата дето ровят по кофите, но очевидно и него иска да използва в посока "дайте ни помощи", "ще изколям добитъка и ще празнуваме една седмица" и "аз такова не ям"...
Ами тя масата цигани изобщо не рови по кошовете. Масата можеш да я видиш по магазините за техника.  Пазарува уреди на кредит като стой, та гледай.

# 267
  • Другата България
И аз мисля, че ще прати мъж, за сега мъжете са му пряка конкуренция. А Хриса я прати там, за да има малко тишина Simple Smile
Твърде вероятно. Въпреки, че тия няколко дни няма да ги оправят. Трябва си трайно решение на проблема, за жалост, невъзможно.
Аз продължавам да смятам, че "българите" ром, Митко и Ваня ще бойкотират задачите. Може да не е явно, но такова нещо ми се върти из акъла. Другото, което си мисля предвид факта, че Роман е тарикат на дребно е, че като нищо може да викне на дуел Александър, като най-слаб от мъжете.

# 268
Честно казано, очаквах Цецо да е по-различен от масата цигани, търсещи на баницата мекото и заплашващи при първия случай, в който нещо не им изнася. Е, уви...Дори смея да твърдя, че познавам роми, които са далеч по-свестни и трудолюбиви от него.
В началото, във визитките казаха, че влиза за да промени мнението на българите за циганите.
Яка греда удариха! Типичен м%#@ал, с типичното им мислене - гледа все на хляба мекото и на работата лекото; на думи - голям, на дела - никакъв; с балканското мислене за подчинената роля на жената; завършен егоист; все другите виновни, той- никога.
Нищо положително не видях в него.

Хър ... , не мисля, че съществуват такива цигани. Наслоеното им с векове мислене че другите са им длъжни няма как да се промени.

# 269
Ох, в Нурито ми беше надеждата да махне Хриса.
Дано ако все пак остане, другите сега като видяха колко им е добре без нея да и дадат отпор.
Ама и мангото  ако се махне пак добре.

Общи условия

Активация на акаунт