Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 327
  • 649
  •   1
Отговори
# 210
  • London
И аз мисля, че Роман е на дуел, така реално и жените защитава Нури от отбора и мъжете, които уважава. Ако не беше Роман....Лили или Калата горяха, а за тях дали редят игри или не е все тая. Така че вярвам, че това е правилното решение, а и Роман бе най-нелоялен към групата, та си беше редно и така да стане. Циганина мисля, че следващата неделя ще запали кънките към махалата....

# 211
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доволна съм от избора за ратаи.Който и от двамата противняци да отиде на дуел,да си заминава.
Логично е Роман да е дуелист,защото ако избере Христина,тя автоматично избира Лили...и ще я бие.
Бесарабката е дебела и тромава,не мисля,че има шанс срещу Х.
Роман от друга страна ще има по-труден дуел и по-труден опонент и риска той да отпадне,отколкото Христина е по-голям.

Георги е едно псевдо.Не го харесвам от ден 1 - озлобен и фалшив.Май вече в главата си,е разпределил как ще изхарчи парите.Ваня - същата противнячка. Като се показваш като малко,дребнаво човече,да ти цуняме дупето,че си спечелила медал ли? Голям праз.

# 212
  • Другата България
Христина каза, че ще избере Росица ако е на дуел.

# 213
На мен пък вече ми идват в повече "смелите" българи, които отишли от нулата да започват. Вместо да отиват наготово в "нормалните" страни, защо не се потрудят за своята? Или поне да не цъкат с език после...
----------
Нали България е в ЕС и НАТО ,кое  не е и  уреденото и не е ли нормална....тоя Георги ви сложи една дума в устата и вие като офце я повтаряте.....ми стойте си в България и продължавайте да се надявате някой друг да дойде и ви оправи....и на мен ми писна да чета тукашните ,колко аджеба са баш уредени и щастливи.....това че АН и ИВ са тъпи чалгари и с години си пълнят гушките от простотии ,интриги и човешки съдби не може ме убедят,че някой след този формат /който го гледа/  ,ще се върне......България не е Фермата и измислените патриоти в нея.....и спрете да повтаряте,че всичко е наготово в чужбина...по тая логика,защо не подавате ръка на Лили ..офффф какво ли да ви се ядосвам то толкоз си го можете.....

Еди коя си, верно да вземеш да се успокоиш малко. Наготово отиваш, да. Поне това може да си признаеш. Лили не знам какво общо има с темата, тя не е дошла тук да прави пари.
И между другото, пише се "оВца".

Радвам се, че Христина отиде ратай, но подозирам, че дуелът тази седмица ще е мъжки. Жалко.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 03:29 от Elunaria

# 214
  • София

Епизод 21

# 215
  • Sunshine state
Много се изкефих, че Хриса Тъпото, въпреки рамото хвърлено й от маногото, не взе имунитет и я натириха да рине л***а в обора. Роман не ми е толкова неприятен и не смятам, че ще й се върже на тънките тарикатски сметки. Иван и Андрей как само се оправдаваха относно количеството на задачите за тази седмица.. Astonished Цецо с голямото си сечене и Калоян не успя да стигне. Адски неприятен тип.

# 216
И мене много ме подразниха Иван и Андрей - от април били разпределени задачите по седмици, айде бе, ние трева пасем. Но ще се справят, сигурна съм.
Роман ще ходи на дуел и според мене, пък да видим. Не че имам нещо против Роси да измете Христина, де. Ще ми достави голяма радост. Simple Smile Ама може и по-натам да стане, време е за мъжки дуел вече.

# 217
Тя няма друг избор. Лили е с имунитет, а от другия отбор остава само Роси като избор за втори дуелист. Може и Христина да е на дуел. Имат си търкания с Нури и какъвто и да е, Роман не се е държал чак толкова лошо с Нури, колкото с Христина. Отделно от това, целия друг отбор оценява като плюс липсата й. Роси ще има право да нарежда и точките, така че е много вероятно да е женски дуела.

# 218
  • London

Мери, вЕрваш ли ми, че Христина изобщо не смята да ходи на дуел. От нея каквото зависи ще си го направи за да опере Роман пешкира.Satisfied

Имунитета е само за ратайство Джаст Ми.

# 219
Аз се надявам Христина да е на дуел и по някакво чудо да отпадне. Натоварва ме това момиче, напряга ме. Не само хората във фермата го усещат, и аз пред екрана се чувствам така. Просто ми скапва удоволствието от гледането. В началото ми беше някак симпатична-харесвам жизнени и енергични хора, а не префинени флегми, ама така пресоли манджата, че вече не се трае!!! Аз ли бъркам или казаха, че имунитетът е от ратайство И дуел?

# 220
  • Варна

Мери, вЕрваш ли ми, че Христина изобщо не смята да ходи на дуел. От нея каквото зависи ще си го направи за да опере Роман пешкира.Satisfied

Имунитета е само за ратайство Джаст Ми.

Абсолютно,  направо си обработваше Роман толкова очевидно.

# 221
Тя няма друг избор. Лили е с имунитет, а от другия отбор остава само Роси като избор за втори дуелист. Може и Христина да е на дуел. Имат си търкания с Нури и какъвто и да е, Роман не се е държал чак толкова лошо с Нури, колкото с Христина. Отделно от това, целия друг отбор оценява като плюс липсата й. Роси ще има право да нарежда и точките, така че е много вероятно да е женски дуела.
Имунитетът е само срещу ратайство, не и срещу избирането на Лили за втори дуелист.
И аз мисля, че Роман ще е дуелист и ще изчезне. Много, ама много ме дразнят Хриса тъпото и Цецо мангала. И техния ред наближава.

# 222
  • Калгари, Канада
Роман ако си избере "тати", Хриса ще уреве света.

Роман не е слаб, прави се на ударен, обаче вярвам, че ще бие половината от мъжете. Хитрец е той.

# 223
Роман ако е първи дуелист,не може да избере Ивайло ,защото той е с имунитет.Ще избира между Дидо,Александър,Митко и Цеци Laughing

# 224
  • Калгари, Канада
Не го вярвам, имунитет се даваше само на един човек от вече излязлия Йовчев, вече ако се дава имунитет, то от продукцията ще го изберат човека преди да е посочен първи дуелист.

Общи условия

Активация на акаунт