Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 334
  • 649
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
За съжаление имам чувството, че Хриса ще я държат още. Това, че ще избере Роси, го каза само за пред Роман, за да се направи, че не й пука, но реално ако я изпратят на дуел, ще избере по-слаб състезател. Тя няма скрупули и ще се опита по всякакъв начин да остане в шоуто. Няма да скрия, че обичам сеир тип Биг Брадър и ко., но не и подобно чудо като нея. Много напряга и не е интересна. Определено вчера атмосферата беше друга и беше приятно за гледане без нейните крясъци и истерии. Сега и Цецо ако си го изпратят в катуна, цена няма да имат. Като не харесва манджите на Росица, да спре да тъпче търбуха и да си наперави нещо отделно. На всички им харесва, само на него не, айде бе. Заслужава да му нахлупиш чинията на средновековно мислещата тиква. Rolling Eyes

# 241
Много е гаден Цецо. Толкоз да си криви душата от яд към Роси...Никакво уважение към храната.

# 242
  • София
Хич няма да му се разсърдя на Романчо, ако го направи. Цецко се заканваше, че си тръгва, ако го пратят ратай или дуелист, не че му вервам.
На него етносът и религията му позволяват само да е фермер.  Mr. Green Много ще съм доволна, ако Роман го изпрати да си ходи.

# 243
Ееее, ама и вие. Ми той Цецо все на деветстепенно меню е свикнал. Трюфели, строганоффффф,хихи

# 244
Ауууууу, ма Хриса смока е ратай, ОЛЕ! Не съм гледала последния епизод и май нещата си идват на мястото.
Циганина още ли диша, Роси не му ли е стоварила върху кратуната някоя лопата или най-малко точилка.
Дидо, половин България беше готова вместо теб да и вкара един шамар с коляно на Смока, когато ти се катереше по ......
За Лили наистина ми е жал. Мисля, че поради непознаване на историята ни, голяма част от българите изобщо не са наясно за въпросите за "безарабските българи", за българите от западните покрайнини или за македонските българи и подминават тяхното съществуване с бизличност и дори лека досада. Само да вметна, че по неофициални данни повече от 1 милион са тия горепосочените, които са чужди както за България, така и за страните, в които живеят. Та така драги ми зрители, добре е да прочетете освен програмата за телевизията и малко исторически книги, и може да откриете, че и вашия род е бил свързан с тези "ничии" хора, и техните сълзи да не са толкова далече от вашите.... Sad

# 245
не видях кога раздаваха кошниците. Колко кошници спечели Радилена

# 246
  • София
Четири.  Peace

goldy_girl, не че нещо, но като гледам и ти не си толкова наясно, щом пишеш "беЗарабски".

# 247
Честно казано, очаквах Цецо да е по-различен от масата цигани, търсещи на баницата мекото и заплашващи при първия случай, в който нещо не им изнася. Е, уви...Дори смея да твърдя, че познавам роми, които са далеч по-свестни и трудолюбиви от него.

# 248
Добре де, Роси какво толкова беше сготвила, та Цецо Гурмето не го одобри?

# 249
Четири.  Peace

goldy_girl, не че нещо, но като гледам и ти не си толкова наясно, щом пишеш "беЗарабски".

Така е Reina, безгрешни хора няма. Но дано поне посланието ми се е получило, че ако разчитам на правописа.....

# 250
  • София
Някакъв постен гювеч беше, но не се виждаше в детайли какво имаше вътре.  Peace

# 251
  • София

Някакъв зеленчуков гювеч с каквото е намерила в градината. То това си е талант, а не за оплакване.

Хър Мяуджести, има някакъв акъл в главата той, не е като масата дето ровят по кофите, но очевидно и него иска да използва в посока "дайте ни помощи", "ще изколям добитъка и ще празнуваме една седмица" и "аз такова не ям"...

# 252
  • Другата България
Христина каза, че ще избере Росица ако е на дуел.
Мери, вЕрваш ли ми, че Христина изобщо не смята да ходи на дуел. От нея каквото зависи ще си го направи за да опере Роман пешкира.Satisfied
Напълно съм съгласна с това, но то все пак не зависи от нея. По принцип съм против спойлерите, но ако имаш инфо, че е излязла от предаването моля да ми го пратиш на ЛС. Peace Нетърпимо е просто.
За съжаление /аз вече казах/, че Нури според мен поне ще избере Роман, по няколко причини, коментирали сме ги. За което ужасно ме е яд. Надали ще има скоро друг такъв удобен случай джибрата да се отстрани, ще си го търпим това дълго време още. Сега кой ще избере Роман не се наемам да гадая, силно се надявам да е ромът от Филиповци, не съм гледала епизодът снощи, но като ви чета, ми е ясно какво се е случило. Mr. Green smile3511 Мнението си за него съм го казала още в началото, няма да го подесетвам, нищо ново няма да кажа.
Разбирам, че са им дали много задачи. СлучаЕност? Не мисля. Продължава явното негативно отношение на И и А към емигрантите и това също доста дразни. Не разбирам наистина ли не се усещат, за толкова слабоумни ли намират зрителите, наистина не разбирам. Сега очаквам и бойкот на задачите от ромът и Митко, а защо не и от Ваня. За да може накрая на седмицата да се посочи Нури с пръст и да се изтъкне фермерството му за неуспешно и как видиш ли ако Ваня е била фермер, нещата да са били по-различни.
Хър Мяуджести, има някакъв акъл в главата той, не е като масата дето ровят по кофите
newsm78 newsm48 smile3505

# 253
Сега, знам, че може да ме емнете, но в предишен епизод Роси беше сготвила някакъв, по мое мнение, бъркоч от боб, леща и картофи - заедно. Разбира се, без да съм опитала няма как да кажа, че е лошо, но тогава и аз се чудих на "въображението" ѝ. Сигурно би могло да е вкусно, зависи и от подправките, и от пропорцията, а и всички я хвалеха, даже ръкопляскаха. Също така си давам сметка, че на такова място и при такива условия е по-важно да напълниш стомаха и не е редно да очакваш 5-степенно меню, ама все пак... Та, допускам, че циганинът този път може да не е толкова черен. Wink

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 16:16 от pip4i

# 254
Не вярвам да има бойкот от някого, всички се хванаха здраво на работа.
За вкуса на гювеча на Роси съм склонна по-скоро да вярвам на всички останали, не на един Цецо.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 16:09 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт